If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Jag är så klok

Kategori: Allmänt

Igenkännande är nog nått du måste uppleva när du jobbar på ett sjukhus. Hade ett långt samtal med en patient vars många saker var igenkännande, främst känslan av ensamhet och ångest- know the feeling bro' det är inte lätt och jag skulle inte byta min tå mot ett liv där du känner dig oduglig pga av en sjukdom. 
Det är sjukdomen som är oduglig och inte personen! 
Oj va jag lät klok, men just dedär fastna hos mig: jag känner mig oduglig, jag är en börda" nej nej, de är din sjukdom som är en börda för din kropp, du blir inte av med den men vi kan hjälpa dig att lätta på bördan, parera bort den och du kan leva lyckligt i några år till (skulle lagt till oh pray for The lord) 
Dagen börja med ett trött jag, som sedan packa ihop min lilla travel bag med kläder för lunch aktivitet eftersom jag redan var dress for The träning. 
Gjorde ett bröst pass, skulle köra bänk men min passare skulle promt gå och skita och tiden flög iväg så vart inget av de. Dåna kikki Danielsson ur högtalarna och sa: detta är ju nått du borde tycka om" efter den så åkte jag till Lillis hem och duscha, sen for jag och käka lunch. För att sedan avrunda resten av dagen på jobbet, har haft fullt opp och de märks när sömnen funkar då är jag en så mkt mer kreativ människa, allt känns bättre och vore de inte för mitt ointresse för långa skogs promenader och rädslan för björnar skulle jag nog tagit en. Lillis är utanför landet, där jah också vill vara med henne!!! Adjö ha de hej jo 

I behöver dig som fan

Kategori: Allmänt

Älskar att träffa människor som är mer begåvad att tänka med annat än kuken eller deras bröst. 
Kanske därför jag uppskattar mitt jobb ibland, svårt sjuka människor vars enda motto oftast är, är att bli frisk. För dom är inte helgens fest aktuell, inte att hinna på bolaget innan dom stänger, inte att försöka hitta en lämplig sommar flirt eller prata skit om andra. 
Drar jag alla över en kant, jao alla karlar och kvinnor med större bröst än 80a är helt mentalt invalida. 
Apropå mentalt invalida, vafan är de för fel på trafikanter? Alltså de är nästan så att man undrar vad som försegår i deras huvuden. Är dom rädd för polisen, andra bilar eller att alla fyra däck ska lossna när dom gasar? Jag förstår 30 på 30 väg, eller egentligen inte men okej. Men 60 på 90 väg why??!! 
Ringde vc idag, sköterskan måste missuppfattat allt- ändå försökte jag förklara att de inte är hostan som är problemet utan att jag låtit som fucking kalle anka i 4v. Fick cocelliana, helt fel eftersom de fortfarande inte är hosta!! Fick ihop ett bra tränings pass ändå, blev mest fokus på rygg. Man är starkare märker man. Kanske semestern gjorde sitt, men mental är man svagare. 
Skärpning!
For till Lillis och hjälpte henne packa, men herrejävlar. 
Fan va jag skratta, äsh ingen idé att förklara men en sak är säkert hade inte passat in när de var power flower eran. EM jobb imorn och ett tu tre är de helg. 
Lillis du har inte åkt än, men kan du iaf komma tillbaka. 
Jag saknar dig redan, behöver dig på gymmet. 
Adjö 

I really need you

Kategori: Allmänt

När man äter järntabletter, så kan man få en otrevlig biverkning. Alltingen så har du diarré (den är fan inte kul) eller så kan du bli förstoppad (känslan då de känns som magen ska explodera) 
Vad gör man åt saken, jodå gott folk man dricker movicol för ens trevnad. Resultatet är positivt men hela grejen att du måste i panik uppsöka en toa. 
Vad är värst då? Känslan att va yr i planeten pga av lågt hb eller skita kors å tvär. Gör man en snabb analys så är svimma ett sämre alternativ, svimmat du i bilen tex då kanske du kraschar och dör. Kanske svimmar när du är ute och joggar och bryter foten eller svimmar i duschen och drunknar dit. Då är de fan bättre att riskera att skita ner sig, enda som kan uppstå är en enorm pinsamhet. 
Men eftersom jag jobbar på ett sjukhus så är allt naturligt här, ingenting att skämmas över. Här har vi överseende med mkt, de är ju ändå livets sista anhalt. 
Man får räkna med morfin och proviva, helst proviva nypon. Så erbjuds ni proviva på lasarettet så dra. Dra fort som fan för då vet ni att nu är slutet nära. 
Eftersom jag har en röst som saknar bas, saknar kraft och får mig att låta som kalle anka så gissar nu vi att problemet är stämbanden. Alltså ingen infektion i luftrören, innebär att jag kanske inte behöver stanna hemma från gymmet. Blivit ett avbrott på 3v så då hoppa rutinerna åt helvete. Säg i vanlig ordning. 
Å ledig imorn,.skadeglad att de saknas folk imorn - inte mitt problem, enligt alla så saknas de ju inga undersköterskor så de problemet lär va lätt att lösa. 
Adjö 

Skit ner en losers

Kategori: Allmänt

Läser på en lapp vid diskbänken på jobbet: ta era matbackar, detta är inge samlings ställe!!" Sen hör jag: varför sätter man bestiken uppåt, de är ju bara äckligt. Få andra baciller på händerna" 
Åh jösses, fan nu har dom lite å klaga på när tillåmed bestiken börjar vara ett irritationsmoment. Fan sätt besticken hur fan du vill, använd handskar om du nu är rädd för mänskliga baciller. Helt okej annars att du arbetar på en plats där de hela tiden cirkulerar otrevliga partiklar i luften men du muttrar över lite bestiken, ja ni. Det är en märklig värld. Har lust att skriva till på lappen vid diskbänken: moget!" tkr de är så fånig när när måste visa sina skrivstil och berätta hur saker och ting ska vara, man blir så matt. Fan ta opp eländet på en APT, bli riktigt förbannad att sådär kan vi inte de NÅGON har haft sin matback synlig hela veckan. Man bara okej. 
Sovit som ett ärsel inatt, hoppas på bättre lycka nu då. 
Adjö 
 

En torsdag

Kategori: Allmänt

Underbara gårdag, gud vad man uppskattar att träffa sina vänner - man förstår nog inte hur viktiga dom jävlarna är förrän man inte sett dom på ett tag. 
Igår satt jag och Johanna på alla tiders for sure säkert 2 timmar, hann bubbla massa känslor och vi gick egenom händelsen från förra året. Ett år, det gick snabbt hörre ni. Sen träffa jag Lillis på apoteket, ett kort ögonblick där också. Hamna hos Johannas föräldrar på kaffe, varför jag tkr om dom vet jag inte- Johannas pappa har inte tyckt om mig men jag tror dendär lördagen för längesedan då vi shotta likör liksom förde oss samman tills jag spydde på deras trapp. 
Vi satt där i två timmar och surra, sen avsluta jag kvällen med min allra närmaste- var en jävla massa inre stress. Så vid kvällstid å de var dags att sova så kunde jag inte förmå mig att komma ner i ro - höll på att ha långa utlägg på snapchat med tre personer, en fjärde på sms, en film igång och trettio miljoner tankar i farten. 
Så mycket man skulle behöva göra, så mkt man vet är rätt men gör ändå motsatsen till vad man vill. 
Fan 
 

Det händer även den bästa

Kategori: Allmänt

- Du har bara bloggat två ggr när du varit utomlands" 
Det är sant men jag brände även låren. 
 
Nu är de halsont igen, går in på 3:e veckan. Testa skrika i bilen för att se hur min röst kapacitet var - de hördes inte nått, de var stumt. Då kände jag: björnattack eller våldtäkt I N G E N kommer höra mig skrika!!! 
Jag har tänkt: de verkar vara nått med att vara "speciell" att stå upp för sig själv. Någonstans går de överstyr anser jag. Samer ska ha pride festival för att stå opp för hbqt, det skall pratas hej vilt om sitt privat liv och mående och hur viktigt de är med acceptans och lika värde och andras värde och sitt egna ect. 
Det är en rundgång av dess like och tkr de har blivit värre sista året bara. 
Jag vill inte vara speciell, jag har eftersträvat de i 15 år och någonstans så får man väl bara inse att man är samma skrot och korn som resten. 
Man ska vara så medveten om allt numera, rodda i saker för att hitta inre frid, yttre frid, älska sig själv och älska andra. Man hinner jag knappt vakna så ska de börjas med att uppskatta saker, fånga dagen. 
Man är slutkörd vid 12 på FM, klockan 16 är man knäck och sen kmr oros känslan att imorgon är de en ny dag då börjar allt om igen. 
Hälsosamt eller inte, enligt mina egna erfarenheter så är de inte bra koncept att följa. För tillslut gör du allt för att gå emot de för att du inte orkar höra allas böner, andras missnöje och problem. Man skapar ett hat mot människor, å det gror till den grad då du känner att: jag passar inte in" jag kan inte leva opp till allt och nu skiter jag i detta. En jävla sörja av allt. 
 
Förresten sommarn kan du va över nu? 
Jag vill inte ha dig iår, kan vi snabb spola till hösten. 
För sommarn ger bara ont i bröstet, det maler i kroppen, hjärnan orkar inte sortera. 
Skit också 

Örnen har landat

Kategori: Allmänt

Hann gå egenom tre väder zoner på loppet av 18 timmar. Först varmt, på gränsen till skogsbrandsvarmt förutom brand. Sedan svalare klimat och gröna löv i sthlm för att avsluta allt genom att kliva rakt ner i ett lågtryck i Luleå. Man kan säga att jag har hunnit med diverse olika väderlekar och detta på inte ens ett dygn! 
Lämna ett varmt cypen i lördags kl 21.15...
Innan jag fortsätter här, jag är lite vimmel kantig nu - har inte sovit så hemskt mkt och den sömnen jag fick var i en flygstol mellan sthlm och Luleå med tillhörande nack smärta pga av dålig sovställning. 
Skit i vilket, lämnade cypen och klev in genom hemmets trygga dörrar vid två tiden nu på FM. 
Sammanfatta resan då? Sol, varmt, bada inte i havet för de var för kallt. Läst ut 5 st böcker, ätit godaste ham and melon samt räkor. Somna fan inte i en solstol, eller kanske bara jag som kan göra de i 33 grader utan parasoll. Cypen ligger dock i underläge mot tex Grekland, Grekland har trevligare folk, de är hö trafik där och har mer utflykter man kan göra. 
Så cypen check ✅ been there åker inte tillbaka. 
Känns vemodigt att vara hemma, bra på ett sätt och stressigt på ett annat. 
Dels för alla kläder som ska tvättas, träningen ska komma igång igen, hostan har helt inte försvunnit, komma tillbaka i rutiner å min mamma ringde och påminde mig om de Lillis redan hade berättat om Ahkko. Känns jävlit att veta att denna sommar kanske inte kommer bli glädjefulla hela vägen fram tills dess att löven börjar falla igen. 
Oro oro oro. 
Ska skita klart och vänta ut tvättmaskinen och sen jupp hoppa i säng. 
Ha de hej 
 

Oddsen på min sida

Kategori: Allmänt

Av tidigare år att dömma har utlandsvistelse med tillhörande lätt klädd inte varit min grej dock har annat klädval än bikini varit utesluten med tanke på att årstid att åka alltid är så satans varmt. Tidigare år har jag inspekterat min överflödiga hud på magen och tänkt: jävla skit" men efter hård träning, ensidig kost (sista där är ju inte bra) relativt bra sömn och sinnesro så har nu kroppen blivit en jävla syn för gudarna. Känner mig stark, lätt, sköna former okej jag är inte 1.42 och väger 50 kg och klär mig i xxs. Men jag är garanterat starkare och mer uthållig är en fis på 50 kg vars revben är påväg att titta ut. Så fan va bra jag har gjort de: stark. Snygg. Välformad. Muskler. Till de mindre roande: ofärgat hårt, rätt dyster frisyr. Men de är nå jag får styra opp när jag kmr hem: lägga i en svart färg och sen in med löshåret. 
Ja ni ser jag har oddsen på min sida. 
Ha de hej 

En lång harang av nu

Kategori: Allmänt

Jag lever fortfarande om ni undrar. 
Jag skulle ta seden dit jag kommer och skriva hej på cypriotiska men vart inget av det pga av språkbristande skäl. Efter att mirakulöst överlevt feber, rinnande näsa och hosta som iof är kvarstående. Shoppa lös på cypens apotek för att hitta medicin för hostan men synnerligen omöjligt att få bort den. Även rösten har nått sin botten och varit borta av och till. 
Nu mår jag ändå rätt okej, har fortfarande av och till rassel i luftrören och låter väldigt mkt som en gammal hagga som rökt för mycket under sina levnads år. 
 
Har haft en vecka att fundera och tänka, gjort konsekvens analyser, vridit och vänt och begrundat sista tiden som varit. 
Det är väl strax ett år sen en dagen då allt bara vände, insåg att det kan varit de bästa som hänt mig - sen att de kunde gått käpp rätt åt helvete är nått som slår mig stundtals. Men hade de gått som de hade varit tänkt hade jag då inte legat i en säng på cypen med AC blåst i ansiktet. 
Det är så svårt att se tillbaka, det gör som ont att förstå att jag slitits med så många demoner och ett förnuft som jag aldrig tilläts använda. Jag hatade dom flesta, jag var fången i min egna kropp och så många gånger jah ville ställa mig och skrika - skrika för att de gjorde så ont i mig och jag visste inte var jag skulle ta vägen. 
Jag har stängt ut alla, eller fel jag släppte in folk men aldrig på dendär genuina sättet för människor är onda och skulle ändå bara lämna mig om dom förstod sig på mig om dom visste hur jah var. Omöjligt att tycka om någon som bara: jag drar och super ha det hej, vet inte om vi hörs mer. Mig kvittar det" 
Dedär med att bejaka känslor var inte min grej, fan alla andra sög ju så var ju andra de var fel på inklusive mig själv. Jag kunde inte förstå hur nån skulle tycka om mig och dom bara visste..ja herregud därför var de lättare att skona folk och dom skulle hålla sig borta från mig. 
Dom som stod mig närmast paja jag allt för så därför skulle jag avlägsnas från jorden ytskick för att slippa höra mig själv skrika. Åh herrejävlar. 
Jag läste mina journal anteckningar, men jag kom inte så långt innan det börjar göra ont - ont i bröstet och sen hör jag mig själv skrika inne i mig, vill skrika hur alla andra bara kunde dra åt helvete!!! Detdär lilla barnet i en finns, och varför vet jag inte. 
Men summan av allt så finns ja ju än, fått hjälp på traven att ta mig framåt och kunna ge mig själv både cred, ris och ros för hur jag handlar i vissa situationer. 
Å jag har varit mkt för att tänka ett steg längre, de är mkt bollade med mitt "gamla" jag och mitt "nya" jag hela tiden en balans gång. 
 
Cypen ser ut om Grekland och Turkiet. 
Samma saker, relativt lik strand. Brände mig åt skogen första dagen, tror inte min hud kan bli mer brun än såhär. Jag får inse att jag är en blek same. 
One week left, sololja, pool och silverbjelke.
Ha de hej 

Så jävla förkyld

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft orken att ens engagera mig i telefonen direkt mkt, det krävs visst att man ligger med 142 graders feber, halsont å inte tar sig opp ur sängen. 
Varit hemska 2 dygn, jag har knaprat Ipren - tror även jag har överkonsummerat det rätt mkt. 
Jag har svettats ner lakanen massiva ggr, av och på med täcket. Duschat av mig alla svett flertal ggr. 
Sen svettas man å fryser, sen fryser man så svettas man iaf. Somnar utan att vara trött, vaknar mitt i natten och kollar tv för att slockna i nån timme. Vakna och samma veva: ipren, ont å svälja, svettas, duscha, frysa, svettas och sova. 
Men just nu känns de bättre än igår, har inte sovit sen kl 12 idag, dock är de ju ryggläge och vet ni va de bästa och värsta med detta är? Imorn flyger vi till cypen. 
Eller ja inatt åker vi till Luleå å sen sthlm- larnaca. 
Kan bli rolig flygresa med svettningar, men ska nog klara av de. Det är bara att försöka sova sig egenom allt. 
Försökt små packa mina pigga stunder och sen har jag fått utslag runt naveln så nu har man alltingen bältros eller skabb. Jag är körd. 
Nu däremot var jag trött. 
Ha de hej