If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Skicka kanyler in i armen, men tänk på god handhygien.

Kategori: Allmänt

 
Visste du att "sunda fritidsaktiviteter" inte är att sitta i nå pojkrum på pulvergränd och skicka kanyler i armen?
Jag har sådan lust att lägga in det som en parantes i min uppgift som ska vara inlämnad om....1,5 timme, jag vet?
Visst har jag tänkt rätt här i dagarna, nöje före nytta, allt före skolan och lik förbannat så har jag varken fått solen att slockna och tändas genom tankekraft, har inte löst nå gammalt mord mysterium ELLER räknat ut hur mycket pengar Rädda barnen drar in varje år på att stå med sina sparbössor och rassla efter pengar (dom hade nog tjänat mer om dom hade tatt kort, för stå utanför ica med bössorna funkar icket, eftersom dom få korv örena man har måste man lägga i kundvagnen)

Jag ser framsteg i mitt skrivande nu både här och på wordpad, allt handlar just nu om att kopiera, kopiera evt lägga in några extra ord som : och, evt, ect (funkar fint som utfyllnad iaf meningen skulle se lite tråkig och opersonlig ut)

Idag så har jag vartt och yrt pengar om mig (yrt kontokortet låter ju lite lustigt)
Så i och med detta så hittade jag en klänning, låt oss säga såhär- den sitter som ett smäck, känner mig som en kassler när jag har på mig den, liksom ihop tryckt men allt sitter på plats och den är svår att få av.
(som nätet på kasslern) 
Fast ännu så sitter jag här med det eviga sko problemet, jag kan inte ha foppa tofflor på mig- eller jo kan och kan klart jag kan, men det gav liksom ingen extra touch på outfiten.
Man kan förresten ha foppisar till allt och JA jag tycker det har sin charm (bara dom är svarta och inte är nån multi kulör som går i samma visa som regnbågen)
Detta går inte, ska jag göra min lärare nöjd som förresten inte verkar slösa på leende iaf få lite nöjd så ska jag nog engagera mig liiite mer i att skriva om skitiga händer och vilken avgörnade betydelse det har att ha rena små fingrar inom vård arbetet, de ni?

Riskerar blåskatarr för att jag vill sitta på en sten och uppleva dom allra sista kalla höstdagarna detta år.

Kategori: Allmänt


Denna höst har hittills bara bjudit på massa enormt udda saker, den har faktiskt inte blivit nå av det jag skrev till tomten i önskelistan, bad till gud om eller något annat kristligt/okristligt.
Snart kommer ju pollen vira in allt i vitt omslag och då är ju hösten officiellt över- och då sitter jag ännu här och ugglar som nå idiot och undra vad som hände med löven och plus 2 grader.
Min sångröst passar perfekt till att sjunga detta: Vi båda drack för mycke vin och vi sa fuck it solen sken....."
Förvirrad i kol bäcksvarta total mörker, stående på ett par stenar yrande påväg till utedasset för att sedan vara nära att fronta rakt ner i dasshålet. Ett total förvirrer, vakna klockan 05.00 (för tidigt) fortfarande lite väl onykter för att kunna tänka rationellt eller klart, smacka några ripor i skenet av månen. 
Det är skönt att i dom lägena bara luta sig tillbaka (på en fotölj, stubbe eller björkvist) och tänka att :
Vi är alla älskade (lik förbannat vad vi egentligen gör)

Så jag hoppas att jag får uppleva dom sista kalla höstdagarna i fjälls 


En viktig frågeställning!

Kategori: Allmänt

 
Om du hade vart kille och haft en polare som vart tjej, och hon hade förvandlats till kille för en dag hade du som hennes killpolare dragit över henne då? 
- du vet att de är hon, men hon har utseende som en kille. 
 
 

Kommer dricka champagne med Sheldon Cooper på nobelfesten!

Kategori: Allmänt


Detta känns lite som bloggens undergång, vad var det jag sa? 63 dagar, och börjar fallera redan, undra hur många dagar jag är uppe i nu.
Jag skriver så sjukt ointressa inlägg, känns som ett svikeri och hur långt bort ligger inte ett Nobelpris nu?
Ett kollektivt livsgnisteuppehåll


Iof till mitt försvar så kan jag ju säga att det faktiskt inte hänt så hemskt mycket sista stunden här, jag har väl mest yrslat runt och funderat på att börja gå i kyrkan (kan några psalmer, dom 10 budorden och Fader vår som är i himlen...)
Såg även att tågspårs bommen hade fått en liten fräsig skylt, hör och häpnad vad det stod : "Stanna inte på spåret, kör egenom bommen" Men så bra att dom satt dit den, säkert 90% som stannar på spåret, är inte det lite att ha dödslängtan? Sen är ju frågan : Hur bra byggda är bommarna? Tänk om det inte går att köra egenom den, det gör ju en lik förbannat skit rökt när tåget kommer.
Fast ändå, läste i Aftonbladet igår att flera elefanter blivit dödade av tåg, hoho? Fattar ni hur stora elefanter är?
Det är en mindre verion av en valhaj (ni vet giganterna av gignaterna i havet, om inte, kolla BBC wold- planet earh- ocean) Om elefanten dog..vad hände med tåget då? 

Det tåls att spekulera hej vilt om, jag tänker inte testa elefant olyckan och inte tänker jag heller testa stanna på spåret för att undersöka om jag tar mig därifrån när bommarna gått ner (förresten en gång så slog bommarna ner i biltaket, en lång historia)

En svart klänningen, den danska folkdräkten och köldskador i en nedsprutad buss heaven on earth-

Kategori: Allmänt

 
Söker efter en svart fodrall klänning aka nått som sitter så jävla tajt att andas är uteslutet, söker på ordet "svart" och "tajt som fan" och upp kommer nått sååå spräckligt att det hade kunnat tas för den danska folkdräkten.
Skit jobbigt, skit absurt och framförallt skit störande! 
Tänker ju inte se ut som jag badat i lingonskogen eller för den delen dragit ner tant Agdas 92:s gardiner och sytt ihop nå dingel dangel med en cykel kedja runt halsen, i-lands problemet hänger över mig som en navelsträng.

Idag så har jag inte grillat korv (misslyckas alltid med grillandet, svart på utsidan och tanken är : Oh kolla korven är klar men det visar sig alltid att den är rå och kall i mitten- hur kommer det sig) 
Jag kommer ju aldrig till poängen känner jag.
Iaf så idag har jag (plus typ 51 st till) legat i en buss (skulle vara ett flyg) och fått skum sprutat på mina fötter och breve mig en tjej med brännskador som ungefär mest troligt (jag vet!) frös lika skit mkt som jag, iof alla vi måste sett ut som vi drabbas av ett mass epelepsi anfall (kollektiv bestaffning närmare bestämt) och så skulle vi då spela sjuka/döda vilket det sistnänmda ändå kändes som.
Min slutsast av dagen är, jag tror sjukvården up north borde satsa lite mer på team work and fast work.
Fast jo jag vet, hur ofta ligger det ett gäng olika nationalitete i en buss med olika krämpor där någon inte fattar att gå runt med en benbit utanför benet inte kan vara så jävla bra och resten bara ligger och gnyr som hundvalpar.
Men come on, hälften av oss skulle dött dit ifall dedär hade varit på riktigt- mkt mkt o-bra!

Insåg just att tiden måste stannat för mig, klockan är bara snart 15.00 och jag hinner ju göra en jävla massa innna det är dags att göra dedär tråkiga tidsfördrivet, även kallat sova!

Det är söndag överallt, och det är efterfest i någons byxor och du är inte bjuden.

Kategori: Allmänt

 
Har inte börjat någon mening än med : jag har tänkt... 

Har liksom inte känt att tillfälle och lust har mött varann och därva så skjuter jag opp uppdraget till imorgon. 
 

Glömde berätta det allra viktigaste, det där om osthyveln.

Kategori: Allmänt

Jag är hungrig

Inger och Anna är efterlyst av interpool för att dödat en sällsynt invånare i Pennsylvania.

Kategori: Allmänt


Nix, på sida 68 finns varken Inger eller Anna.

Jag har funderat på detta med ett inavlat norr, ni vet artic cirkel, isbjörnar, stjärn klara skit kalla nätterna, frostiga rutor, snö upp till takknocken, snobjotser (aka snöskor) 
Det får mig att liksom att tänka på hur sjukt smyg rasistiska vi är mot andra whit hens (okej var inte min tanke)
Jag tror jag ska flytta till typ Intercourse Landcaster couty det är en by någonstan i Pennsylvania, dit ska jag åka och inte göra ett dyft. Ska dit, kanske bli lite kulturell, läsa en bok, käka ett äpple, titta på solen utan solglasögon- bli jätte bländad få en solskada på horhinnan och försöka smörja in den med after sun alternativt fil.
Sen ska jag komma tillbaka till Sverige och berätta att jag egentligen är eftersökt av interpool pga av att jag dödat en sällsynt sköldpadda (du trodde jag skulle säga : invånare)
"dödat en sällsynt invåvare?" Låter ju ändå relativt.

Tillbaka till Inger och Anna, var i boken ligger dom och trycker?
Kan ju omöjligt vara så att dom tog helg och möttes upp på den lokala haket för att shotta absint och röka vatten pipa men som sagt allting är relativt och det som inte är det får väl vara nå annat.

Erövra världen med en osthyvel och ett set bestick.

Kategori: Allmänt

En Lördags morgon spelas både Mumford and son med en skön mix av Fångad av en stormvind.
Föreslog att dra ner vindrutan och köra ut huvve för att få bästa effekten av blåst (evt en ansiktsförlamning)
Är galet skönt med solen (frågan är den, värmer den nå överhuvudtaget)

Funderade även över att ha lite race med polisen igår, övervägde inte situationen desto mer. Upptäckte dom i en annan rondell, tillräckligt långt bort för att komma undan i 100 på 50 väg, tillräckligt krånglig väg för att dom ens hade sett vartt jag försvann, kände mig som Batman- främst relativt osynlig (minus mantel och inte särskilt rädd för bats)

jag skulle behövt erövra lite av världen idag, eller prata ner någon. Dedär med kronisk klamydia är rätt spännande att prata om och förresten kan man vara vild som en osthyvel? Då är jag vild som en gaffel!

Spik i foten, stift i handen.

Kategori: Allmänt

 Sådär ja, svårare än så var det inte! 

Måste ju finnas nån glädje med att trilla runt på jobbet med ett strykhjärn i röven och mörka moln på himlen. 
 
Nu kan jag göra det jag tänkte göra, som jag hade planerat att göra. 
Är som nå skumgummi madrass i skallen, borde äta godis i all glädje men får överväga den situationen, nu är det jag och Aviici! 

Som att dela en vit choklad kaka i byrålådan med ett skelett.

Kategori: Allmänt

 
Traskar runt i ett medelmåtta av mellan delen som leder rakt ner i avgrunden.
Vet, visst låter det små bittert alternativt deprimerande eller något mellan ting- får googla på det.

Min dag blev inte riktigt som planerat, var bara en sak som blev som jag hade tänkt mig.
Resten gick typ käpprätt åt helvete och vad har jag sagt om dedär med att vänta på att saker ska hända, fan mina gener fick inte den förmågan att kunna göra det. 
Jag har gjort en statistik med en person (jag) och kommit fram att personen (jag) när jag är i runda slängor 70 år kommer ha fått vänta (håll i hatten nu) halva mitt liv! Alltså 35 år har jag väntat på folk alternativt händelser eller något annat som har uppehållt hela tjobraket. 
Så om jag då tar och slutar vänta på att det ska gå framåt kommer det sluta i den enkla meningen att jag lämnar allt bara? Typ om man planerat att man ska åka någonstan (jag tar tiden, det är inte ett ungefär utan ett klockslag) 07.00 och sen måste man vänta på sällskapet, så visst hade det vartt lättast att bara åka den tiden, står inte personen redo utanför dörren eller var nu personen behagar att stå så lämnar man den.
Undrar vilket liv det hade blivit? Men iof på det viset hade man lärt sig att kommer man inte så blir man lämnad.

Det gör mig lite lätt upprörd (evt skogstokig, vansinnig, över arg) som nu tex, detta är ett praktexempel på att tiden verkat upphöra.
Jag måste ladda min mobil för att den inte ska sakna batteri, men egentligen har jag inte tid till det.
Men får sitta här och uggla och vifta på tårna medans den ligger på bordet och få käk i form av ström.
Ska uppfinna en egen-laddningsbar-mobil som jag aldrig behöver ladda!

Förresten innan jag glömmer detta som jag minns när jag körde bil så, dedär med hemligheter kan vi göra det summa av kardemumma och säga såhär : Vi alla har både likdelar, skelett, torso, händer, huvuden i våra garderober eller byrålåder eller om du nu har en walk i skrubb (ni som inte har det har väl nå annat som ligger och gömmer sig, en häst? hästooor?)
Finns en sjukt bra anledningen att dom ligger där, för att dom göms där ofc (daaaah)
(Borde egentligen gömmas under madrassen som allt annat, men men dom hamnade i garderoben osv osv) 
Å dom kan gott få vara där, dom små vita lögerna intrasslade i nån virrvarr av gamla hårtussar, garn nystan, farmors trosor och grannens hund.
Så enkelt och smidigt, fast food generation- en vit lögn här ungefär som vit chocklad- skit äckligt så ät det inte.


Undra om Froda lyssna på River flows in you?

Kategori: Allmänt

 
Sitter utanför ett ställe och lyssnar på piano musik, är nå såhär reläx music. 
Är man känslomässigt labil så är de nå inge bra att lyssna på sånt, jag blir mest trött av det. Låter som musik som spelas i armagedon eller sagan om ringen/tornen/kungen och hobbiten på vift. 
 
 

Finska prästen borde få uppleva morgondagens fall

Kategori: Allmänt

Borde sitta och harva egenom mina 40 små lappar med frågor på (är klockrent att inte skriva ner svaren på dom!) nu trodde du att jag skulle säga att jag sitter helt utan svar men se icket! 
Har ju Wikipedia och fungerande sms konversation...och varför lyssnar vi på P4 finska för? Finska måste ju vara ett påhittat språk som typ japanska och kinesiska, det är omöjligt att förstå så omöjligt att jag inte tror att dom själv inte ens förstår va dom surrar om! Alla finskar säger ju bara : jå och hyvää! 
Nu vet du varför! 
 
Jag känner såhär, det jag inte lärt mig fram till nu det kommer jag inte lära mig till imorn. 
Jag har två alternativ , genomlida provet eller fejka ett epelepsi anfall. När ska vi läsa om medicament för diverse krämpor, är lite av ett proffs på sånt, iaf stesolid- det är bra skit 5/5 toast (sjukt goda toast) 
medans jag lägger upp en rehabiliterings plan för morgondagens evt plattfall.....va i helvete kan nån slå av det finska kyrkpsalmerna som spelas. undrar hur finska kyrkan är, om dom är lika fina som svenska EN sak vet jag iaf, den svenska prästen är nå fett mkt lättare att förstå än nån Rajmo ranta ryväängelimotta! 

Tycker danskarna om att störa mig under toalettbesöken och kan man vara blind, döv och hjärnskada på samma gång?

Kategori: Allmänt


Fick genast insperation!
Dels pga av att dörren knackade, och att jag arbetet gratis i ungefär 1 timme.
(borde skriva övertid)
Nå iaf, av någon konstig anledning brukar jag vara i sådana konstiga situationer när det alltingen ringer och man märker att det är ett samtal man borde ta, men situationen är inte riktigt passade eller att det knackar på dörren och man borde öppna men man kan inte. Jag pratar givetvis om toabesöken som alltid nästan infaller i samma veva som folk behöver få tag i en! Hur kommer det sig?
Knackade på dörren när jag satt och kolla hur smutsiga handdukarna var (även att det var hårfärg på en av dom och att min vita badrock såg hemsk ut med smink fläckar på) och genast tänkte jag på dessa dörrknackare som saftar fram en lapp i ansiktet att dom både är blind, döv och hjärnskadade och behöver pengar (egentligen även din tv, säng, bostad och kontokort med tillhörande kod) måste sett lustig ut när jag stod och lyssnade vi dörren och det lät som dom pratade danska.
Kändes konstigt, lite creepy och som man tappat alla tro på att det finns goda människor- men ett tecken på att det inte var fejk uteliggare i rullstol var att dörren låstes upp (fail av doooom, dörren var redan öppen) och in kommer tre medelålder (egentligen en som kanske var 2-4 år äldre än mig alltså typ 20 år)
Dom började att surra om ventilationer och flaskor, den enda jag kom på att säga var : Ta med dom å panta dom!


Dedär med mitt gratis jobbande var egentligen inte svårare att förklara än att jag behövde det av ett specifikt skäl.
Apropå svepskäl så borde jag läsa lite latinska termer samt 20 andra sidor, jag borde gå ut i friska luften och göra lite knäböj/rumpfix, men eftersom jag kan dedär med att lura mig själv att sitta med bena upp på vardagsrums bordet är mkt viktigare så kommer inget bli gjort (så jävla lat jag blivit, skämmes på mig)

Kom på det nu, jag har planerat in en supa-kröka-äta-traska i icke finnande löv-spy bakom hörnet resa här om 2v. Jag vet här sitter jag 20 år (dont read 25 år) och planerar in mina storslagna supar resor, jag borde ju planera baby showers, möhippa och inte äta fisk (outvecklade bejbisar utan smaklökar tycker tydligen inte om det)
Men istället så väljer jag att kröka...jag vet oasvarigt va? Skit samma, finns väl någon unge man kan låna för att göra andra glada. Förresten på en möhippa får man ha med en homosexuell då (bög?) Borde man väl få, har jag en möhippa vill jag väl inte bara ha tjejer på den? Skit djupa tankar, men ändå så galet viktiga.


Killen var en sådan fail att till pretty women 2 ska han söka!

Kategori: Allmänt

Jag missade ju 2min av mitt liv!
Kollade på klockan och den visade 23.58 och mitt i allt så står det 00.00 - vad hände med mina 2 minuter?! Hoppas jag får dom minutrarna tillbaka nån gång. 
 
iaf så var jag ute och rastade bilen en sväng (egentligen kan man säga att den rasta mig) så kommer jag körande vid ett vägbygge (och egentligen är det inte ett vägbygge- utan en väg breve ett hotell som byggs om) nå iaf så måste man sänka hastigheten en aningen. 
DÅ ser jag en sak, från midjan och upp med tanke på hur jackan såg ut så kunde jag nästan svära på att det var en chey bakifrån...pga av den röda extremt tajta jackan med en rävpäls alternativt någon annan päls. 
Men gå stilen sa nå helt annat, personen som gick liksom vaggade fram och bresade lite lätt på bena. När jag kör förbi måste jag ju givetvis titta och det var en kille. 
Vilken fashion fail han drog, var nästintill jobbigt att bara se på det. 
tydlige var varken smaken eller storleken denna kille hade koll på. 
Hem och bytt om så du ser ur som en människa (inte tagen ur pretty women) 
 
igår så släpade jag i mig en vinare, imorse när jag vaknat till liv tänkte jag : nä de var en dum ide. Alltså jag mådde verkligen inte sådär bra. 
Tänker jag avveckla.