If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Vad är en vit månad

Kategori: Allmänt

"Så klarar du av en vit månad" sitter och läser artiklar om alkohol konsumtion. 
Jag vet inte men de var nog ändå första månad utan sprit som var jobbigast, sista fyllan jag tog som ledde till elände var första helgen i Juli förra året. 
Då vakna jag upp på Johannas golv på en icke uppblåst madrass, telefon var sprucken och ena handen blå och svullen och ingen jävla aning vad jag ha de gjort.
Tydligen så hade jag hunnit träffa ett skyltfönster och en lyktstolpe (så smart val va? Lyckades träffa en stolpe i det skicket) jag hade krupit runt, spytt i hallen och på toan, blev utbyten till en taxi å buren in igen och lämnad på hallgolvet (hur vet jag? Jo Johanna) 
Någonstans där insåg jag väl att det inte funkade nåmer, jag var ett vrak eller som lillis säger: jag var inte betrodd att bli gudmor till tvillingarna" tro fan de vilket dåligt förebild.
Så jag hade kontakt med psykiatrin hela förra sommarn dom ringde och prata med en, en gång i veckan lyssna personen på mig och bara mig (eller jag tror de hon kan lika gärna suttit och löst korsord medans) de var min räddning, absolut och de har jag sagt till Gun. 
När en självkänsla är på noll så tror jag man behöver någon som bekräftar och lyssnar och Gun och min andra telefon dejt dom gjorde de. 
Sommarn höll sig lugn, sen kom augusti (fortfarande förra året) var på 30 års skiva och drack, sen pang en ångestattack och nej de känns inte som man ska dö utan som att de kryper i kroppen, man vill bort för att de gör så ont men man vet inte var eller varför. Det var hemskt å där exakt då så tog de slut, jag gjorde slut med spriten och lova mig själv att de är slut med fester och sprit tack å Hej typ. Jag vet att få trodde på mig i början, typ none i guess men skit ner er titta nykterist är jag. Åter igen jag missbrukade mig själv, jag har gjort saker mot mig själv jag ångrar och mått skit över och jag har varit elak och aggressv (aggressiv lät hårt) 
 
Sen börja jag nu fundera, undra om inte gången i riksgränsen när vi gick ut och hamna i Norge var en ångestattack för jag minns att vi gick ut för syret tog slut och jag tror jag hyperventilera. Kanske var så? Isåfall helvete också. 
 
Jag undrar än om jag vill kalla mig nykter alkoholist eller nykter missbrukare, eller nykter vad fan som helst. 
Jag är kanske bara nykter, sober från livet. 
Vad ska jag sätta för etikett? Jag vet iaf att dricka är en fara för mitt liv och de har jag nu även sagt till min mamma. Jag vågar inte dricka och sen vill jag inte för att jag vet någonstans att konsekvenserna kan ge enormt lidande så nej jag avstår. 
 
Nu har jag berättat de också 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: