If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Hela du är en jävla kris

Kategori: Allmänt

Nej jag har ingen 30 års kris, vad de nu skulle vara? 
Jag hade min top of the line vid 21, oförmögen till ansvar, alltid närvarade vid fest och alltid pank halleluja ljuva ungdoms år.
Jag tror att när man börjar liksom bli äldre så lär man känna sig själv bättre, man har inte lika många osäkra sidor och har man dom så är man en jävel på att inte visa dom. Är 30 års kris att börja planera framtiden så får jag kris över att jag bara planerat ett halvår framöver. 
Isåfall är min kris att jag vill ha nått större och bättre än detta nuet, jag krisar över att min plan kanske går i stöpen för min förhoppningar är inte ursuddade än. 
Jag vet att min livmoder är en ogästvänlig plats, som en liten etta med kokvrå. Varför vill någon hyra den? 
 
Jag fick svar : när man blir äldre så går pengar till huslån och familjen" då är de inge liv då är de ju mer en utgift att allt handlar om att försörja än att leva livet.
Jag vet folk som har familj, sen vad är definasionen av familj? Jag vill bara leva, göra de bästa jag kan och försöka få de som är bättre, större och nej de är inge kretslopp. Jag inte bara födas och dö, måste ju finnas nått mer...Jag ska ta reda på vad.
 
Gårdagens benpass bjöd på enormt bra svar från mina två bleka stolpar. Benböj på 80kg, kändes bra och hade vad jag själv kände bra teknik. Vad helt slut efter den turen men höll ihop passet igenom och visst har kroppen utvecklas. Är bara född med synen i röven så jag ibland missar min utveckling 
Ha de Hej 

Så vad gör du för att få saker?

Kategori: Allmänt

Jag tänker: matcha bra, eller matcha bättre.
Därför har jag skidoo kläder, dels för att tjejer kör jetwear och fxr så tycker jag att skidoo har nr 1 : jävlit snygga kläder. Nr 2 grym kvalité på deras utbud. 
Precis som vissa är fxr horor är jag en skidoo hora, och det ska synas för alltid alltid alltid retar de någon. 
Jag kan vara en vandrande reklam skylt!! 
Sen har jag en bästis som ordnar och fixar och apropå det så leder detta in på något jag fick höra för någon dag sedan.
Jag och person X skulle fara å träna, varav person x ser bilen jag lånat (en rullande reklam pelare) varav frågan ställs: vad tror du han vill ha tillbaka nu för att du har fått låna hans bil" 
Okej hallå lugn i bussen, jag känner mina adepter så bra att jag vet att jag inte behöver knulla mig fram för att få eller få låna saker vad skulle de förväntade svaret vara : jo du nu är det så att han ville ha sex för att jag skulle låna bilen, bra deal så jag tog den!!!" 
Är folk helt dum i huvudet nuförtiden? 
Samtalet pågick och nästa smäll var : jag vet hur killar funkar" 
Jasså de gör du, jag vet hur tjejer funkar och jag vet att tjejer har sina knep, jag vet att tjejer är grymt smarta och vill dom ha nått så lovar jag dig att sex inte är vägen att gå. Så snälla killar, tror ni att tjejer är helt dum i hela huvudet???? 
Vi vet, tro mig vi vet. Jag är uppväxt mitt i ett kill inferno varav jag varit på otaligt många fester med min bror och hans vänner och jag vet hur de pratas. 
Frågan är hur många killar har varit på enbart en tjej fest och hört hur vi pratar? Få va? Ni skulle bli mörkrädda om ni hörde hur vi prata. 
Så för det första sluta tro att tjejer dealar till sig saker för sex och sluta tro att vi är korkade och iof borde jag ställt motfrågan : vad tror du inte han har gjort för att låna min bil? 
 
För en sekund börja jag tvivla på dina adepter men insåg att jag har så bra vänner att dom aldrig skulle kräva sex, jag vet att dom vet hur jag ställer mig till sånt. Å alla killar är inte svin och alla killar vill inte bara en enda sak, och dom som säger så ja de är väl just killen som sa det som egentligen bara vill en enda sak. 
Sista idioten är inte född, den sista idioten dör sist. 
Ha de 

Detta har hänt

Kategori: Allmänt

Igår gott folk och bönder så var jag i Luleå på hälsokontroll, bortsett från att jag kände mig som den sjukaste människan norr om ekvatorn och hade högt bt så gick de väl ändå bra. 
Sen fick jag testa doris, herregud ja och hennes frälsare. Okej nu körde jag runt huset, men den korta upplevelsen som vi fick tillsammans var ändå magiskt. Ibland då å då så kan jag inte förstå hur jag tänker, kanske är de en charm med det också för då kan det sluta med att man står som ägare till en orange apelsin. 
Hiluxen är krocksäker, fick spendera tid med en bästis så vi hann dricka glögg och prata om allt. 
Sen bytte jag bil, hiluxen blev kvar i Luleå så jag tar henne nästa gång jag åker ner vilket är om åtta dagar yey!!!! Ser fram emot de. 
Drog av några timmars jobb med lillis, alltså vi jobbar så sjukt bra ihop och får de att funka så bra. 
Kanske för att båda när vi väl är i farten vill få bortgjort allt för att sedan sitta och ta Snapchat med fula hund filter. Sen bjöd jag henne på ett av mina själv upplevda benpass, en smått och gott blandning.
Känner mig galet fräsch i kroppen, har vilat i tre dagar så man känner att man har mer i kroppen. 
Så blev ett bra pass ändå, var tunga vikter anta att jag öka de mesta så jag tog torsdags pb. 
Nu blir de fullt kyckling, dusch och snart helt. 
Ha de 

Dorran

Kategori: Allmänt

Alla har dåliga dagar även jag fastän det tycks otroligt in many ways. 
Igår fick jag in ett pass efter jobbet för att sen åka hem och gråta över fläskfilé och ris varav jag var nära att sätta i halsen, eftersom jag vet att ångest bygger på ju mer man lyssnar på ballader om kärlek så valde jag att åka och träna igen. 20 min cykel intervaller och lätt axel pass, varav sen ha ett uppfriskande telefon samtal i nästan två timmar så kände jag ändå mig tillräckligt manad att gå och sova. 
Måste vara min odiagnoserade diagnos som kickar in, börjar som krypa i hela kroppen. 
 
Jag och lillis ska få 24 timmar med varandra i Luleå nästa helg, läkarbesök, julklapps shopping och massa mer. Saknar dorran, ska bli så sjukt härligt att få träffa henne- min skoter jävel jag som i flera år sagt att det inte blir nå sånt svammel blev såld efter några turer förra våren. Kanske var sällskapet, tryggheten, våga gasa mer och skratten som fick man att känna: jag köper skoter" och när man är jag så får man med en bäst kompis på alla ens ider och alltid stöttad. 
Så jag vill se min bäst kompis också, du vet vem du är. 
En person som alltid med är, som man kan va klok med, vars fel jag kan rätta och någon som vill lära mig om saker som jag känner nej nej nej för. 
Någon som känner mig, vet ni hur jag vet de? 
För att dom gångerna jag inte kunnat sätta ord på min frustration så kommer den personen in och det åt mig. 
behöver semester nu känner jag, ny tillvaro - på onsdag blir det Luleå för hälsokontroll för sos. 
Nog får dom söka rejält för inte är de skallen de är del på. 
Ha det Hej 

Isolering är väl ändå bra?

Kategori: Allmänt

Vilken dag det vart! 
Den börja bra och jag rodde hem den kan man säga. 
Även om jag börja med nästan en försovning och nästan ett frispel så kunde jag inte låta det påverkar resten av min dag. När jag hade vaknat till liv i bilen så insåg jag att det var lördag och de innebär att händelsenas händelse skulle ske idag och el grand finally fick träffa en kär gammal böna. 
Jag var liksom i fas med att gråta eller att vi ta ihop och sen gråta, jag körde en 50/50 jag brukar inte bli så blödig men jo jag vart det. Ni vet ett sånt ögonblick då man känner: låt tiden stanna" ett sånt moment hade jag. 
Men se icket, efter mitt känslosamma ögonblick så vart det ett ryggpass och jag är nöjd, ruskigt bra gick dom sista setten på den första så fick jag inge kontakt utan mer att de klicka till på höger sida skuldreblad med sen var jag väl rätt ofokuserad att hitta kontakt alls. 
Sen så fick jag till de och kände ändå att kroppen svara bra. Jag har tänkt nu: tror jag går ner till 1 dl gröt på måndag för jag tänker såhär att jag har ett grundmål och de är att kunna sätta en fin diet och se hur kroppen svarar på det, vad blir skillnaden om jag sänker intaget av vissa form av föda och kan jag få bort "isoleringen" som finns på kroppen. Jag vill veta för då kan jag sätta nya mål för nästa år, jag inbillar mig att jag försöker vänja kroppen inför komma skall. 
 
Hade någon slags bedömning igår : rundare axlar, armarna kommer bli tajta när jag tömmer, bröstmusklerna är okej, magmusklerna kommer komma fram även dom vid tömning och när jag tajtas till. 
Det var liksom helt okej och inget mer med det och fan vad man känner sig risig när man är blek och utan fransar, jag ser ut som en uteliggare förfan. 
Imorgon söndag, velar på att Zumba pass dels för att de är rätt kul och dels för att nöje ger nytta eller om jag ska satsa på ett konditions pass och bara svettas ut. 
Jag får se, just nu har jag ugglor i mossen och fjärilar på taket. 
God natt 
 

Life is shitty ibland

Kategori: Allmänt

Åh nej har har hittat en ny podd nu : tyngres rubriker. 
Är rätt skön att lyssna på, panel diskussioner om hälsa, mat och träning. Älskar att dom använder ordet "tjock" det har blivit ett sånt hatiskt ord att det inte får användas. Jo det finns tjocka människor som äter skräpmat, det ser inga problem med att gå upp 5 kg för dom vill inte höra till idealen MEN tänk om du då kommer på att du vill gå ner 10 kilo så kommer de bli svårare än när du gick upp dom kilona eftersom kroppen är van vid dom tio så kommer den göra allt den kan för att behålla de och visst för vissa de kanske räcker att äta mindre go saker men så fort du börjar med de igen så kommer du gå upp dina tio kilo och säkert lite till. 
Vad är idealen då? Måste varit nå snurrigt nån kom på för att de är jobbigt att hålla sig hälsosam då är de lättare att förespråka att man ska älska sin kropp oavsett vad MEN varför går man på gym då när man är så nöjd och stolt över sin kropp som gud skapat den? Är ju aldrig någon som tvingar dig träna, och kom inte med nå hokuspokus att du måste för att idealen säger det. 
Sluta häng på gymmet, far hem och ät en tre chipspåsar å drick Cola och fortsätt va nöjd för sanningen är att vi som tränar..nä vi blir inte nöjda, vi vill bli bättre, starkare och se snygga ut nakna. 
Det var det. 
 
1 dec är de grand finally med Gun, sista träffen. 
Gått hos denna räddande ängeln över 1 år och som hon hjälpt mig. Vissa saker är jag och de har jag med hjälp av henne och att själv inse att vissa saker kan jag inte ändra på och vill nog inte de heller. Jag har tagit bort mitt skit beteende och främst då som jag sa till henne att jag är så glad över att jag varit nykter i ett år och 2 månader och jag saknar inte att bli full. 
Så häftig är de, och de har absolut räddat mig än vad de har skändat mig. 
Jag har en bra grund att stå på nu, javvist upp och ned gångar har alla men en depression är nå helt annat. En depression är kroppens sätt att protestera att den människan man byggt upp inte kan finnas nått mer. 
Den är så trött på en själv att den hellre gräver ner sig än kämpar för att få ordning på nått. 
Snyggt att inse att man varit de, jag vet när gun så dom ordet : du har en depression" nå nä inte jag - im superwomen fast sanningen var nog att jag var långt långt lååångt nere på botten. Skumt aldrig sett mig som en människa som är på botten, se vad lite man vet om sig själv. 
När jag inte kommer ha gun som kommer jag få lita på att mina närmaste adepter finns där och faktiskt bryr sig om mig och inse att vissa gånger mår man dåligt men de bra stunderna väger upp de. 
Jag är på banan gott folk. 
Adjö 

Nybörjar tur

Kategori: Allmänt

Jag har hittat det ultimata : sitta på toa samtidigt som man lyssnar på tyngres podd och bloggar. 
 
Igår körde jag och lillis ett pass ihop, dock olika kroppsdelar men jag tror både fick till de bra. 
Lillis benböj var grymma, bra djup och föll inte med ryggen- hon har inte lyft så tungt sen någonsin och ja jag är en proud syster men jag vill tillägga att hon skulle kunnat lyfta tyngre för gör man 5:or på 55 så skulle hon kött orka 2:or på 70 kg. Jag får helt enkelt vara närvarande mer ofta så jag kan passa henne vid dom tyngderna. 
Själv körde jag ett snabbt axel pass för att hinna med bål träning och jo tack jag känner av de i magen. 
Tog lite bilder igår för att se formen, nja är inte nöjd än, är kluven att se på bilderna kan inte hitta 200 fel men inte heller några rätt. 
Lillis fråga en intressant fråga igår: ångra du att du inte börja tidigare att träna såhär, typ för ett år sen?" 
Alltså nej jag gör inte de, att träna såhär och äta rätt för mina mål är en uppoffring. Det är planering och saker och ting väljs bort, det kan bli sena kvällar pga av sen träning det är matlådor och söka kontakt med kroppen även när man borstat tänderna. Så nej jag hade nog inte orkar lägga ner denna tid för ett år sen. 
Jag har varit tvungen att läka ihop och slåss mot alla demoner och att må bra är ett heltidsjobb. 
Men nu har jag tid för måendet ligger stabilt och jag har en bra grund att stå på.
 
Jag har tänkt : jag har tränat sen jag var 6 år, gått simgymnasium och hängt på gym. 
Ändå känner jag mig som en nybörjare nu när träningen är såhär hård, jag skäms på nått sätt för att de känns som kroppen svarar bra pga av nybörjar tur. 
Hade de varit skillnad om jag aldrig någonsin varit och tränat? 
Även jämfört träningen med min coach hur olika vi hanterat trötthet och tyngd .
Jag är mer envis än han, han ger opp snabbare och mina statiska muskler jobbar bättre än hans. 
Jag kommer snabbare ner i puls och pumpet släpper snabbare vilket gör att jag inte behöver samma vila som han. Jag kan mata på rätt bra medans han dör. 
Är de nybörjar tur eller? 
Adjö 

Det var min tisdag

Kategori: Allmänt

75 minuter promenad blev det imorse. 
Sista 4 km hade jag skoskav på vänster fot och hungern smög sig på. Jag såg solen gå upp och det kändes lite som jag såg den gå ner också, försökte tänka positiva glada tankar för å positive mind ger positive vibe men det enda jag såg framför mig var hur sönder slaktad häl jag skulle ha och hur otroligt jobbigt dom sista 4 km skulle bli. Men jag överlevde, jag får se skoskav som träningsvärk. Förövrigt har jag lyssnat på tyngres podd där dom pratar huruvida de är bra att träna före frukost, på lång sikt kunde de ge någon procent högre fett förbränning men de var såpass fjuttigt att du lika kan träna efter frukost. Sen tänkte jag: 
Är det inte bättre att äta frukost när man vaknar, vänta 1-2 timmar och sen träna sen efter dricka en protein shake. Jag tror annars i mitt fall att jag liksom svälter ihjäl och överäter efter träning vilket gör att jag äter mer än vad min kropp behöver bara för att den fastat säg 12 timmar varav 2 av dom har varit aktivt arbete.
Så jag tänker att jag kan dissa morgon promenaderna för att kunna sova lite längre, jag klev upp en gång i tiden för att träna 05.30 så höll de på i tre års tid 3/ggr i veckan och jag klarar mig från de. 
Imorgon blir det nog axlar, tänkte få in att träna mage som en enskild muskel grupp än att helt skippa den. 
Den sitter ju där den sitter och aktiveras oavsett men bara för kul skull. Tränar inte med gymhitler förrän på torsdag de innebär eget ansvar. Jag är dålig på eget ansvar det är därför jag har de så bra att jag har någon som lägger upp min träning och ser till att jag lägger mig ner på gymgolvet efter ett hårt benpass och ger mig känslan av att dö och återuppstå. 
 
Dagens mat : 2dl gröt med propud och hallonsylt.
2 dl ris och 4 bitar älgfile med lök 
1 smörgås (ja vet de fan men den slank ner någonstans där) 
1 propud shake 
5 stekta ägg (blev mätt efter 4) och till de en casein shake. 
 
Det är de jag fick i mig idag, är sugen att testa skriva upp det olika intagen men de verkar ta tid å mitt liv just nu saknar tid. 
God natt 

Obs långt inlägg om mat.

Kategori: Allmänt

 
Ett bra tips på en podd : styrkelabbet finns på Spotify.
Är min räddning på mornarna när man harvar till jobbet. 
Man får rätt mycket tips om träning och tänk sen är dom helt bränd killarna som har den. 
Jag tänkte jag skulle berätta hur en vanlig dag i mitt liv ser ut just nu (ja säg senaste månaderna) men på ett ungefär. Låt oss börja en fm : 
Måndag morgon: 
Wake up heartattack ringsignal 05.20 dricker en whey shake.
09 tiden är det frukost 2dl gröt, 1 dl propud och sockerfri hallonsylt. 
Lunch omkring 12 består av någonstans 50/50 ris och köttfärs (svårt att ge exakt) ofta en Coca Cola zero.
Nått av sätta i käften vid 14-14.30 tiden för att överleva träningen som brukar bli vid 16 tiden. Innan tar jag oftast en pwo enbart för nå slags uppvaknande.
Under tiden har jag en kolhydrats drink, när jag kör ben så påverkas hela min kropp och jag behöver nått som håller mig stabil och inte kraschar. 
Sen en drink eea och banan och sen vid 19 äter jag middag och då är de samma som lunchen..ris i lass och kött. 
Å blir jag nu ju hungrig på kvällen så blir de långsamma protein så jag kan sova. 
 
Mina fm ser nästan alltid likadana ut. 
På em dagarna så börjar jag med gröt sen kör jag en lunch på 4 stekta ägg och en protein drink och middag på jobbet. 
 
Jag har börjat dra ner 1/4 av portionerna, med observation att jag inte ska tappa styrka när jag tränar. 
Ska börja med cardio eller jag kallar de hellre kondition 2-3 dagar i veckan. Ska testa promenader å det är med delade känslor. 
Fram till jul fortgår denna deff, tanken är att se hur kroppen svarar när jag laborerar såhär. 
Problemet eller ja, detta är ett planerande av dess like. 
Matlådor ska göras, man ska ha vilodagar, lägga upp träningen och analysera men sån tur har jag en sån som gör de åt mig. Jag behöver bara gå på gymmet sen får jag sagt vad jag ska göra, maten har jag lärt mig äta. 
Det funkar för mig, mitt psyke mår bra för visst fan har jag någon bokstavs kombination!!! 
Så är just nu inne i allt de, jag är dock väldigt tråkig i mina matval och de drabbat hemmet det påverkar kylens utseende. Nu har jag berättat det och jag har inte gått ner i vikt...än. Eller jag har inte gjort någon morgon vägning, from 1 december ska maten och träningen tajtas till då är de 3v att bita ihop för livet.
Nä är taggad, detta tar sån plats i mitt liv att jag hela tiden har nått att engagera mig i. 
Dock aj aj för godis, ibland vill jag döda för choklad!! 
 
God natt 

Kill it

Kategori: Allmänt

Jag börja min morgon rätt aktivt med att rensa avlopp på toan- alltså mysteriet med min hårtunnhet och var håret tar vägen det fann jag i tvättfastets rör, där var de! 
Jag har skrubbat med klorin som förövrigt är de universala, allt blev rent- jag tog golv, väggar, duschkabin ja you namn it. 
Sen har jag sorterat bland mina kläde, ätit lunch och nu kan jag sjunka ner i soffan med gott samvete. 
Eftersom de mest troligt blir kondition idag så behöver jag inte lasta på med kolhydrater utan låter 4 ägg och en protiendrink sköta de, för att förtydliga ska jag inte cykla ett maraton lopp utan dansa så jag vill inte va för tung i kroppen. 
Det senaste dagarna har träningen varit sten hård. 
Började torsdagen med ett bröst och triceps pass som i nästan vanlig ordning ger att musklerna svarar bra så ock denna gång. Fredagen vart det ben, ja den turen sluta med att jag låg utslagen på gymgolvet och vänta på att mitt hjärta skulle hitta tillbaka in i kroppen. 
Totalt slut, extrem smärta i bena samt bålen. 
Igår var det rygg och biceps, får alltid pump i armarna och alltid med samma griniga uttryck om att jag upphöra med både diet och träning för att de gör så ont. 
Trodde jag skulle vakna smärtfri idag men inte då, känner av i hela kroppen. Sen har jag ilande smärta i bröstryggen och behöver nog få igång blodcirkulationen med erotiska moves. 
Annars blir de att planera matlådorna för vecka, det blir älgkött och köttfärs med ris. 
Nu ska jag klä på mig, och försöka släppa synen av trådar av hår.
Adjö 

Det var en dag att minnas

Kategori: Allmänt

Fredag i all ära men....
Igår tänkte jag att himla så trevlig, på Fredag ska jag sova till 10. Men icket 07.37 ringer min mor och upplyser mig att hon sannerligen är barnvakt idag, med trevlig ton så informera jag henne om att jag sov.
Inte tar de länge innan de ringer igen, då är de nå stolpskott som vill berätta att dom nya vinter däcken ska leverans till dörren. 
Sen är det ett sju jävla plingade på mobilen, sms om att de saknas folk, sen saknas det inte folk, sen var de för mycket folk, för lite och sen var de löst. 
Klev opp..eller ja jag satte mig opp och kände att: nått är galet fan vad ont jag har i skuldrorna och nacken! 
Jamen då har jag sovit på tv kontrollen!! 
Ja sen gick den dagen åt helvete- fy fan vad jag har varit grinig. Körde dock ett bra benpass med tunga vikter och det svara på bra, såpass bra att när jag la mig efteråt så höll jag inte på att ta mig opp. Var mycket statisk träning, uthållighet och såklart styrka, så jag antar att jag kommer behöva ansöka om hemtjänst när träningsvärken slår till. Sen middag vart det gårdagens kött med ris och tankar kring hur jag se på min egna kropp. Lyssna på ett poddprogram där en tjej sa följande: tjock är ingen känsla, det är nått man är" 
Jodå tjock kan va en känsla, man kan känna sig en gnutta rund och ofräsch ibland- det liksom hänger och sladdrar. Hon menar att känna sig tjock kan ge en negativ klang. Men vad ska säga då? Ursäkta jag känner mig lite överviktig idag. 
Allt sitter ju hos sig själv, jag har min syn på vad som är tjock- jag tycker inte de är fint det är sån jag är. 
Jag kan tyvärr inte ändra på den synen, kanske för att jag idrottar hela livet, kanske för att jag vet hur dåligt jag mår när jag KÄNNER mig rund. 
Jag har vägt 68 once och jag känner mig inte bekväm, jag vill helst va liten och nätt med former och känna mig stark, snabb och atletisk. 
När jag vägde 68 var jag som en prål i vattnet, tuff tuff!! 
Det är inge fel att vilja smälta in och följa normer, det gör vi undermedvetet å varför stanna kvar i krig när man kan följa resten och fly? 
Å sen har inte alla läkare fel kring motion, omöjligt. 
WHO varnar för en fettma epedemi, var 3 svensk är fet. 
2/3 barn rör sig för lite och hm suger för att dom gör för små kläder (hallå inte ens jag kan ja deras storlek 40 så dom gör små kläder) 
Jag vill va vacker naken, jag vill känna mig atletisk och jag vill inte känna mig tjock. Mitt psyke mår bättre av att träna, jag behöver de. 
Jag tränar, jag gör de bra, det stimulerar mig orofyllda själ och ger mig snygg hållning samt att mina led smärtor avtar. Ha de hej 

Vafn

Kategori: Allmänt

Jag kommer nog vara kandidat för vinter depression. 
Jag är helt slut som artist, annars brukar jag ändå känna att nej carpe diem ryck opp dig..nu känner jag bara: låt mig sova! 
Jag vill hem, käka popcorn, glass, dricka cola zero och kolla typ bridget Jones dagbok och skippa alla diet, all träning och allt annat. Men alla vet vi ju att verkligheten är annorlunda, att efter allt detdär goda så kommer tanken: behövde jag detta?" och alla vill vi svara ja men vi ska betee oss som att vi är helt utom behov av att äta glass, godis ect men jag tror att vi är genetiskt byggda att vi måste minst 1 gång i veckan käka lösgodis från Ica och trycka en b&j två ggr i veckan. Jag tror de är så, sen tror jag att för att de ska väga opp sig måste man ha 1. Giltiga skäl 
2. Göra nått av skiten du just smällt i dig 
 
Jag vill liksom bara trösta mig i allt de goda, för jag är så trött och vill ha hem doris - jag vill försöka dra igång henne 27 gånger och svettas, svära och sura för att sedan dra lite till med enda tanken: de handlar om teknik" 
Sen behöver jag kramas, jag inbillar mig these days when i feel som en udöd dinosaurier så ska allt lösas genom en kram. Stämmer heller inte överens med verkligheten, kramen gör sällan nån skillnad. 
Så jag hoppar den och längtar hem. 

Blir du inte less på ris?

Kategori: Allmänt

Imorse fick man sova bilen med piasava kvasten, jag vet att de kan repa lacken men de hade ju kommit skoskafts mycket snö så jag såg ingen annan lösning. 
Sen kommer jag inte åt med vanlig kvast för då måste jag ha pall för att nå opp till mitten av huven. 
Jag hård starta måndagen med ett dubbel skift.
Helgen som var har de dansat, jo herrejävlar - de var såpass att latex sminket börja falla av man kan säga att de var de längsta Zumba passet jag varit på.
Brände väl 10.000 kalorier med tillhörande fotvärk, var placebo bakis igår så jag tog mig inte opp ur sängen förrän vid halv 12 tiden- eller jag bytte från säng till soffa. Sen vart de cardio på kvällen, 30 min cykling eftersom de är ordinerat. 
Det är svårt att hålla humöret när man inser att sista idioten inte är född, blir ruskigt svajigt så de enda jag vill är att åka hem, dra täcket över huvve och vakna till en bättre dag - en annan dag då jag är lite piggare. 
 
Ha de 

Inte klar än

Kategori: Allmänt

Gått på diet i 7 dagar...av 56. Skulle köra allt långsamt för att inte tappa muskler, går jätte bra när man är taggad till miljoner att bli en kvinnlig dolph Lundgren. Igår vart de ben pass, nöjd med att pressat opp 150kg- mindre nöjd med att 120 kändes tungt och att jag inte fick bra kontakt utan slarvgjorde benpressen. Föredrar att sträcka opp varje rörelse för att kunna fokusera än att göra halv "klara" rörelser och tappa kontakt med musklerna. Hade ett period prat igår, gick egendom hur sista månaden varit och hur olika man kan utöva samma övning. Jag har värst med att känna mätthets känsla, för jag ingen lust att sitta å äta i flera timmar. Återkommer