If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Mina funderingar

Kategori: Allmänt

Medans jag än minns och kom ihåg så måste jag få sjunga ut om mina tankar.
 
nr 1. Jag ligger inte i farozonen för högt bt.
Jag lider inte av fetma, äter knappt salt, motionerat regelbundet och tar hand om mig själv. Lik förbannad så ryker jag på den lilla detaljen som heter stress.
Den kan jag inte göra nått åt, det är ofta full fart i min hjärna och mycket att oroa och grubbla sig över. Jag kan inte släppa allt och bara: det blir bra" för jag vet att gör inte jag nått åt de så blir de inte bra. 
Känns surt att lm är utökad, jag vill så jävla gärna slippa alla mediciner och slippa se dåligt ect. 
Gud suger kuk. 
 
Nr 2. Om de är så att tjejer ligger för att få saker så känns de tungt, om jag behöver låna en skiftnyckel av tex min svärfar måste jag då ligga med han? Om alla killar tänker med sitt organ så måste killen som sa det också vara en kandidat till de. 
 
Nr 3. Jag vill inte jobba med detta jobb jag har nu dels för att det inte ger mig något mer. Jag går hit, fördriver tid. Försöker inte att tänka och ifrågasätta så mycket utan do vad I ska do och no more. 
För det är nog så tråkigt som de är så varför spä på de med tråkiga arbetsuppgifter som att plocka upp nya varor eller räkna toalettrullar? 
 
Nr 4 : lika barn leka bäst? 
Förstått nu att jag inte är ensam att leva i nån värld där de finns nått bättre än just detta nuet. Strävan efter nått större, nått bättre och nått mer njutningsfullt. 
Det kallas sökare, att de är brist på lugn och brist på att kunna slappna av. Men ack den som söker den finner så maybe i en värld långt härifrån så finns de jag jag söker som jag inte än vet vad de är. 
Jag vet att sökandet och frustrationen är en drivkraft den får en att gå än hårdare fram men oh så många bakslag det ger. Men åter igen jag är inte ensam och det finns fler grubblare än jag. 
 
Ha de 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: