If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Ha det Hej då

Kategori: Allmänt

Dagen börja imorse kl 8 (jag vakna ungefär för tidigt när man är ledig men kanske var resultatet efter att ha somnat kl 22 kvällen innan) 
Eftersom jag inte kört doris på typ 2v pga av kyla och magont och allt vet vad så tänkte jag damma av damen idag. Sagt och gjort, kändes lite ringrossligt, körde bara med peltor och eftersom mina örona numera är rätt stora så täcker inte kåporna örona så blir kallt nå fruktansvärt om den lilla hud som är kvar. Upptäckt att när jag väljer väg så kan de bli en jävla bom nit och så var fallet idag. Tog och spårade och spåra oss rakt in i mordor, ja det var träd och inte träd som i gran och tall utan mer som fallna björkar och små pinnar så var ju ett öde att köra där. Var 5m sen fast, 5m sen träd och fast sen 5m och så fortgick de så jag och gubben bytte skoter för att...men är ovan att köra den och missa att de är lite mer rapp än doris så jag kom dit jag skulle samt in i buskarna för jag hann inte byta fotsteg. Men jag kriga mig fram och skotta fram henne och sen hålla å sen rakt upp på ett fallet träd och där stod jag och bara : okej kommer bli björn mat!!" 
Efter 36 om och men så var de ut på någon öde skogs myr som var tillräckligt stor för att träna vändningar, tillräckligt liten för att parera träd och ja de bara spruta upp snö så jag kunde ha knäckt extra som snögubbe typ som han i frost. 
Eftersom de är vitt som himlen ute så är de svårt att se konturer och lätt att missa hål så kom vi ut på älven å kolla ner efter gubbens spår och ser att de trycker upp vatten så upp på andra sidan stod där och bad till Jesus. Såg att på andra sidan älven går de uppför så ja, över måste jag så här kan jag inte stå sen Hej hopp och när jag upptäckte att de verkligen kommer bli en flygtur så tänkte jag mest : utan hjälm på skallen smart där" men landningen var underbar, mjukt och de bara spruta snö. En vacker dag kommer de va hårt och då kommer de ta tvästop. Den dagen den döden. 
 
Överlag fick jag denna dag att bli bra, tog och avsluta en vänskaps relation som jag inte ansåg var bra. 
Eller för förfrågan om att avsluta den och kände att de var bäst så, just nu funkar inte destruktiva relationer där de får en att fucka upp allt som man ständigt bygger på. 
Jag vet att folk kommer och går och man får jätte gärna komma in i mitt liv men med den lilla ryggsäcken med erfarehet vet jag även att många års vänskaps relation kan ta slut över en natt så korta påhälsningar dont make sense typ tack och hej. 
 
Avrunda dagen med te hos Sofie, skulle rena kroppen de teet men fick bli bikarbonat mot sura uppstötningar och vad vi skrattat. Alltså de märks att jag är tjej, girly girly talk. 
 
Ska krypa till kojs nu och hoppas på städat väder imorgon och ännu en ledig dag. 

Wrong turn is my turn

Kategori: Allmänt

Är green light from all units! 
Nu ser jag fram emot våren och sommarn. 
Ska bli så magiskt, så jävla grym tanke- neurologen sa : kör på. 
Dr död däremot han tyckte att vi skulle trappa ut på Sertalinet, minns den skapliga utrappningen den var hemsk! Alltså man gick från top of the line till att braka för att sedan resa sig ur askan sen börja man gråta . 
Så hoppas att trappa ut är skonsammare för annars kommer jag börja tvivla på dr död. 
Idag blir de träning, magen är som en ballong men illamåendet är lungt så nu känns de mer som jag har enorma gaser i magen. 
Ha de Hej 

Hej jag mår dåligt. Okej då vet vi

Kategori: Allmänt

Jag tror att om man ständigt å jämt håller andra uppdaterade om sitt dåliga mående så kommer man själv aldrig framåt för man liksom fastnar i spåret och håller sig flytande när man påminner andra. 
Förstår ni mitt tänkt? Hade jag gång på gång lagt upp bilder på mig själv på Instagram och skrivit hur jag dåligt jag mår så hade jag själv aldrig kommit vidare i livet för jag skulle påminna mig själv om att jag är sjuk. 
 
Jag kan absolut säga till andra orsaken till varför jag inte dricker eller varför jag inte jobbar natt ect. 
Men jag låter de inte bli en sån stor av mitt liv, det kommer upp ibland men jag vill ju att det glada jag, tänkaren och filosofen i mig ska va centrum. 
Inte att folk tittar på mig och tänker : där är hon som mår dåligt hela tiden" 
Å jag tycker inte att klaga på psykvården är rättvist, precis som med allt annat kan du få en läkaren som gives a shit om ditt knä står 90 grader ut å han skickar hem dig med 2 Alvedon exakt kan de va på psykvården. 
Jag har fått all den hjälp jag kan få, men jag har väl aldrig varit den som pratat om mina problem för mina problem ansåg jag inte då var ett problem jag tyckte väl att de var så livet framgick. 
 
Idag kan jag säga sanningen om att jag är nykterist, för jag skäms inte men jag vill inte att de ska va centrum i mitt liv för jag vet att de ständigt är där. 
Har förövrigt 8 flaskor vitt vin och 8 flaskor rött vin, tydligen var inte dom flaskorna populära bland folk så fick dom. 
Å precis som alla andra mår jag inte alltid bra, jag kan få ångest men jag vet att jag har fått alla verktyg för att häva dom eller lära mig hantera de. 
Finns ångest sen finns de ångest (jobbet er samma ångestkänslor som en panik attack- jävla va de suger där) 
Nej nu ska jag sätta fransar å försöka hålla kräket inne mår inte bra idag, ett snurrande illamående. 
 
Adjö 

Är inte bäst på detta

Kategori: Allmänt

Men jag vet som inte vad jag ska berätta för er. 
Känns som de händer mycket fast samtidigt ingenting.
Jag liksom lallar runt mest, får egentligen inget gjort men gör samtidigt en massa (massa har olika betydelser) jag liksom gör de jag är bäst på vilket är jag vet inte. Jag menar i stay on jobbet jag har nu, vars jag liksom ändå har lyckats dra igång en harang av...ja vad ska jag kalla det? Låt oss säga såhär, jag bryr mig inte.
Om nu någon vill vara så jobbigt mot mig så bryr jag mig inte, sista idioten är inte född. Men hellre startar jag krig än går runt å ska slicka folk i analet för de de ju så menlöst. 
Någonstans får ju gränsen gå och jag tänker why not när man ska lika fylla 30 då kan man ju börja stå upp för sig själv för inte fan vet jag vad gjort dom övriga 28 åren. 
Då jobbar vi på 

Ord å inga visor

Kategori: Allmänt

06.00 imorse fick jag köra skoter lagligt! Grattis på mig inte en dag försent. 
Igår var årets deppigaste dag sas de och till viss del vill jag hålla med om den. Inkallad på kontoret, två chefer och var de kändes som 64 avvikelser på mig. 
Jag är nonchalant, har en dålig attityd, säger inte Hej till mina så ärade kollegor och gör typ inget. 
Så från idag ska de ändras, jag ska göra mer. 
Men jag vägrar krypa om nån ber mig göra de för att hålla gruppen ihop, jag gör de bara inte. 
Jag tänker inte heja på alla å bara: gud välsigne oss på denna arbetsplats" testa hiva viga vatten och vitlök så ska ni se på grejer. 
Är varken arg eller ledsen, men någon eller några har tydligen problem med mig men de är ömsesidigt för jag kan stå stående fot berätta vilka jag tycker bör avgå eller ta pension. Ja helvete sista idioten är inte född. 
 
 

Vad är en vit månad

Kategori: Allmänt

"Så klarar du av en vit månad" sitter och läser artiklar om alkohol konsumtion. 
Jag vet inte men de var nog ändå första månad utan sprit som var jobbigast, sista fyllan jag tog som ledde till elände var första helgen i Juli förra året. 
Då vakna jag upp på Johannas golv på en icke uppblåst madrass, telefon var sprucken och ena handen blå och svullen och ingen jävla aning vad jag ha de gjort.
Tydligen så hade jag hunnit träffa ett skyltfönster och en lyktstolpe (så smart val va? Lyckades träffa en stolpe i det skicket) jag hade krupit runt, spytt i hallen och på toan, blev utbyten till en taxi å buren in igen och lämnad på hallgolvet (hur vet jag? Jo Johanna) 
Någonstans där insåg jag väl att det inte funkade nåmer, jag var ett vrak eller som lillis säger: jag var inte betrodd att bli gudmor till tvillingarna" tro fan de vilket dåligt förebild.
Så jag hade kontakt med psykiatrin hela förra sommarn dom ringde och prata med en, en gång i veckan lyssna personen på mig och bara mig (eller jag tror de hon kan lika gärna suttit och löst korsord medans) de var min räddning, absolut och de har jag sagt till Gun. 
När en självkänsla är på noll så tror jag man behöver någon som bekräftar och lyssnar och Gun och min andra telefon dejt dom gjorde de. 
Sommarn höll sig lugn, sen kom augusti (fortfarande förra året) var på 30 års skiva och drack, sen pang en ångestattack och nej de känns inte som man ska dö utan som att de kryper i kroppen, man vill bort för att de gör så ont men man vet inte var eller varför. Det var hemskt å där exakt då så tog de slut, jag gjorde slut med spriten och lova mig själv att de är slut med fester och sprit tack å Hej typ. Jag vet att få trodde på mig i början, typ none i guess men skit ner er titta nykterist är jag. Åter igen jag missbrukade mig själv, jag har gjort saker mot mig själv jag ångrar och mått skit över och jag har varit elak och aggressv (aggressiv lät hårt) 
 
Sen börja jag nu fundera, undra om inte gången i riksgränsen när vi gick ut och hamna i Norge var en ångestattack för jag minns att vi gick ut för syret tog slut och jag tror jag hyperventilera. Kanske var så? Isåfall helvete också. 
 
Jag undrar än om jag vill kalla mig nykter alkoholist eller nykter missbrukare, eller nykter vad fan som helst. 
Jag är kanske bara nykter, sober från livet. 
Vad ska jag sätta för etikett? Jag vet iaf att dricka är en fara för mitt liv och de har jag nu även sagt till min mamma. Jag vågar inte dricka och sen vill jag inte för att jag vet någonstans att konsekvenserna kan ge enormt lidande så nej jag avstår. 
 
Nu har jag berättat de också 
 
 

Andas lungt och tryck på gasen sen

Kategori: Allmänt

Vilken gårdag! Piskade axlar och biceps, hade dock så träningsvärk efter ryggpasset dagen innan så var rätt kämpigt men höll ihop och körde på bra vikter. 
Min favorit på biceps är övning tungt och jävlit tungt. 
Går ut på som de låter, första set är tungt, andra är tungt som fan - fyra set av de. 
Sen vart de 21x3 alltså det är en serie man kör och ja jävlar jag fällde en tår efter sista setet- huka mig ner och snyftade ungefär som jag hade vunnit silver i jvm hockey!! En tyst tår kan man säga. 
Fick även se videor från volbeats konsert i sthlm i höstas, jisses jag satt andra sidan luren och tyckte de var magiskt för For evigt är en himla vacker låt samma som Black roses. 
Sen hem och duscha, käka och hopp i lådan. 
 
Sitter och tänker på mitt wip, upp och ner. 
Jag kommer så långt som till kanten sen kan jag inte visualisera mer för jag vet inte hur jag ska gå vidare sen. Ska jag börja vända den neråt just i början av kanten eller när jag kommit upp??? Jag vill bara ha ett litet humm om hur jag ungefär ska göra. Måste sätta den!!!! Måste måste måste, oavsett om de ryker nån fjällbjörk på kuppen. Sagt åt mig själv att de är bara att testa den, doris frontbåge är ju gjort för krig och sten och förintelse så de SKA GÅ MÅSTE GÅ!!!
 
magen är fortfarande ett mysterium, mysteriet på Greveholm eller mysteriet i mitt anal. 
Adjö 

Jag har tänkt såhär :

Kategori: Allmänt

Dom säger att man ska va så tacksam för livet, men vet ni NEJ helvete heller. Skulle man varit så tacksam för de så skulle ingen kotte må dåligt och ingen hade tackat för sig i förtid. Så tacksam till livet är man inte alltid, ibland saknar man helt enkelt skäl. 
Jag kan inte le å va glad varje dag och jo ibland känner jag att jag är född ur fel fitta- samt nej har inget emot min mamma hon är lika mycket pain in the as som alla andra mammor. Jag kan inte känna : gud jag är så tacksam för tak över huvudet och mat på bordet" för ibland är inte ens de bra och vi ska va glad att vi lever i ett sånt bra land - nej nej nej de är inte bra land. 
Vi tjänat skit och betalar helvete för mycket skatt, folk dör ändå i sjukdomar, barn blir ändå misshandlade, in i mig mördade och våldtagna ect så säg inte att de är ett bra land. Vi har hemlösa människor, ni vet som bor i tunnelbanor, unga barn som knarkar och gud vet allt. 
Ska jag sen tänka på folket i Afrika, har aldrig varit där det verkar va varmt och rätt fint men kan tyvärr inte veta hur de är att dricka smutsigt vatten för jag föredrar mitt rent och jag kan bada fötterna i rent vatten. 
Det ska inte svältas här för är helt onödigt, förresten här i Sverige så svälter folk frivilligt så lite Afrika style är de ändå. 
Jag är tacksam dom dagarna jag känner mig fri, fri från min restless soul. Jag är tacksam dom dagarna gråten är nära för jag upplever något jag vill säga lycka. 
Jag är tacksam dagarna jag har kul, får hänga med bra folk annars så är svenska livet rätt miserabelt. Tur att man är same då så man inte behöver känna allt som svensken känner - så smart. 
 
Snart fin besök av pojkarna, ska dra igång doris så dom får ett litet humm att deras faster har tappat fotfästet helt och blivit en självmords kandidat. 
Adjö 

Vad har jag tänkt

Kategori: Allmänt

Mmmmmmm. 
Tittade på medicinerna som låg i min hand och tänkte : märkligt är det såhär många?" 
Jo tack de är mot högt bt, mot b12 brist, mot ep, mot ångest och standard vanliga dagliga vitaminer som behövs för att kroppen som är en enda stor maskin ska funka. 
Märkligt att just jag fick allt, gud har nog pissat mig i munnen i brist på idéer. En tråkig dag i himlen helt enkelt. 
Just nu gör inga tabletter i världen mig på glatt humör för de satans vattenfall helvete har tagit strömmen, deras liksom vision av allt är att vi ska ha färre strömavbrott ändå så har dom blivit flera det är fan i mig värdelösa på att reparera!!!!! Vi har nog mest strömavbrott av alla länder som har el, idioter!!!
Konstigt att man får högt blodtryck.
 
Jag har lite planer för detta år, man kan säga att jag har bestämt mig. Först så ser jag fram emot ljusare tider, sen 30 års skiva med mina närmaste tjejer. Sen en till skiva första helgen i maj där alla är bjudna. Sen en utlands semester. Det är ju inte bara en sak plus massa skoter körning. Kommer bli toppen detta halv år. 
Å förhoppningsvis utvecklas jag mer som människa, blir starkare i knopp och själ. Främst bygga upp sitt självförtroende och de andra. Sen blir de nog bra. 
 
Hej 

På oss

Kategori: Allmänt

Å Det nya året firades in framför tv, gick till köket vid 12 slaget och titta ut genom fönstret och sen gick jag och fortsatte titta film. 
Hade jag fått välja hade jag sovit redan vid 22 tiden. 
 
Idag vart det skoter å mer skoter. 
Å nu blir de hemma gjorda hamburgare och film. 
Hej