If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Jag är så klok

Kategori: Allmänt

Igenkännande är nog nått du måste uppleva när du jobbar på ett sjukhus. Hade ett långt samtal med en patient vars många saker var igenkännande, främst känslan av ensamhet och ångest- know the feeling bro' det är inte lätt och jag skulle inte byta min tå mot ett liv där du känner dig oduglig pga av en sjukdom. 
Det är sjukdomen som är oduglig och inte personen! 
Oj va jag lät klok, men just dedär fastna hos mig: jag känner mig oduglig, jag är en börda" nej nej, de är din sjukdom som är en börda för din kropp, du blir inte av med den men vi kan hjälpa dig att lätta på bördan, parera bort den och du kan leva lyckligt i några år till (skulle lagt till oh pray for The lord) 
Dagen börja med ett trött jag, som sedan packa ihop min lilla travel bag med kläder för lunch aktivitet eftersom jag redan var dress for The träning. 
Gjorde ett bröst pass, skulle köra bänk men min passare skulle promt gå och skita och tiden flög iväg så vart inget av de. Dåna kikki Danielsson ur högtalarna och sa: detta är ju nått du borde tycka om" efter den så åkte jag till Lillis hem och duscha, sen for jag och käka lunch. För att sedan avrunda resten av dagen på jobbet, har haft fullt opp och de märks när sömnen funkar då är jag en så mkt mer kreativ människa, allt känns bättre och vore de inte för mitt ointresse för långa skogs promenader och rädslan för björnar skulle jag nog tagit en. Lillis är utanför landet, där jah också vill vara med henne!!! Adjö ha de hej jo 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: