If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Huvud, axlar, ben och lår, ben och lår.

Kategori: Allmänt

Varit en hård vecka detta. 
Tränings fokus har mest legat på att fokusera på det mentala, är dock hela tiden ett spel mellan ork och vilja. 
Ibland finns viljan där men inte orken och då börjar man fundera på om man egentligen bara är jävligt slö. 
Upptäckt hur jag likt en full skit tunna kan surna ihop när jag inte orkar, tex då körde vi ben. 
Bencurls tävling var de, man skulle köra 15 reps var - tills den enda storkna eller vek sig eller dog. 
Jag vart så less tillslut att jag höjde vikten och jag dog, jag dog, förlora och börja nästan gråta. Det gjorde så ont, var helt stum i bena å då mina kära församling var de inte de mentala som la ner de var mina muskler. 
Maten då? Jo börjat äta mirtazapin, de är råttgift så jag tänker inte ens börja det jag knappt påstarta. 
Är inte värt att sova bort livet, för man blir inte bara trött - du blir en karaktär tagen ur walking dead. 
Skit samma, jag ska börja äta mer - jag har minskat i mat mängd, till skillnad på vad jag har kunnat äta förr. 
Det innebär tydligen att går jag för långt ner i kalorier så kommer jag börja äta från musklerna. 
Så ja, gott folk nu har jag nått att ägna mig åt. 
Ifrågasatte mig själv idag: varför gör jag detta, vore inte karate bättre?" de var när jag kämpa med bena. 
Jag undra vad får mig att hålla på med detta vansinne? Har jag inget bättre för mig?! Träna är jobbigt, tungt, man svettas och man måste duscha. 
Är de värt de? 
 
Jo men lite ändå 
 

Mikaeli dagen

Kategori: Allmänt

Det är dags att ordna pappas grav nu, jag vet inte men jag mena att han give a shit om de ser ut som ett bombnedslag på hans grav han är ju som ändå nedgrävd så han bryr sig nog inte vilket som. 
Bryr jag mig? Jag vet faktiskt inte, jo lite ändå. 
Han har snart varit borta i 10 år, 10 jävla år. 
Var försvann dom åren, jag vet inte. 
Man glömmer mycket, man glömmer ibland vad man gjorde igår men jag kan klargöra allt som hände den dagen då han försvann och inte kom tillbaka. 
Lustigt detdär och än mer knepigt är att folk i en omgivning kan säga: släpp det där" till saker som hänt en, men ingen ber en att sluta tänka på pappas död. 
Vad är skillnaden? Händelse som händelse, det ska va på ett sätt men ändå inte. 
Det är idioti, det finns alltid alltid undantag. 
Åker iaf till graven och planterar blommor, jag gissar att man annars kommer ångra sig. 
Hej 

Mitt liv just nu

Kategori: Allmänt

Jag har inte tid att skriva här stup i kvarten, de har varit mycket nu så att säga. 
Det har varit mat, träning, jobb, försöka få bukt på sömnen och 1 miljoner svenskar äter sömntabletter så suprise im not alone amen på den. 
Jag försöker hinna med att ha ett liv mellan äta, jobb, träna och sova men de tycks vara för korta dygn. 
Men jag vet ju att ingen bett mig stå och lyfta skrot i 2 timmar för jag hade ju kunnat hänga med folk eller vad vet jag tvättat kläder istället. 
Formcheck då: de går framåt, fast när jag blir starkare så lyfter jag tyngre och de resulterat att jag blir fortare trött. Idag gjord jag ett hel axelpass (finns både baksida och framsida samt de mellan axlarna) men drog egenom allt. Det var inte kul men någon måste göra de. 
Värsta med att försöka nå nått slags mål är inte att träningen tar tid utan allt runt omkring och de är främst maten. Det ska planeras för hur mycket jag än önska att jag kunde äta korv och makaroner liksom 7 dagar i veckan så förmår jag inte att sabba kosten jag äter nu. 
Jag vet att den är bättre för min mage (lite) jag vet att jag får mer energi och håller mig mätt längre. 
Jag sväller inte och med bra mat kommer bra resultat och med bra resultat så ökar motivationen och där är jag nu. Kroppen har format sig, de såg jag förra veckan. 
 
Skotern är min nu på riktigt, fick alla papper idag. 
Så nu kan de bli april.
Hej 

Min förbannelse

Kategori: Allmänt

Att vilja hjälpa alla som har de jobbigt är mer som en förbannelse än en befrielse. 
För när du märker att vad du än gör kommer du aldrig räcka för den människan, vad du än gör eller vad du än säger går in genom ena örat och ut genom de andra om de ens kommer till örat. 
Men dom små ögonblicken då man märker att dedär man sa kanske fastna och man får en reaktion de är välsignelse utöver de är allt annat en förbannelse. 
Men jag kan inte låta en människa med problem passera, för jag vet hur de är att känna sig ensam, eller inte kunna välja mellan svart eller vit eller att inte kunna sova på nätterna. 
Så jag vill inte att någon ska känna den ensamheten och de behöver inte vara svart eller vitt - grått funkar bra. 
Sömn är viktigt men ibland får man kanske ta till hjälpmedel och de är helt okej (dock inte sprit, de gör att kroppen möjligt slappnar av men de är inte bra) 
Men jag tror att använder man inte all sin bedrövelse till att göra nå gott då kommer de förfölja en till graven. 
Man kan inte tro de om mig men lägger de mesta folk säger bakom mitt öra, och jag minns de. 
Jag kan fundera på andras problem halva dagarna och hur jag ska fixa dom, men tack och lov så har de minskat de sista året. Jag försöker tänka att jag kan inte finnas för varenda en, fastän jag är fylld m dåligt samvete. Jag räcker inte till, skulle jag kunnat skulle jag klonat mig i nån upplaga så hade mina vänner fått en mini me och aldrig behövt känna sig ensam- smart va? 
Men jag har även hört att en av mig räcker och blir över. 
Även fast jag känner att flera behöver vara som jag. 
Underbar och älskad 

Se där

Kategori: Allmänt

Låt mig presentera för er: mig själv! 
Åkte förbi tords motor och maskin igår och i dagens slut så var de bestämt att den orange skotern i garaget skulle jag äga. 
Imorse var det mesta fixat, och imorgon finns de pengar på kontot och jag kan titulera mig som skoter ägare, vafan har jag gjort?
Hiluxen kommer jag behålla, de är efter klokt resonemang av mig själv- jag trivs med den dels för att den går mjukt, den racklar inte ect. 
Dagens bröst och triceps pass var tungt, inte att de var tungt kroppsmässigt utan de var tunga vikter vilket gjorde att de kändes som jag skulle explodera. 
Men kul var de. 
Men gårdagen i Luleå var jävligt rolig och trevlig, mycket tankar och bollade med både kommande projekt, idéer, inköp och utköp (utköp?) telefonen gick varm men jag vet att de är jag som i slutet på dagen måste ta de sista besluten. 
Men ser nöjt fram emot vintern och våren, nu ska de ätas träd #tjena 
Glad tjej 

Massa göra

Kategori: Allmänt

Gårdagen var som en dålig utekväll. 
Jag har bott i tvättstugan, försökt tvätta bort kläder å sen rensat undan gamla grejer som varit med sen Adam gick i barnsben. Massa minne vände jag ner i en sopsäck å skickade ner i en container i hopp att livet går vidare. De är såna saker som följt med var jag än flyttat, sånt man inte vill titta i. 
Just idag tror jag saker å ting kan bli bra. 
Skatte caschen kom också in å jag har väntat nästan gett opp hoppet. 
Idag blir de att organisera, åka och träna - har haft för mycket att tänka på så de har fallit bort. 
Sen ärendet imorgon och på torsdag blir de ritsem, jag längtar - ta en break från allt. 
Fick frågan igår: röker du på?" va vänta pratar vi nikotin så jo, jag stödröker. Men icke vad ju hasch, jag bara: herregud var fick du de ifrån, hade jag velat ha roligt hade de inte varit min första tanke att röka en joint. Jag hade hellre alla dagar i veckan dragit ihop mina två bästa vänner å haft en ute kväll. 
Apropå röka, ska koka kaffe å röka EN CIGARETT 

Sanningens ord från en vis kvinna

Kategori: Allmänt

Man kanske kan fråga sig hur de kommer sig att jag och min syster kan jobba med varandra, där den ena är ja dit kommer oftast den andra. 
Vi kan absolut komma i luven på varandra när de är stressigt och mycket att göra, men överlag är de oftast en av oss som styr den andra och med tanke på min enorma visdom så är de jag som styr skutan och lillis får ro så att säga. 
Vi har alltid varandra att backa opp och även fast vi sett tråkiga öden och hört livshistorier av tragedi där sorg har varit stor så har vi ändå kunnat skratta, de må vara hemskt när man smyckar ut ett död person men väldigt ofta så blir de ändå ett skratt eller leende och de ser inte jag som något dåligt för har en människa varit svårt sjuk länge och får somna in med värdighet då ger den en glädje för man vet att de var det den personen ville. 
Visst vill jag döda lillis ibland när du hon släpar bena efter sig å snubblar över sina egna fötter och hasar fram likt en svart sopsäck. 
 
Så till nått annat, supa och träna är inte bra.
Låt oss klargöra de, ge fan i att ena dagen lägga opp bilder på när ni tränar för att sedan 4 timmar senare lägga opp en bild på 8 cidern och en kvarting rom. 
För vad är idén då du förstör ju de du bygger opp. 
Någonstans måste man väl veta att de inte är bra men att alkoholen är så okej gör nog att folk inte tänker på de i någon större utsträckning. 
Idioter 
Hej