If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Sopa!!!

Kategori: Allmänt

jag önska dig all lycka i livet ha det bra 
 
ja det frasen är ju upplyftande, för det första så nej du önskar mig inte all lycka för du skulle inte bli överlycklig om jag vann 130 miljoner och plöjde ner ditt hem till små dammkorn. Nej jag tror inte du hade hurra om jag hade betalt din arbetsgivare för att sparka dig och nej du hade absolut inte önskat mig all lycka om sabotera din tillvaro. Så önskar du mig all lycka nu då? 
Det tror inte jag. 
Jag önskar inte folk lycka, eller jo mina närmaste givetvis resten är väl desamma vad gör de för skillnad för mig om nån lever lycklig i alla sina dagar? 
Jag har ju fortfarande mina problem kvar. 
Stolpskott 
 
Hallå de snöa ju, och den lilla detaljen märkte bilen igår. Bakhjulsdrift är fint, helst i en snäv kurva som bjuder på en uppförsbacke. Så fick stanna och lägga in x4 så hitta den fäste, är de tänkt att jag ska kunna köra med mina snow and modd däck året runt, varför får jag känslan av att de inte alls är så lätt och behändigt? 
Får se nu vad den tänker göra med mig när jag ska köra, ska slå om till vinter sulor idag även om jag får känslan att denna snö bara är tillfällig. 
 
Ha det hej LYCKA TILL I ERT LIV 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: