If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

digerdöden

Kategori: Allmänt

Förkylnings bakterie episod 2.
Hallå där ej bra immunförsvar, har ni tänk på att när ens yngre dagar var närvarande så kunde man säga :
Jag har ont i huvudet" och det var som enbart där.
Men åldern så brukar det låta mer såhär : Jag har ont i huvudet, tror det kommer från axlarna- gissar att det är magen som gör att jag spänner hela överkroppen"
Det är numera inte bara en smärta och den är sällan centrerad eller begränsad till ett område, utan nu är det oftast större och eftersom man har tillgång till både google och fass så är man nått av ett proffs att söka upp orsaken till sina krämpor, vilket lätt blir att man självdiagnoserar sig och hipps vipps så är man döende.
Hoppet mellan huvudvärk och malaria är inte långt, men oftast spårar det och slutligen har man drabbats av digerdöden.
Läser ett stycke ur wikipedia : dödade var tredje person i Europa och i stort sett alla som smittats"
Senaste utbrottet var 1437....ja åsså nu, nu är ju jag också smittad av pesten och kommer dö.
Det är ett sånt sorligt sätt att avsluta sina dagar på och det saknas ofc botemedel.
Först ska jag skita å sen kan jag dö.

Jag förstår va dom menar

Kategori: Allmänt

Jag ser vad dom menar du med feminist tänkandet, men låt oss all face it: kvinnor ska sitta hemma runt sitt modestylade köksbord i vit glans massiv ek och dricka vin med väninnorna medans männen ska stå i garaget och dricka öl, räkna skruvar och sen däcka på soffan. 
Detta skall ses helt lagligt och naturligt - låt oss vända på steken där kvinnan hänger i bil liften i garaget och dricker öl, snubblar över dörrkarmen och kryper till soffan...mannen hade skämts ögona ur sig och tyckt de hade varit olämpligt beteende och bör förbättras. 
Vad är skillnaden om en tjej står och blir fotad bakifrån med bar rygg och täckbyxor mot en blå himmel i fjällvärlden då får man höra: var de nå killar där?" 
Vadå framför mig eller bakom mig? Stod säkert nån lappjävel med kikaren vid polno. Om killen står likadant, tror ni att någon hade brytt sig folk hade bara: ah han solar överkroppen. 
Bikini bilder är lagligt att lägga ut, men våra bröst kan ställa till med ett jävla liv. Vi kan ju inte visa lika mkt hud som killar för då har vi attetion torka. 
De är för att jag har bröst va? Om jag skulle ta bort dom vad händer då? Är de okey då? Kvinnor som har haft cancer å saknar båda brösten är de okej för dom att visa sig utan bh? Eller är de för att de är just en tjej. 
Bh på! Skämt 

En arg bitter lapp

Kategori: Allmänt

Känna som mina muskler är helt utpumpade, som dom bara: ah vi drar på semester ha de hej" 
Igår var de också ett träningspass där jag tillslut kände att kroppen har inget mer att presentera, kanske tränat lite väl hårt sista tiden då, för då vilodagar och för dåligt näringsintag. Igår tex så körde jag frivändningar och marklyft och sumo- jag tänkte fokusera på att hela kroppen fick jobba istället för att satsa på en specifik muskel grupp, jag var helt slut efter mark. Det blir sån tråkig stämning när man inte orkar och sen dör motivationen och man själv blir en sur jävla ragata som muttrar över hur lätt de skulle va att börja med balett istället!! Jag vet att kroppen blir fräschare med vilo dagar, man får ladda opp- men är svårt när man gör de till en daily basis att träna. 
Nått jag hade velat försöka satsa på är att gå promenader, avrunda EM med så att säga men jag bor i middle of ingenstans så är sorligt att gå eftersom de bara är skog och en väg som leder till en vändplan och jah är dödligt rädd för björnar. 
Börjar fundera när jag ska packa inför helgen? Åker away, men nått som lugnar mitt sinne är att jag har mina sköna högklackade bootz som är skön att gå i. Såklart blir de lite shopping på lördag. 
Adjö 

24mm till himlen

Kategori: Allmänt

Det är så fint när någon säger: jag tycker inte de är fint att ha sådär töjda öron?" vad ska man svara på de. 
Nähä okej vad ska jag säga: oj vad tråkigt då tar jag ut dom. 
Nu kommer dom bli 24mm sen sätter jag in pluggar, det kommer vara precis som öronhängen (för er "vanliga" med "normala" hål i örona" jag behöver aldrig stå och vela vilka öronhängen jag ska ha när jag ska ut eller så, mina sitter där dom sitter. Sen tycker jag de är asballt att ha töjningar- de är mitt tycke och de är väl de som räknas. Sa till min mormor att minoriteten i Australien har töjda öron då till la hon att: nu är vi faktiskt i Sverige" ja hörru du mormor de är fan oklart de måste du medge. 
Min dag har varit rörig, jag sov 13 timmar inatt. 
Sen har jah varit på vift sen kl 13, å kommit hem för ett tag sen - helt dränerad på energi. 
Adjö 

Vi måste göra slut på detta

Kategori: Allmänt

Har ni kommit på er själv att tycka om nått fastän ni trodde att aldrig någonsin kmr ske? 
Jo de har jag, först hela skoter haranget - dold talang, kvalificerad aktivitet för mig check. 
Sen detta med crossfit övningar, ja där har jag väl hittat glädje - mitt enda mission nu är att fixa frivändningar för att sedan avancera dom. 
Tänkte ungefär ge opp vid första, sen vid andra men efter kanske sådär 30 st så fick jag in tekniken lite bättre - just i vissa avseende så är mitt tålamod inte långt. Konstigt med människor kan jag harva på med hur länge som helst, men när de kmr till mig själv och nått jag ska utföra enbart för min skull ja då går de rätt fort tills jag känner att: okej jah ger opp ha de förfan" 
Så jag kämpa på med dedär, å i en vanlig ordning så blir de blåmärken. Träningen idag var överlag rätt bra, fick opp flåset och hjärnkontoret fick tillslut flytta på den delen där de säger: du kmr krascha och dö!" så nu blir de 20 min cykling intervaller, sen lunch och jobb. 
 
Säga vad man vill, men i oktober hade jag spelat in en klipp där jag torrsnacka om hur jag mådde. 
Igår kollade jag på de (försöker undvika de) jag klär mig inte bra i video. Men de var så jävlit, tänkte bara: lilla lilla du, vem är du?" kändes som jag hade gjort slut på ett destruktivt ändå rätt kul förhållande enbart för min egna vinning. Så jag hade ett moment för mig själv där jag tyckte synd om den jag var då. 
Tog en dusch och intog rollen som trotsigt barn, vägra balsam, vägra borsta och min frisyr kan ha bli en lämplig plats för fåglar att bygga bo på. 
Snart en ny vecka och ser fram emot den. 
Adjö 

One year of a lifetime

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt och jag ska berätta vad. 
Hörde någon som sa igår till nån annan: du är inte bitter över de som har hänt dig" 
True story där, bra sagt. Vissa saker kan man inte vara bitter över och de är inte så att man stämplar opp ett plakat å bara: jag har gått egenom skit så ni vet" 
Har gått snart 1 år sen debdär dagen då allt tog stop, när verkligheten bara: tja tjena här är jag!" 
Sen dess har de varit ett jävla arbete och lite sorg att försöka släppa de som varit, separationsångest kallas de. Man får släppa den man har varit, alla domdär spännande äventyren, alla fyllor, alla märkliga beteenden och främst ändra sitt sätt att agera mot sig själv. Hojja de har varit mkt tårar men detta låter klyschigt men hallå vilka fina närstående jag har haft, familj behöver inte alltid vara blodsband och dom du vuxit opp med- de kan vara vänner. 
Min familj är då en salig kompott av människor, ingen lik den andra. Har alltid haft någon att prata med om jag velat - fast ja jävlar vilken tid de tog innan man kunde börja prata istället för att knipa ihop om allt. 
Så nu gott folk är jag dendär "vanliga" tjejen, jag blir tjej sur och gnällig. Fast vänta...De är jag inte - jag är en uppdaterad version av mig själv. Likt appel 7 så har jag mer finesser än appel 2. 
Nä detta år har gått fort, märkligt fort- som att Jesus Kristus bara: låt oss få detta överstökat nu jalla jalla" 
Cypen om 2 veckor och löshåret ska in. 
Vill rikta mina varma tankar till D som är i snön och trasslar, hur var de: vi ska ju göra dedär tillsammans!" 

Vill ha, vill ha

Kategori: Allmänt

Träningen går bra nu, det känns som kroppen har fattat vad den ska göra nu. Och min bikini kollektion är fulländad, jag överrumplas över den vita med blommor och hög hals som jag köpte från sportamore. 
Mitt mission är att lyckas med frivändningar, det är svårt alltså jag kan inte förneka det. Min hjärna bara: öh" och min kropp bara: what??" sen har jag skavsår i ögat, im blind kan man säga. 
Kollat på ny bil inför hösten - de blir en transporter, enbart för att de ska bli lättare att lasta. Season18 ser jag fram emot, komsi komsi snön!! 
Ha de hej 

Hej där

Kategori: Allmänt

Skulle ha tränings fri dag idag, var tanken kl 05.30 imorse eller just då kändes absolut inget aktuellt. 
Men efter att ha dragit i mig middagen så hörde Lillis av sig och fråga om jag ändå inte skulle följa med på ett bröst och biceps pass och avslutande heat. 
Jo jajamän men jag gjorde absolut inte hennes övningar, utan fick leka lös med skivstången och träna med min egna kroppsvikt. Kan också behövas, vill ju ändå känna att min kropp är lätt och smidig trots all träning. 
Trivs att klänga i ringarna också, lite graciösa är man 1m opp i luften. 
Arbetsplatsen hör till nog till de tråkigaste stället nu, vi har bytt avdelning så allt är uppdelat som de vore ett fångläger- men bit samman och ihop så får man roa sig själv. Cyklar bort lite energi och fan hur man ser ut i ansiktet, jag har varit och klämt något jag tror var en finne som nog inte var de så är nu en vätskefylld böld. 
Fick man ihop 25 min lätt intervall cykling. Ha de hej 

Livet ändras. Tiden går. Men dedär jag hör och ser består

Kategori: Allmänt

Bikini nr tre är beställd! Iår kör vi hög hals, jag inbillar mig att de är mer smickrande så, då min thorax area för det första är bred och för det andra så saknar min hylla både mått och storlek för att kunna bära opp en trekants bikini och eftersom de verkar vara mode nu och ser rätt sportigt ut så kan man säga att jag är en liten modefjant nu. 
Annars går de inte bra med min shopping, blir de nu regn och kallt så kmr jag stå med en jumpsuit och de var de hela- ser dock lite ut som en fånge i den men när tryget slutat vara pressat efter påsen så kommer de nog lägga sig tillrätta. 
Kan passa på att handla när jag åker till kusten. 
Träningen och frukosten går fint, men igår så var kroppen slut. Armarna la ner efter bänk och bena hade lagt ner redan innan gymmet. 
 
Idag har pappa varit gone and away i 9 år, shit tiden går fort. Kan ännu se och höra grejer från dagen då allt tog slut. Det tog verkligen slut, väldigt tvärt. 
Det är en läskig tillvaro med lever ibland, man lever i nån fantasi värld där inget kan drabba en - så när alla andra lever i den så kan jag ta bördan som den räddande ängeln jag är: underbar och älskad av alla. 
Min förälskelse i mig själv bara ökar, snart väntar ett evigt åtagande med mig själv. 
Adjö 

Söndags uppdatering från 180

Kategori: Allmänt

Gröt som botten sen pro pud på de och hallon, jamen hallå där söndags frukost! Jag har tänkt: frukosten är de målet mat under dagen jag fokuserar mest på. 
Lunchen kommer på en stadig andra plats och middagen..ja om den blir av är de ju ett lätt mirakel. 
För om de ska ätas kl 17.03 så blir de inte av - slutar vid 15 tiden å far och tränar. Innan jag kommit hem är ju klockan fem och efter ett pass är de inte så att man känner: nä nu jävlar blir de blodkorv!!" man känner mer: sängen efterlyses!" skit samma, läste en debatt i Aftonbladet som handla om träningshet och att sättet vi tränar på är lite annorlunda än föregående år tusende. 
Tydligen är våran kropp gjort för att gå i kuperad terräng, att böja oss ner för att plocka bär och någon gång nått äpple - våran kropp är gjord för att gå långt och hinna jaga gasbeller på slätterna (det sista där citera jag inte exakt från artikeln) så de är väl dags att slänga alla skor då, attans för mig att jag just ska till och beställa ett par grön gräshoppa air max som jag kollat på redan i början på förra året. Detta med att handla sommar kläder är lättare sagt än gjort- de är lättare att köpa mössor och underställ. För ju mer hud de visas under sommaren destobättre men jag hör inte till kategorin som blir jävulskt brun utan mer åt de gula hållet - tar jag på mig en gul tröja på de så skulle folk tänka: nån missa visst påsken!" på dagens schema står en fika med bb, gymmet och sen frågade Lillis om vi skulle på zumba - ja tack bring it. 
Igår hände följande: Lillis kallad mig älskling, tror inte ens hon själv hängde med på de för båda bara wtf vad sa du just? Sen skulle jag visa hur man på film gjorde när polisen stoppa en och man skulle kliva ur bilen sexigt...De sluta med att de inte vart sexig entré för hiluxen liknar inte nått en ferrari, hiluxen är både smutsig och hög och jag hade träningskläder på mig men tro mig, killarna på sina moppar måste ju ändå satt förståndet i halsen. Jag kan dedär, alla under 15 kan jag charma (oj dedär lät fel) så först nu på med jeans så man ser städad ut..eller nä på med träningskläder. Ha de hej 

Team RN

Kategori: Allmänt

Kan passa på att skriva medans jag tuggar i mig dendär super blandningen av keso, pro pud och hallon. 
Först of all så fick jag äntligen igen hoppa opp på dynan och köra igen, jag är orolig att jag kanske komma fastna stenhårt för motor aktivitet. 
Sen vart det gymmet med Lillis och Harrsan, jag kände att de var dags för mark/sumo, lite axelpress och benböj. Det var tungt, kände när jag tog i hur hela huvve bara: EXPLODE!!!
Jag har hittat en mål kropp att sträva efter även om alla har olika förutsättningar, sen är inte jag den som ville äta kyckling 7 dagar i veckan och tugga torrt ris. 
Så jag tkr de är en bra start att ens äta keso och stoppa i mig hallon. Att jag äter gröt utan 2 kg sylt- låt oss nu smälta de innan vi dånar in på någon deff diet. 
Grattis Lillis åt dina 3cm, det kan bli stort detta och jag är åter igen så jävla imponerad av vad du gett dig in på. 
För även om du inte vinner 25.000 papp så kommer du gjort den största vinsten anyway och gjort något för din egna skull. 
Nu är de väl 2,5v kvar till cypen så nu ska de slaktas, inte så att jag börjar från noll. 
Å en sak till, jag trodde jag hade storleken 39 på skor...vilket har visat sig att jag har 38. Å jag har alltid kört på M i kläder men de är dags att fatta att jag är en S. Adjö 

Keso ser ut som....

Kategori: Allmänt

Nr ett så vill man ha vänner nära och inte miltals bort- men eftersom det är Gud som bestämmer så har han väl en plan med det också. Är omöjligt att fråga honom för han har hittills aldrig svarat på varken mina frågor eller böner och andra sidan hittills kanske han haft mkt att göra med tanke på både kriget i Syrien, nord Koreas lust att bomba USA och flyktingar som saknar simkunskap så han kanske inte prioriterar mig. 
Det borde vara prio ett larm på mig, blåljus och sirener - överstiga hastigheten. 
 
Fick ett mellanmåls förslag: keso, pro pudding och hallon. Jag kände mig ändå lite sund och sådär hipp och Lillis reaktion: dom säger att ser flygningen ut som keso då har man en svamp infektion" okej Lillis, isåfall undrar jag om de börjar dimpa ut hallon färgade bollar vad har man då? 
Aj mitt ben, har en smalbens fraktur och mina blåmärken från sista veckorna har än ej bleknat- kanske vill de att jag ska titta ner på mina ben och minnas allt de goda? För har bara varit ett rent nöje att få dom. 
Ha de 

Onewaysommarformen

Kategori: Allmänt

Okej sommarformen season17. 
Lillis tog med mig på ett av hennes schemalagda pass eller fel dom är utformade efter hennes behov och önska. Sagt och gjort, ungefär vid 2 övningen vi var inne på tänkte jag: inhalation jag dör annars!" 
Men ju längre in på passet vi kom och ju fler övningar dom passerade så vart de bara roligare NEJ jag sa inte att de var roligt- sa att de vart! 
Avsluta allt med lite vadpress och utfall i korridoren. 
Risken finns att jag inte kommer kunna gå så stabilt imorn, känner redan nu att utvärtes stjärtmuskeln är lite spänd. Sen avsluta vi med heat, ja det är dedär 20 min som man aldrig tror ska ta slut - de är intervall pass på cykeln och de känns som en lång uppförsbacke men inte som följs av nedför utan än mer uppför. 
Min räddning blev att jag valde att cykla över 70 rmp när vi annars ska ligga på 74 och jag valde nivå 4 mest hela tiden så om vi ska vara ärliga så hade jag inte suttit här och skrivit om jag hade gjort enligt regelboken för då hade jah drabbats av ett stille. 
Till efterrätt var de en bcaa, ett stycke kycklingsallad och en mjukglass. Mjukglassen bara följde med på köpet- ja man måste ju unna sig lite även om jag nu har unnat mig lite väl mkt sött och gott men till mitt försvar så behöver kroppen lite sött ibland. 
Adjö 

Bröst och bajs

Kategori: Allmänt

Jag tycker inte om Lillis tränings schema, hon tränar fyra dagar i veckan och vem lyckas inte följa förra månaden på bröst och biceps pass å vem lyckades idag då igen? Jo jag! Jag tycker inte om dom, de är tungt och mycket övningar. Sen avsluta vi allt med 20 min intervall cykling, över 74 rmp skulle man ligga - jo tjena just de nivå 7 låg jag ungefär på 5 snurr i minuten på pedalerna!! Jag kika förbi spegeln här hemma å tar en snabb studerande av min rygg och de slår mig att: jösses jag ser ut som en karl" det är orsaken att jag sätter löshår på sommarn annars tror folk de är en karl med bikini!! Kört kostcirkeln i botten idag, inte ens tallriksmodellen fick jag ihop. Jag åt en stadig frukost sen öste jag på med typ en enda lång mellis fram till nyss då jag käka köttbullar och makaroner å jo kolla klockan 23.05 å jag har typ ätit middag nyss. 
Men säg den lyckan som kommer och stannar, nej då- efter den middagen så hamna jag på toa. Jag vet att detta inte är så intressant för er men jag ville bara berätta de - sen kan de varit dendär halva plommon påsen jag åt också. Fan dom säger ju att torkade frukter är bra så då äter jag! Imorn blir de morgon träning med Lillis, går rykten om att de är ben och ända.
Nu ska jag torka arselet och krypa i säng. God natt 

Nässpray och bajs

Kategori: Allmänt

Jag behöver inte nässpray, inte hade dom det för 200 år sen och nå vet jag att folk klarade sig ut en förkylning ändå, tror dom hade större problem än näspray och förkylning- kanske toppa tbc topplistorna över åkommor människor kunde drabbas av. 
Att det släpper från bihålorna betyder ju bara en sak - man måste svälja sitt slem - ja eller snyta ut de men bekvämligheten går före de tidskrävande arbetet då man måste ta i så fötterna lyfter från marken när man ska till och snyta sig. 
Morgon stund har gult i mun och bjöd på snöstorm eller vad man kan säga: fruset regn" jag behöver inte gröna blad, blommor och kvittrande småstuge änder, jag klarar mig fint med snön - season17 var ju nått av de mest märkliga, förvånande och magiska på länge. 
Över alla förväntningar var de, då förväntningarna var inga så kunde de ju bara bli bättre. 
Med en viss oro och rädsla tog jag mig an äventyret. 
Så kan inte season17 vara nån månad till? Jag har ju just börjat!!! 
På dagens agenda står följande: träning och handla.
Å en annan har shoppat lös kläder för 3 juni lyfter planet mot Cypern- två veckor med förhoppningar om sol och en bikini som är att hurra för. 
Dags att finslipa sommar kroppen, ha de. 
 

Läs på egen risk: bajshistoria

Kategori: Allmänt

Kan bli ett riktigt äckligt inlägg detta, ja de får ni avgöra. 
Igår fick jag en såndär throw up känsla, dendär ni alla känner igen kanske vid en bakfylla, graviditet eller när du är tok hungrig - jag fick en av oklara skäl. 
Jag är väldigt elak mot min kropp ibland och kan träna fastän jag egentligen skulle behövt mysa ner under en filt med en kopp grönt te med tofflor på fötterna och rehabilitera = nässpray och Alvedon. 
Meeen eftersom Alvedon inte funkar och nässpray är out om my leuge så blev de inte så. 
Kommer hem efter mitt benpass och sen var de som att nån släppte på dammluckorna och jag satt på toa i 45 min, de är såpass länge att man tillslut måste vila bena på sopkorgens lock för att avlasta. 
Sagt och menat så tog jag en dusch efter min bajs upplevelse. Väl i duschen så bubbla de till i magen och med den bissara tanken att hur gör jag nu? Två alternativ dök opp: nr 1 skit i duschen, jao du ska diarréa där du står och utan att skämmas. Nr 2 du får blöt och jävlit sätta dig på toa och kana runt med blöt rumpa på toalocket. Jag valde alternativ nr 2 eftersom nr ett kändes så jävla billigt ungefär som man sakna toa papper. Efter de så höll jag mig nära toan, även om planen för kvällen var helt annorlunda. Jag skulle passa på att träffa min goda vän, just de #tjena men var tvungen att erkänna att rör jag mig utanför hemmet så kmr jag skita ner mig och om personen skulle innan tyckt att jag har sex appeal så skulle personen då isåfall tycka jag är tok osexigt och evt även behövt trösta mig då jag hade suttit ner bajsade!!! 
Går kvällen bjöd inte bara på skit i sin flytande form utan även massa tankar och formulerade av ord och meningar. En känsla går inte att förklara utan bara förmedla men jag vägrar tro att man inte med ord kan förklara nått, så med lätta fraser så knopa jag ihop nått jag själv tyckte var förståbart. Å all cred till dom som vågar prata känslor och bejaka sin sida där ord plötsligt är svåra att förklara men man försöker iaf. 
Jag sitter förövrigt på toa igen med en förkylning där jag hade behövt använda nässpray men vägrar! 
Strax jobb och se de hur ni vill med ansvarslöshet att smitta 20 andra människor men what so dom ligger ju ändå där för att dom är sjuka så kan dom passa på att bli förkyld också lika gärna. 
Ha de hej 

Detta är min hälsning

Kategori: Allmänt

Nu skall vi prata allvar här. Jag har funderat på detta sen igår vid 22.30 tiden. Kollar på serien: 30 liv i veckan. 
Det är en trevlig serie som är i 57 min och handlar om psykisk ohälsa bla bla bla. Programledarena pratar om hur man ska kunna förhindra allt från dåligt mående hela vägen till självmord och låt mig citera: vi måste våga prata om de" så säger någon läkare att: ah alla har vi känt att vi inte vill leva och de är helt normalt" 
STOP!! Nej de är inte normalt ska vi börja normalisera mörka tankar som är permanenta och ligger på lur hela tiden? Sen när blev du "sunt" att tänka att de är lika bra att kasta in handduken och kila vidare? 
Det är inte normalt att äta piller för att slippa tänka. 
Det är inte normalt att gå runt med känslan av att inte vilja finnas och de är absolut inte normalt att dö. 
Ska vi då normalisera de? Alla som bloggar om deras psykiska ohälsa och terapi och allt och försöker liksom visa omvärlden att de är normalt de är bara skit snack, det är en fasad- verkligheten är helt annat och de är inte normalt att sitta och tänka hur man ska avsluta sitt liv. 
De är dom som pratar om de hej vilt som har gått in i nån fas att hjälpa andra, det är dom tysta jävlarna som är farliga - dom säger inget och plötsligt är dom väck. 
Det är helt enkelt inte rätt ställt att må riktigt jävla dåligt och de känns som någon satt sig på bröstet och sitter och hoppar. Så normalt är de inte...anser iaf jag. 
Men vem vet för andra kanske de är de. 
Så de så!! 

All kärlek från fjällen och

Kategori: Allmänt

Kom hem på Måndag FM, var hemma två dagar sen blåste jag västerut igen. Det visade sig att jag inte hade nån jävla aning hur länge jag hade semester. Så kom opp i onsdags kväll och igår for vi ut och upptäckte såpföret och jag vill citerar en låt: fanfanfan" man såg absolut ingenting, kom jag i en lutning och skulle #tjena men de tog som stop - jag hade då kört neråt för att sedan in i en driva så jag kom aldrig så långt. 
Nä men tråkla bland träd, nya blåmärken och känslan av att denna vår verkligen gjort att jag fått leva ut. 
Jag har lagt mig tidigt, klivit opp tidigt, ätit min gröt och sen hållt igång hela dagarna. 
Jag kan höra andra: fan vad jag längtar efter fest" 
Men sitta ute i kvällssolen eller vid köksbordet och bara prata är lika kul de med, jag med min påskmust och du med din öl så kan vi dansa till Elise. 
Det gör mig inget, för de gör mig levande och de är huvudsaken så åter igen tack för dessa senaste veckor. 
För all den glädjen, all den harmonin och all den kärlek som funnits. 
Eran goda vän I.
 

Min glädje

Kategori: Allmänt

#tjena #gasa #fjällbjörksexpert #fullmutter #gasamer #blåmärken #levande #bastu #solsken #snöstorm #skratt #glädje #viossdom #enjävelpådetta 
Men dom hastags så summerar jag dagarna som varit. 
En fredag som gick enligt planerna, möttes av blå himmel och sol efter sjöfallet. Kom opp till glädje och mer sol. Lördagen drog Lillis, hennes karl, en god vän och jag på en oväntad tur i kuperad terräng och blå himmel. Sen vart det jojk och stenkastning nerför ravinen och avsluta hela dagen med gott grillat ekologiskt frigående gris, lätt enkelt och bäst helt enkelt. Bastu på det då, bäst där med att svettas bort allt dedär du kämpat för en hel dag och med ett vinnande leende som jag ådrog mig i en Chicago match så kunde även jag somna. 
Dagen lördagen var blå himmel, en kall öl efter jag studerat Lillis lilla volt i en ej befintligt obtrant backe- glädje att se henne go for it bära eller brista. 
Söndagen så for vi på två manna tur, bli tråkla sig opp i skogen- hörde att gasen är din bästa vän, nu är vi mer än bästa vänner vi har ingått partnerskap. 
Så lärorik söndag, så slut i huvudet och så jävla svettigt. 
Parkera i en liten ravin där vi satt och filosofera och käkade choklad, å en gnutta sol ville lysa på oss. 
Den korta turen blev en lång tur. 
Åsså där emellan hann vi se solen ej passera horisonten från en kväll en ritsem- på varsin skoter så vart de #tjena. 
Måndagen avsluta allt genom att ta an de man lärt sig och med bravu, goda ord och en jävulskt bra coach så har de jag lärt mig på tre dagar folk kämpat för en hel vinter. Det har varit en lång lögn att säga att jag inte kan köra skoter, sorgligt nog så kan jag de och kul är de. 
Kul med ömma knän, lite känningar i ryggen, lite blåslagen med lätt värt de. 
Tack ni som gjort mina senaste dagar, det har gjort att jag känt mig levande på ett otroligt sätt. 
Får uppleva allt de goda och fina från ett nykterist perspektiv som jag tvekat om man kunnat. 
Massa kärlek till er. 
 
Å nu gott är de en månad kvar exakt till man drar iväg till cypen 2v med förra årets gäng. 
Med glädje och diet så ser jah fram emot detta. 
Ha de hej