If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Blir man apasapiens om man lyckas gå från Sverige till Siehyong (kolla kartan)

Kategori: Allmänt

 
Återigen har jag hittat detdär lilla extra som är ungefär lika inne nu som att försöka klargöra hur en cell är uppbyggd eller hur stort är egentligen universum, kommer det finnas mat i kylen om 60 min och är det bara smala människor som drabbas av ätstörningar?

En vanlig eftermiddag under ett eventuellt toabesök som trycker man upp instagram och låt oss kalla denna person för : Person G
Person G har kommit fram efter typ 22-23 år att träningen det är fint, det ska man göra.
Okej, vad bra- du har alltså konstaterat att musklerna behöver aktiveras- good shit du får 5/5 toast.
Sen får man en bild på ett par ben som är nertryckta i korvskinns tränings tights, snyggt.
Sen så ett par typ nike skor alternativt puma alternativt nå Michael Jordan copycats som är köpa på basaren i Turkiet för en löjligt dyr summa men iaaaaf så är det sant dedär med att skulle det vara så att Person B skulle gå till Kina...barfota då hade jag blivit imponerad, alltså sjukt imponerad- det stannar inte ens där.
Jag hade nog känt att : Fan människan börjat utveckla ruskigt bra hud på fötterna nu, back in the days som apan (apisapiens?) Sen hade jag nog testat göra samma sak och fått amputera fötterna någonstans mellan Sverige och Siehyong. 
Å andra sidan finns det dom som vill testa cykla till världens ände och däremot vete gudarna om jag hade pallat det, och andra sidan så har jag ju tänkt göra en sån där fräck lista:
100 saker jag ska göra innan jag dör.

Har några stycken och ingen av dom heter ett eller hundra utan typ 97 och 57 å sen kan det dyka upp en femma någonstans.


Jag tror Gollum också hade haft det svårt att välja mellan en lila och röd kopp.

Kategori: Allmänt

 
"En fördel med mig är att jag inte har någon nackdel" 

Kom på dedär helt själv, utan google alternativt Wikipedia alternativt någon annan.
Jag har förresten (lite sent påkommet kanske?) kommit fram till att te kan vara rätt rofyllt att dricka.
Helst dethär yogi tea, egentligen det bästa med är att det finns små ytteputte lappar som man håller i när man doppar te`et. Idag kom detta upp i mig face The beloved is with you in the midst of your seeking.
Nu undrar säker du vad det betyder (gjorde iaf jag) tills jag gjorde en google översättning och det blev 
Den älskade är med dig mitt i din söker?
Mitt i vadå? Söker vadå? Jag lovar det finns ett djupare mening med detdär och jag lovar även att jag kan finna den.

Sen igår har jag nog upptäckt något nytt jag ska börja med, sätta färger på folk.
Igår så skulle jag köpa två koppar (som en liten "välkommen-hit-present-du-har-inga-koppar utan öra-vilket-gör-det-tråkigt-att-dricka-kaffe-alternativt te") Så jag stod och tittade på följande färger : Mörklila, Röd, Gul, Ljus grön och en till (Det är inte lätt att memorera en sådan viktig sak)
Så stod jag iaf där, och försökte komma på vilken färg jag var.
Tankegången lät såhär : Okej jag kunde vartt en röd kopp förut, lite såhär rock and roll, YOLO (FISH) lite upp och ner med ingen struktur.
Men jag är nog en mörklila med motiveringen : Jag är lite såhär rock and roll, YOLO (FISH) lite upp och ner med inge struktur MEN jag har börjat luska på livets stora frågor och därmed stimuleras jag (alltså själsligt)
Min teori lyder så att man ska nog alltid ligga på gränsen att bli knäpp, ni vet att det snurrar runt för en och man blir lika förvirrad och tvådelad som Gollum.

Jag vill nog bli filosof 

Om en cliff jumper skulle vara realistisk hade nå Nalle Puh inte vart så klok?

Kategori: Allmänt

Förra inlägget var ungefär lika tråkigt som ett kargat öken alternativt hjortron fria myrar eller säg varför inte som en vinflaska med kork och man saknar skruvdragare. 
 
I all hast så kom det över mig, att visst är tillvaron som att gå i sjumila skogen, du går och går och den enda du träffar är Nalle Puh och han kan inte hjälpa dig med något. 
Visst är det sorligt? Lika sorligt som när katter får hjärnmask alternativt något annat som leder raka vägen mot elände. 
Tror ibland att man måste vara som en cliff jumper, hopp och iväg utan att kolla om det ligger nå stenar eller vartt så dum att inte mäta vattendjupet. 
 
Om om vi alla bara slutar tänka rationellt för en stund, tänka på det osannolika, tänka på öde och inte det realistiskta. 
Vad är då det värsta som kan hända? 
Exakt inget, hopp och iväg- tänk cliff jumper! 

Världens ände åter och tillbaka, hoppas ändå på små nätta steg utifrån.

Kategori: Allmänt

Har var jorden runt och världens ände 
ikväll. Jag har spenderar mina lediga ej arbets relaterade timmar till att hämta-skjusa-köra-åt ett håll sen åt ett annat. 
Blev en innerlig plåga tillslut och när mitt humör börjar svajja, så är det lätt att det liksom kantrar och går över till ren frustation och totalt tysthet (det är tystheten som plågar andra mest) 
men tror ni någon brydde sig? Nå nä.
 
Sen insåg jag att : nu skiter jag i detta" 
sagt och gjort, parkera bilen (även den i världens ände) yrade runt och sökte körkort och kontokort, orkade inte ens få panik över det! 
Säg mig hur kan man missa två viktiga saker när dom ligger framför snoken på en? otroligt! 

alltingen förgiftad av ångerns av diesel, öl och andedräckt eller trött, irriterad, evt ett miss i piller intaget idag- tror på en enorm kombo av det kan göra vem som helst förvirrad. 
Öppnade en vinare och yej! 8% vin, var jag blind vid inköpet? Nå nå, men ett relativt lugnt har lagt sig över mig, ligger i soffan och är sjukt nöjd över hur mysigt tv rummet blev av lamporna som inköptes. 
Hoppas ändå snart på disco på bron.

Thriftshop med 0% promille!

Kategori: Allmänt

 
Startade bilen och tro mig redan innan jag klev in i den så anade jag vad som skulle komma ovh det blev värre än jag trott- var ju skit jävla kallt i bil helvetet. Fel att plugga in motor/kupé/sopa in bregott asken i garaget eller bli 7 grader varmare, och glömde röv värmaren till på råga med allt. 
Iaf så spelades Thrift shop och jag kände ändå att det var kallt så genomjävulskt om röven, händerna, bena osv osv men musiken gjorde iaf bilresan lite roligare. 
Nästa gång blir det Avicii- brother istället. 
 
Jag delade med mig av en fundering här, att om vi alla är Guds barn så hur vi än gör med barnafödandet så är det inavel! Jag har väl inget emot de, för ingen kommer undan de! 
 

Spring i bena, hamna på en stol och heter det hästor?

Kategori: Allmänt

 
Är sjukt ostimulerande att vara hemma (förresten, jobbigt när inte självrättningsprogrammet på blogg funkar, innebär extra arbete för mig att kolla egenom dom grövsta stavfelen")
Ja, man går ett varv runt soffan och inser att : Nä, roligare än såhär blir det inte.
Jag ska helt enkelt roa mig lite nu, för vem kan motså en hel förmiddag med att läsa om Huden och dess uppbyggnad? 

Tillbaka! Det gick fort va?
Det bästa av det värsta var ju att så fort jag var tvungen att göra om meningar och hitta på andra ord som bygger om en mening så läraren inte blir sur och undrar om jag läst direkt ur boken och kopierat varenda ord och inte fattat ett dyft om vad jag skrivit så kom tankeverksamheten igång. (läs den där meningen fort utan att andas, gjorde jag- fett imponerande)
Till min fråga då: Kan man börja ord hur som haver, eller är det nå såhär verbisk adjektivisk en och ett grej man ska följa? Tycker man kan böja alla ord, sen dom om dom finns med i ett lexikon är ju nå helt annat, alla ord måste ju uppkommit någonstans ifrån och hur vet vi från första början att typ ordet häst ska böjas...ja typ en häst, två hästar och flera... hästar...hästooorna?! 
"Det finns flera hästor i hagen, ta vilken du vill"

 

Gubben som absolut, inte för fem öre kan parkera och grannen som har ett zoo.

Kategori: Allmänt


Detta inlägg handlar främst om fickparkering för att, jag verkligen föraktar/hatar dom som inte kan parkera rätt.
Man ska ställa sig i en ruta, hur enkelt som helst- valfritt om du ska backa in i den eller köra med näsan före.
Du ska INTE ställa dig i din egna runt samt 1m in i den andra rutan så du tar upp två platser!!
Har man svårt med att parkera så skulle jag rekommendera att ställa sin bil på närmaste fotbollsplan eller golfbana för där finns det gott med plats att ställa sig hur fan man vill, om så på taket- diagonalt!

Rutorna är ju inte där som accesoarer, och de är inte nån som stått och ritat dit dom i brist på annat.
Man ska parketa I DOM, inte breve dom eller tvärs över!
Men en del människor verkar inte liksom förstå det, är rutorna för små? så ta och rita egna på en grusplan då.

Haft lust och har lust att smacka upp en arg lapp på sophusdörren där det skulle stå nå i stil med
Du din dumma jävel som tar upp fler än en ruta, hoppas du blir överkörd av sopbilen!

Jag är så upprörd att jag inte vet om jag hunnit tvätta bort schampoot från håret!
Snart kommer väl grannen komma inflygande genom tv-rums taket, för befarar att han har ett helt zoo hos sig, för det levs alltid om. Undra egentligen vad han gör? För även han kan få bli överkörd av sopbilen, just idag iaf!

En flaska Romanée Conti sittande på en björk kvist.

Kategori: Allmänt


Jag försöker verkligen att smita från mina såkallade plikter.
Men just nu styrcentralen fyllt med andra saker än celler, tumörer och en 700 sidor lång bok om alla sjukdomar med tillhörande krämpor och det är perfekt att läsa för en som lider av hypokondri.
Ändå rätt skönt, jag kan ju ställa diagnoser på mig själv lite nu som då- vilket senaste tiden har resulterat till läkarbesök som slutade med pencillin i några dagar.

Ett prakt exempel när man försöker komma undan från något, satte mig inte alls med någon motivation och skulle smälla upp Bibeln framför mig och sätta handen på kinden och säga: hmmm och jahaaa.
Sen såg jag tre ljusstakar som inte såg riktigt friska ut så jag tog dom och skrapade bort stearinet och lacken bara försvann! Bra kvalité där, sen vet jag inte om man ska ta en gaffel och liksom gnugga bort det, kanske skulle införskaffa sig lite mer robusta grejer så man kan om man vill använda det till både att mala pepparkorn till att ha som fotpall, jag tänkte mig i sten eller betong eller typ diamant (visst är det relativt slit tåligt?)
Sen efter det så kom jag givetvis på att jag var tvungen och tvätta.

Sällan jag hör mig själv säga detta (ni vet stenhård är man ju) men hade velat ha en (host) mysmorgon.
Men gott bröd, juice alternativt nyponsoppa, lite tända ljus och nyhetsmorgon på fyran.
Sen där vid lunch hade jag kunnat dra i mig ett glas alternativt flaska Romanée Conti (svin dyrt vin, men ska man lyxa så ska man) sen äta sånna här lunch man käkar i Danmark, massa plockmat.
Sen hade jag dragit en dusch och yrt runt med morgonrock (hade kunnat orsaka brand bland alla ljusen)
Åsså som pricken på mosen, glimten i havet så en god middag med en fet köttbitt (blodpalt?)
Sen bara polimojsa resten av tiden, och inse att vin flaskan har vart slut i 3 timmar!

Jag inser redan nu att jag nog mest troligt får "mysa" med mig själv- är väl då tur då att jag och mig själv kommer så hemskt bra överens. 

Neil Armstrong går på solen med en spruta anabola i armen.

Kategori: Allmänt

 
En viss procent av befolkningen ligger ännu inför döden med en enorm bakfylla efter shottat diskmedel blandat med koskenkorva och ätit enbart en bratwurst på hela dagen för den ultimata fyllan.
Sen finns det nån procent (typ som jag) som har varit sådär härligt trogen mot jobbet.

Nu tänker jag då dricka upp min nyponsopppa och drabbas av lite, enbart lite söndads ångest för att dagen snart är slut och egentligen så känns det som jag inte åstakommit ett jävla dyft FASTÄN jag än en gång räddat mänskligheten från diverse grejer, och varför låter det inte rimligt en kväll som denna att fantisera om brownies, vägkoner, vinflaska och cykling?
 
Förresten jag ger mig själv fina härliga 5/5 toast idag, jag har verkligen trott att jag är Alfred Nobel slash Robert Gustavsson slash Neil Amstrong. Fylld av klokhet, humor och anabola!
Vilken underbar kompott.
 
Sen känner jag att med stora krafter, följer ett stort ansvar!

Måste köpa mig en båt så jag kan ro!

Kategori: Allmänt

 
Mocka kängor är inte ultimata när det existerar massa vattenpölar som i sin tu bildar små sjöar som jag hade kunnat ro över (om jag hade haft en Person 425:a dvs
Så man kan säga att vattenpölen/sjön ägde mig, nu står det ett, ett! 
Fan ta dig. 
 
Detta ämne kommer ta denna blogg till oanade höjder/vidder.
Samtalet började vid pappers insamling och slutade med ett paraply i röv skåran (Alltså inte bara annars, utan när suget gör att nöden inte har någon lag) om ni förstår vad jag menar! 
Jag vet inte, men regnar det kan de vara en bra idé. Jag hinner inte testa så någon annan får testa de. 
 
Varför måste jag se ut som jag sprungit in i ett elskåp och fått....nä vafan är detta? 
Pacemaker kan va farligt att ha om man får el/volt/annat smatter i sig- död!
Poff och smutsen är väck! (Apropå hår) 
Finns så mycket jag vill berätta, mer eller mindre! 

Plastik operatörer - hallonbåtar!

Kategori: Allmänt

Okej jag håller med nu- det regnar, och inte bara lite granna utan det bokstavligt talat vräker ner! Det gör mig blöt, visst blir man förvånad över en sådan sak. Och idag hoppade jag över lerpölen som jag olyckligtvis trampade i igår. Jag ägde lerpölen! Det är skumt, jag äger en vattenpöl och en lerpöl men inget av värde!
Underbar känsla infann sig, tills jag satte mig i bilen och förstod att arsel värmaren aldrig kommer hinna bli varm innan jag kommer till jobbet- olyckligt åter igen. Väl på brottsplatsen betalade jag en tio krona för att jag snikade igår, tog en kopp för endast tre kronor, det borde blivit ungefär 2,5 tredje delar av en full kopp som rymmer ungefär 1,5 dl Gevallia kaffe- inköpt mest troligt på Coop! 
 
Och en kollega har silikonbröst, eller hallonbåtar eller vad heter de...geléhallon?
 

Att äga en vattenpöl.

Kategori: Allmänt

 
Jag har ännu en gång använt min brillijantitet och kommit fram till följande. 
Man blir som fylld av fundersam när kollega efter kollega trillar in och utbrister:
Det regnar ute!
Det är då man inser att hela gänget borde få nobel pris för den upptäckten.
Jag märker gott och väl att det regnar ute, trampade just i en lerpöl, blev blöt, svor åt skorna (ni trodde jag skulle säga vädret) och just då så önskade jag mig ett par Treton alternativt Nokia stövlar.
Idag har jag hunnit med att käka tre vanliga bownies, suttit i en trappuppgång och studerat färgvalet (vilket var spräckligt rött men inslag av svart prickar) och tänkte: Fan vad stort det är.
Jag har hunnit bli så blöt i håret att jag liknat en blöt alternativt badad katt.

Jag har börjar luska på "100 saker jag ska göra innan jag checkar in i min etta med jordvärme"
Det är skit jävla svårt, för jag kommer inte på så många saker.
Men en sak kan jag dela med mig av, nån gång när jag har lite att göra, mycket fritid och vill ha en argsint kvinna slash man slash gamling slash mor med barnvagn efter mig så ska jag köra i en vattenpöl och ge en riktigt härlig dusch av nyfallet regn.

Jag gör det inte för att jag är elak, jag skulle mest göra det för själva upplevelsen- och känslan att jag äger vattenpölen än vattenpölen äger mig och den pölen kan jag göra vill med. Om så samla upp den i flaskor och skicka dom till Afrika alternativt en annan torr kontinent. För tydligen är inte afrika ett land, utan just en kontinent.
Hel snurrigt! e

Sagan om den frusna kakan.

Kategori: Allmänt

 
Kaffetåren den bästa är" citat från en virkad, extra ordinär skapelse som hängde på en ljus gul blek vägg i ett ännu blekare skrymsle. 
Att sjunga "tryggare kan ingen vara" och hålla en fossil i handen kan kännas lika bra som att att FÅ EN EGEN KAKA I EN ROSA BURK med sitt namn stående med gröna bokstäver inskrivet på ett vit ark utformat som ett hjärta! 
Naw godhjärtade terrorister! 
 
Enda nackdelen är att kakan var fryst så måste vänta på att den ska tina upp! 
Det var ogenomtänkt av givaren. 
Men så fort den har börjat öka i temperatur tänker jag inte vara moralisk, jag tänker sno en kopp med kaffe och ta min kaka. 
Och förresten kära Gud upp i himmelen, du får straffa mig för de- bara jag hinner äta kakan! 
 
Kabooom!!!

Nobel price goes to me!

Kategori: Allmänt

 
Jag tänker roa mig med detta i ungefär 63 dagar , sen kommer jag hitta på nå mer praktiskt, lära mig att sticka en kvadratisk cirkulär grytlapp. 
Eller lösa någon ekvation med bara siffrorna ett, tre och nio. Eller förslagsvis kanske tänka ut en plan hur jag ska planka in på nobel festen (prison break ungefär) 
 
Tills dess får jag nöja mig med att luska ut om det är religon eller ärlighet som startar krig! 
Jag tror på rastlöshet och endorfin kicken att ha pang pang party på savannen i +43! 
 
Fortfarande inget att tillkännagiva. 
Men ser fram emot oktober av den enkla anledningen att då har jag vart nykter i ungefär...för länge och eftersom 42ml rött vin är bra för kroppen så preparerar jag med en flaska för ett bättre välbefinnan och mående. 
Slår man ihop varje dags drickande blir det 42x30 blir 1,2 liter typ cirka ungefär, man har 24 timmar på sig! (En månads ranson)
Så facinerande när forskarna har en grund för allt! 
 
 

Här sitter Alibaba med sanningen invirad i blå kasmir.

Kategori: Allmänt


Ranglade ur duschen illa kickt, liknar Alibaba med en handduk lika stort som ett sänglakan virad runt huvudet, fattas bara pyramiden, kamelen och flygande mattan! 
Jag stod där i duschen och hade tvål upp till örona och ni vet när det flyger förbi en tanke vill man gärna hinna fånga den, tänk er den synen? Hade kunnat bli den, genom tidernas sämsta tvål reklam.


Så till min poäng nu.
Ni vet att folk- vissa, oftast alla- dum nog, ogenomtänkt säger att det alltid är bäst att berätta sanningen.
Men om det nu är en såhär multi viktigt att få veta den varför verkar de då alltid göra någon så fett missnöjd?
Jag har testat, och jag vet inte om reaktionen direkt var någon lottovinst reaktion.
Det var väl mest ett vridet ansiktsuttryck och några hasplande ord, hur ska jag förklara det uttrycket- som ett skrykligt beibe ansikte eller en förhud? Ihop skrynklat liksom.

Jag har gjorde det iaf, jag har testat och jag ger det 3/5 toast. 
Verkar inte fått nån stjärna på himlen för det, nä!

Fredags spya av jäger flaskan.

Kategori: Allmänt

 
Jag skulle hellre sänkt en flaska jäger och avslutat med spyparty! med serpentiner och ballonger på någon bakgata i stan, folktomt givetvis. Även om det går att skylla på vinterkräk sjukan, feber får man ändå när man står i regnet.
Vilket får mig att tänka på Polen, det heter ju det Polska regnet.
Tänka sig att alla andra länder verkar ha sin egen grej- typ ryssvärme, eget regn- polska regnet, afrikanska svala vindar och kalla nordan vindar. Och vad har vi i Sverige då? Nä ingenting, och då är det som vanligt då.

Lika förvirrande som orden "undantryckt koncept" är även att man tydligen kan rädda efter förhållande med en undulat! Färg och storlek, valfritt? Hur fan går det till, slösa pengar på par terapi när hjälpen är på närmaste djuraffär och sååå mycket billigare (fåglar kan ju inte va så dyra, djuraffären äger ju multimycket av dom, kanske är mångpris rabatt?)
Så nästa det gång det knakar i fogarna så ta och investera en fågel!
Apropå undulat så lånade jag tanken av nån annan och såhär låter det....ens partner är som en fiende, en måste dö för att det ska vara över" Skyll fan inte på mig, jag lånade bara tanken men tyckte den vara lite hipp!

Käkat ris, och nån stackars hund i nå slem (thaifood) kom på att det bara är sojan, chili tjosan och den sötsura såsen (den är enbart söt!!) ger smaken, resten smakar mest, ingenting. En besynnerlig smak.
Tänk på det nästa gång ni käkar hund!

Är osäker på att jag är kannibal eller vampyr?

Kategori: Allmänt

Att vara lite seriös med inläggen funkar otroligt bra, när hela sidan laggar ihop och förvränger orden, och detta kallar dom bra? Då har man inte högra krav! 
 
Jag har tänkt, ni vet ibland då och då har man raglat sig hem från krogen eller hem från förfest eller efterfest eller efter en mellan landning i nån blomrabatt. 
Det är ju ganska så living on the edge att försöka hålla sig på bena, försöka att tänka bort att ett överfall  hade kunnat vara aktuellt och sådana stunder önskar jag att jag skulle vara en vampyr! Jag vet det må låta lite extremt, men visst hade det vart nå? 
Kommer gående nån med minde IQ än en havskatt och tänker : oh! 
Så mitt i allt står man med byxorna vid skoskaftet och tänker : fan också (iaf försöker)
hade man vart en vampyr hade man bara kunnat hugga till i halsen eller handleden sen göra slut på eländet och vad är chansen att åka dit för de? Ingen söker väl en (fylltratt) med röda ögon och som sitter i ett träd? 
 
NEJ! dom hade letat i parker, tunnlar, bakom en brandpost efter typ nån galen uteliggare och inte efter the vampire super person! 
Jag och Edward (twighlight) mot världen, effektivt sätt att jaga älg och fågel på! Gevär är så mänskligt. 
 
Nä ska fortsätta och lyssna på mina kollegor som pratar om....skridskor dom anar inte att det sitter en vampyr i rummet!

Snart passerar ännu en dag, vi aldrig mer kommer få igen

Kategori: Allmänt

Snart går vi in på en ny dag, nya timmar ska fyllas med minne och upplevelser. 
En dag som vi aldrig mer kommer uppleva, det är nog vemodet i mig som pratar. 
Man hade kunnat tro att jag roar mina funderingar med sprit, kokain eller sniffa kanel. Närmaste jag kom det var att tända en cigarett på kokplattan- alternativ blev få. 
Försöker locka fram gamla minnen med nostalgi musik men det närmaste jag kom det var en låt som spelades flitigt i helgen med en lycris text på sidan om. Är värdelös på att hänga med på texter om jag inte själv får läsa skiten (Åter nej, har inte dyslexi)
 
Medans allt behagar att skölja över mig just, i samma takt som en lugn svensk rapp- massa ord huller om buller med ett dolt koncept. 
Ska somna till nattlampans dova sken. Det gör att mina nattliga demoner flyr och jag sover ännu en natt ostörd.

Snubblande över mitten delen på dokumentet

Kategori: Allmänt


Hade race med touchplattan och snubbla över detta. 
 
Ännu en natt med virrvarr av chocklad fondu.
Jag kan verkligen inte hitta en rätsida på det som bekymrar mig, ena stunden tänker jag på hur jag "borde" göra, men då kan nog konsekvenserna mer stjälpa mig än hjälpa mig.
Så i nästa sekund så kan jag verkligen inte göra det jag borde, eller det som mitt hjärta vill att jag ska göra, så skiten hindrar mig åter igen GRATTIS!
Att köra runt runt, genom små vägar, rondeller och avfarter får mig genast att tänka på att så är ju livet här, det är precis som en bilfärd i ett mindre samhälle.
 
Tänk att spliff i skogen vara allt, allt det bra/dåliga på en och samma gång men ingen bryr sig, för så länge man kan erkänna för den andra att man älskar dom oavsett deras val i livet så blir det aldrig problem.
Så gud, du säger att vi alla är dina barn- hur kommer det sig då att vissa blev så jävla dum i huvudet? Måste jag ses ihop med samma sällskap som vissa? Får jag inte säga att vi inte har samma föräldrar eller kan jag inte bara få se ut som en lycktstople?Dagens månpromenad!

Kategori: Allmänt

 
Vi kan nog luras av det psykiska kicken, lite som att inte hoppa fallskärm men bara tanken av det gör att man upplever känslan. Eller kan man referera det till en fotbolls spelare som satte det avgörande målet?
Hur kan vi uppleva så mycket bara av att tänka oss det, att bara fantisera utan att själv vara närvarande.
Är det kicken du får att vara psyiskt frånvarande men fysiskt närvarande.

Många frågor, luddiga svar.
Psykiskt sätt är jag sällan närvarande, nej nej- i mitt huvud är jag på en månpromenad eller sitter på solen och grillar marshmallows.
Låt mig slå ett slag för att min hjärna ständigt processar med mig.
Så ta vara på det som gör dig lycklig, ibland kanske det mest osunda men som man kan säga: 
Vem minns en fegis? (så sjukt med en kliché på slutet)

Spänn fast bältet för vi lyfter strax!

Kategori: Allmänt

 
På denna blogg kommer du uppleva månpromenader en Torsdag.
Ravefester en Söndag.
Tacoafton på Onsdag.
3 glas vin samt en shot absint på en Lördag-

 
Du kommer uppleva diverse stavfel (har inte dyslexi!) men jag skriver så fort och så sjukt osammanhängande ibland  utan punkter och komman att jag ibland inte ens själv kan läsa vad jag skrivit.

Så jag ska med gott samvete utan att döma mig själv skita i alla stavfel och låta mig förundras hur jävla kass jag är på att skriva.

Så varmt välkommen, tag plats för vi lyfter alldeles strax.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.