If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Uppdaterar

Kategori: Allmänt

Går in på fjärde veckan och är mer människa än zombie nu, jag kan bara kolla tillbaka på dom sista veckorna med stress och sorg. Väldigt mycket tankar och oro, inte oro över mig själv då utan mer att vare blev sjuk- eller ja det var sjukdomen ålderdom som tog han. 
Begravning 12 april för han, fram till dess så går livet framåt. 
 
Helgerna är numera på min topplista över saker jag vill alltid ha. Tragiskt nog innefattar helger även jobb och jag hatar mitt jobb, alltså de ger inte ens bra betalt. Tror jag skulle tjänat lika mycket som att va arbetslös och gå på a-kassa. 
 
Helgens körning var...Ja alltså nej den var inte bra. 
Jag vill få till de bättre, jag vet hur bra jag kan vara och hur bra jag kan ta mig fram och hur mycket jag inte behöver tveka. 
Men jag tappa självförtroende där någonstans vid träd 73. 
Värsta är ju den att man vet hur bra jag är, alltså verkligen jag står inte å velar direkt länge, jag är inte rädd för körningen men tror bara jag måste anamma vad jag gör när jag kör bra : bara gasa!
Ja då går de framåt, små häng björkar kommet  jag över och vill jag få doris att svänga mer så vet jag att de är bara att ställa mig på ena fotsteget och gasa och dra!!!! Jag kan mina vändningar men tydligen inte i helgen. 
 Ha de Hej 

God natt vare

Kategori: Allmänt

Är nog trött, eller snurrig. Eller tom, trött vilket leder till att jag blir snurrig. Vilken dag är det? 
Kan vara torsdag men var nyss onsdag och jag vet inte.
Vet att min vare fick kila vidare idag, han bara vi hörs Hej. Varit hos han i 4 dagar å idag 10.40 orkade han inget mer så han packa ihop sina grejer, vinkade Hej då och för på tur. 
Så nu är vi utan han. Märkligt. 
Så märkligt och så fel, fel fel fel. 
Är som dränerad på allt. 
 
Älskade du 1923-2018 

Alkohol hjälpen

Kategori: Allmänt

Instagram är som fb fast bättre ändå ska de envisas med att uppdatera fb på min telefon. 
 
Fick ett dm på Instagram som löd följande: är du nykterist?" 
Där kom den, jag fundera en stund att vad ska jag svara. Ska jag skriva ja och va "tråkig" eller nej och va som alla andra? 
Svarade ja och tillbaka fick jag svaret att de var personen också så jag är inte unik i detta avseende. 
Jag är inte annorlunda eller unik, å andra sidan så unik i detta avseende vill man kanske inte vara. 
Var ju inte så att vi valde bort spriten för att de smakade för gott, eller för att vi hade för roligt!! 
Vi slutade med sorg, vi slutade för konsekvenserna vart för stora. 
Adjö 
 

Jo tjena kvinnodagen

Kategori: Allmänt

Internationella kvinnodagen en hyllning för oss som föddes med fitta, eller så ska vi bara hedra att den används med vår vilja fast tyvärr också mot våran välja. Som nån välgörenhets middag där de är öppet för alla oavsett färg och ras. 
Detta kvinnodag förstöras up big time av alla feminister och vad nu en sån är? 
Är väl nå tok som inte vet vad för nytta en karl kan göra och all den kärlek man kan få från en sån art och den otroliga njutningen den saten lyckas åstadkomma. 
Feminister är kuk rädda!! 
 
Hur vet man om man är deprimerad? 
De sjuka är att jag tror de är som att va alkoholist, de erkänner ju aldrig att de krökar och någon som mår dåligt...nä de erkänner inte heller. 
Man försvarar sig mot nått man vet är dåligt, man skäms bara. 
Så hur visste jag att jag var De? 
Grejen är att jag inte visste de, en deprimerad krake ligger i soffan hela dagarna med stora påsar under ögona och slår huvudet i väggen och så var inte jag. 
Men fick ändå en diagnos oavsett om jag slog eller ej. 
Depression och ångest. 
Hur känns det då? 
Ja när de blandas ihop de där är de förjävlit, det gör ont överallt och ingenstans. Det känns som något tungt ligger på en och liksom mojsar sig neråt så man tillslut inte vet var man ska ta vägen. 
Man andas fort, jag hyperventilera inte för syftet var inte att svimma men tänkt att du blir skit förbannad du blir så arg att du inte varken vet upp eller ner ungefär så blir de. Du gör allt för att slå bort de för man kan inte hantera de. Är som ett fyllo som börjar slå någon annan, man kan slå tills de inte finns krafter kvar. 
Är svårt att förklara, vissa säger att dem är deppiga. 
Fine vardags grejer gör en alltid deppig, men de djupaste hålet har nog få varit i. 
Där man även själv kan säga att de var mörkt, 50 nyanser av svart. 
Du vet om de att du är nere i helvete, men en annan sida av dig säger att allt är bra, de är lungt, chilla. 
Ish 
 
De var de 

Begå brott nästa

Kategori: Allmänt

Alla bara : å ni är så duktig som tar hand om sjuka människor" alltså de är 50/50 på den vissa är inte sjuka utan att vara förmögna till att vara hemma och då kommer dom till oss och bosätter sig här för husrum, mat, sällskap och någon som gullar med dom. 
Å ärligt har du börjat inom vården kommer du dig aldrig någon annanstans och de är sant. Det jobb vi gör kan lätt utan tvekan nästan alla göra, du behöver knappt va utbildad för du lär dig under tiden. På med en namn skylt där de står undersköterska å du är med i gamet. 
Det är fan våran arbets kategori som egentligen inte kan ett skit om nått annat, tex jag- det hade varit grymt att få köra traktor och lalla runt i varsel kläder. 
Men tror ni något firma har lust att anställa någon med ett personligt brev som börjar såhär: utbildad till undersköterska, jobbar med dementa och nu vill jag jobba hos er" Alltså nej de köper inte de. 
Så once u here så kommer du aldrig härifrån. 
 
Förövrigt är de ingen överraskning att våran arbets kategori lider av högsta sjuk frånvaro bland personal. 
Det ingen ser å inte ens läkarna är hur sjukt tungt de är på en avd och jo visst vi har valt detta yrke men inte räkna jag med att de skulle spåra åt helvete 2 år senare och bli rena trauma rummet 24/7! Hade jag vetat kanske jag hade bytt jobb långt innan de hann gå såhär långt. 
Med sorg vill jag säga: jag avskyr mitt jobb, jag är less på konceptet att detta ska va ett ålderdomshem, less på strukturen, uppbyggnaden, chefer som inte kan organisera och ingen miljö eller skyddsombud. 
Vi saknar allt. 
 
Ja fyfan 

Tack banken

Kategori: Allmänt

Läser om Pontus på Aftonbladet som panta burkar för 23.000 kronor- bra Pontus starkt jobbat om de inte vore för att du plötsligt gick från jävlit naturvänlig till totalt korkad själv och vad gör Pontus? Jo han skänker bort alla pengar!!!!  
Han är nog mer pantad än burkarna (förlåt Pontus men så är det)
 
Hur som helst jag dog igår när vi var å körde eller ja jag har kört rätt mycket sista veckan, hade ju en period paus när doris bytte frontbåge och fick kärlek.
Nu ska jag ta bort stänkskärmen, elände när hon gräver ner sig sen är de coolare att va utan, ballt rent ut sagt!
Så bort med den.
 
Jag har tänkt över livet?
Jag är ändå nöjd över de, jag hitta en hobby som funkar fint jag behöver bara öppna dörren och gå ut så är hon där. Jag behöver inte sätta mig i bilen och köra någonstans och visst träning är ju fint men jag vet inte- jag vet inte om de kändes som jag eller var de satt. 
Kanske inte är en renodlad gym tjej!! 
 
Men ska inte hylla livet för mycket för då blir de dåligt. 
 
Ha det Hej