If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Burn up brain in Rhodos

Kategori: Allmänt

Idag vartt de Rhodos "runt" med bil, ah kunde inte va sämre blev en Mazda cab (vek mot Audi) jag bör inte vara kartläsare, enda stället jag hitta på kartan var Lindos resten av ställena såg jag aldrig av. Trodde att de skulle svalka fint ner cabbat men absolut inte, drog upp till +40 under picknicken och de kändes som hjärnan skulle smälta (elr explodera) blev bada, se getter och uppleva hastighets skyltar. Niello-vinden spelades och det var att bara glida. Det var fan en stekig (ah STEKIG) dag ute bland alla tutande trafikanter i ett skita hett Rhodos. Nu grillar vi huden dom sista 1dagarna, för på onsdag fm lyfter planet mot kyla, flagnor men även mot kommande höst och nya planer och mål. Fast de tar vi då, nu blire tvätt av örona, käka, 9D bio (kan inte va sämre än Lillis) och gamla stan å hitta mina brallor (som jag vill köpa å inte tappat) Adjö

Charter kärringen är en cigarett hora

Kategori: Allmänt

Hunnit vara vaken snart 3 timmar, rökt ofantligt många cigg, läst ut boken jag köpte för tre dagar sen, gömd under en stråhatt. Måste se sådär harmonisk ut (minus ciggen de talar väl för att jag är en ner rökt whiskey kärring som älskar charter) Jag kan inte snusa när de är tryckande värme och gå i gympaskor och de sportig ut i gnidande hetta resultera i att nagel lacket fastna i strumporna. Gårdagens promenad kändes inte direkt utforskande, iaf inte den första timmen. Sen när man kunde skåda Rhodos hamn och båtar som fick ögona att glänsa av : jag hatar er som har mycket pengar!!!" Sökte denna gamla stad, karta kändes så uteslutet så det blev inge av det. Planen för idag känns svävande och till en annan sak: jag köpte tabletter mot diarré med tanke på att min mage inte har skött sig korrekt. Nu istället är jag uppblåst som en ballong och det känns inte alls så snärtigt! Men upptäckt att fernet kanske ändå gör susen, och nu är de daga att for real gå in för "Kina" brännan- ah blir guldig när jag solar som en kines! Tack

Sura nappar, spring i bena och vi har de bra här bak i bilen!!!

Kategori: Allmänt

Mina senaste...säg 1,5v har verkligen varit tacksamt trevliga. Har absolut haft tid med att träffa gamla vänner och dra igenom senaste tidens händelser, slagit ihop en utekväll med en gammal klass kamrat (som även vartt min kollega på jobbet) sen stötte jag ihop med en annan kollega när vi bland vimlet fann varandra tre bord ifrån varandra. Hunnit bada terass, ätit ute middagar, druckit vin, solat och skrattat åt det mest sorgliga sakerna. Fredagens lilla utgång startade nån gång vid 10.30 på min gata i stan, åt frukost och drack ett glas vin till (blev två!) sen for till Lillis, vi hamna hos E som det var sagt (1,5h sent men ändå) en vinflarra blev 2 cider som blev varsin grogg och en halv vinflaska till. Jag vet inte, men blev nog lite lätt berusad. Sen fann vi alla varandra en sen utekväll, å att vi rymdes tre på toaletten var otroligt (satt under handfläckten som startade konstant. En liten snabb resumé. Känns som hösten snart får knacka på dörren, så vänder vi kapitel och slår över till ny årstid, nya löften och inte lika mkt jobbande! (De sistnämnda ä jag fruktansvärt jävla kopiöst less på att göra!!!) Adjö

Från ingenstans till detta

Kategori: Allmänt

Igår drog vi på oss leopard baddräkterna, badrock och tofflor sen gav vi oss ut på terassen och svalde sol och drack vin. Tills hallonet efter två glas kommer på att: nä fan vi sku tagit champagne" det är alltid lite lyx när man är med den damen. Sen lite jacuzzi och antagligen sol skadade ögon, vadå ursäkta men bikini känns så jävla fel ibland- man känner sig fan mer bekväm i underkläder! Sen tuta vi i oss mer vin sen gick vi ut och käkade men vid de laget så hade nog min alkohol börjat fly kroppen för det kändes lite lätt jobbigt att sitta nykter å uggla när det stod 2 groggar på bordet (jag goes not bananaz) Imorn är det ledighets komitén, jag har jobbat så sjukt mycket i sommar och kul har det varit och nu mitt i allt bland allt flyttkaos och ordinarie personal så försvinner all gnista. Nu vill jag helst bara inte infinna mig på arbetsplatsen. Hallonet berätta om iden om Karibien, och vet ni- det känns som ett långsiktigt vettigt mål! Nä nu när detta är över blir det en vinare på bolaget, shoppa lax-rom och göra dill blandad potatis (det är lyx i värmen) Detta blir fint, är helt på min egna idé! Adjö

Kalla mig hem, ge mig inget val!

Kategori: Allmänt

Du har två val i livet : alltingen tar du på dig lite kläder kl 05.30 och fryser i bilen. Eller så tar du på dig mycket klädde på morgonen och kokar opp när du går ut genom sjukhusets dörrar. Jag kör stenhårt på shorts på morgon kvisten även om det känns så fruktansvärt när temp mätaren visar plus 4!! Så onaturligt kallt. När då jobbet har passerat sin slutid så blir det att på nå sätt möta opp Hallonbåten, det brukar ibland funka helt bra men vissa stunder så följer hon ordspråket : fint folk kmr alltid sent" Blir eventuellt takterrass och bad (sola i moln!) Sen ikväll blir det middag på steakhouse. Mitt i allt så sitter vi på jobbet å funderar över våra liv (de lilla vi allesammans har) varav Miss.S säger att vi drar ihop några från jobbet och tar terassen på fredag, mat och AT. Varav jag säger att jag helst avstår att visa mig offentligt (bland folk) då är det väl mer häftigt att sitta på resturangen och ha trevligt. Hör ni, jag ska mest äta (å idag blir det pizza på jobbet! Hoppas nu att molnen försvinner så det blir nå av detta. Så på med solglajjorna, bikinin på (Snövit kopia) lite härligt sällskap till sången av stans däck som klapprar mot asfalten. Adjö

Tzatsiki, solstol och bok.

Kategori: Allmänt

Onsdag 26/8 18.20 lyfter flyget Luleå-Rhodos. Ah tog och irritations boka en resa, fan hur länge ska ja dra ut på det och priset var helt OK för 1v me transfern. Kan erkänna att jag kmr vara så nervös att jag evt kmr bajsa ner mig- bli försenad till flyget, gå vilse på flygplatsen, missa transfern, kanske störta med planet. Nå iaf nå blire bra!

Vilken vecka det har varit.

Kategori: Allmänt

Denna vecka har varit fantastisk på många olika sätt och vis.
Det var en soluppgång i Fredags som hållit sig över helgen och som fortsätter skina.
Spenderat mitt vakna mest engagerade tillstånd på jobbet, men det har gett så mycket dessa dagar.
Vi som har jobbar haft ett riktigt bra team flow, patienterna har förvånat en och vissa har man kommit närmare under tiden som dom legat här.
Fått möta stans natt mörker, isande vindar och hört regn smatter mot dom gamla fönster rutorna.
Stämplat in 20.45 och gått av 07.00 och till min glädje har jag fått nattskift under september månad.
Just nu är vi inte riktigt där än, löven ska än hinna skifta färg och det ska bli ännu kallare i luften innan vi träder in på ny månad.
Önska att ekonomin hade hållt ihop och att vissa saker inte handlar om att planera, varför staterna ska ni vara så långt bort och varför är flygtiden så långt och varför i helvete ska det vara så dyrt?
Ditt vill jag en dag ta en biljett, tjong tjong luftballong- mamma vi syns om några månader, skickar ett sms när jag kommer fram. Nä nu när det blåser bris i vikarna så kan jag snart sätta igång att hissa segel och ro på ut mot öppet hav- ah har alltid varit bra på att visualisera (iaf på tävlingar) så det ska väl iof inte vara så svårt att göra samma sak med tiden i livet.

Jag känner även att en utgång hade varit fint i helgen, alltså en trevligt inslag.
Nu ska jag göra bort mina torsdags timmar efter en flummig morgon och fm sömn.
Adjöken

Mitt dåliga samvete speglar yrket och valen.

Kategori: Allmänt

                I'm on the backside of the moon
Still hoping someday it will bloom
Don't try to count them cause you can't know
How many days that I have spent cold

Detta inlägget kommer inte vara något annat likt, för er kan det se helt oförståeligt ut.

Jag har tänk nu halva natten vad som fått mig att välja vårdyrket.
Mitt dåliga samvete att inte kunnat skydda eller rädda det förflutna och för att kunna förlåta mig själv en gnutta och hitta frid, kanske kompensera upp så valde jag vården.
Här kan jag trösta människor, kanske ge dom lite hopp, ge dom en gnutta skydd och se dom en dag passera glasdörrarna mot en friskare framtid.
Skit enkelt.

Framtiden är ett högljutt party, med oviss utgång.

Kategori: Allmänt

Effortless

Kan man bli pirrig av att gå till jobbet? Jobba är min sido hobby har jag konstaterat.
Ett relativt rolig hobby man tjänar pengar på det också, det är en vana och man kommer aldrig undan från det så att säga. Min sk sidohobby kommer vara i ca 45 år till de ni!
Inte ens en fitness atlet eller skoter proffs kommer ha en sån långvarande karriär som jag kommer ha!
Det blåser förändringarnas vindar nu, det blåser i sydost, sydväst, nordost och sen lite lätt bris.
Sitter och räknar ut hur min ekonomi skulle påverkas av ett bilköp, jag oroar mig lika mycket för det som en koloskopi. Apropå en koloskopi, om det blir av en sådan tänker jag be om att få den kraftigaste smärtstillande artilleriet dom har, safta på med lugnande, ångestdämpande och en hel cocktail blandning (låt mig vara en av dom det måste söva) lär ju ha sömn svårigheter så fort remissen kommer dimpa ner i brevlåda.
Jag är inte orolig för själva obehaget att ha 1m slang som skjussar upp luft i tarmen utan mer för vad dom ska hitta där inne. Samtidigt så har jag ändå haft problem med min kära..kära åsså kära mage i 7 hela jävla år.
Sen nu när förändringarnas vindar blåser så kan jag lika gärna ta och titta upp vad problemen beror på.
Efter genomsökt google så har jag upptäckt att alla som gör den undersökningen är lika orolig som jag att det ska vara cancer, och även om tarmen ser fin ut så slutar dom inte oroa sig, tack och lov jag är inte den enda själen som känner mig smått orolig över det!! Låt oss därför starta en grupp, en familjär sådan där vi delar våra känslor kring våra magar och den ångesten vi har för cancer.
Nå skit i det, förra inlägget handla om Propavan- alltså jag skämdes så jävla mkt för det inlägget att jag var tvungen att ta bort det! Preparaten hette Primperan (mot illamående) Lillis hörde av sig angående det och rättade min felskrivning, fan vi ger så mkt propavan (mot sömnen) på avd att det är det enda ordet man kan om så i sömnen. Det ordet och Furix (vätskedrivande) sen gillar vi Alvedon och allt som slutar med norm och done (hela morfin upplagan) Iaf Lillis förklarade att via FASS så stod det att Primperan inte skulle ges till personer med EP, jamen det var ju väldigt bra att veta, helst efter tabletten svalts och tarmen börjat bearbeta upp den, skicka ut den i blodet och påverka mig- dock så gick ju illamåendet över, jag blev skita trött och däckade.
Jag dog ju förövrig inte och just igår så kändes de ändå som döden var nära inpå eller åtminståne en uppskattning. Å för det andra, alltså jag har sån träningsvärk i min underkropp att det redan ser ut som jag redan har genomgått en koloskopi, jag typ vaggar fram och sitter jag då för länge och ställer mig upp då ser det då än värre ut, men jag är nöjd ändå.
Just nu då? Ah jag är på jobbet, tog ett x-tra skift natt för att fylla ut min så tomma börs!
Jag tycker konto står på noll fastän jag hade kunnat förbetala 4 hyror och ändå ha pengar kvar.
Jag ser mina pengar som små skötebarn, dom livnär sig på andra pengar och dom gillar att föröka sig.
Synd bara att dom inte förökar sig lika snabbt som mördar sniglar!
På Torsdag 15.15 har jag harvat egenom 12 skift, varav 2 övertid med sommar föremåner, ja satan vad jag är bra och vad rik jag kommer bli. Fuck Bill Gates och Ohpra det är nya tider nu.
Adjö

Sista inlägget!!

Kategori: Allmänt

Ni vet dessa instagram människor som hashtagar sönder varje bild, exakt alla har vi en sån vän och vi tar inte bort den av den enkla anledningen att klicka på dom hashtagsen är ändå lite roande, konstigaste taggen jag sett var #indienhat så vare en gubbe med en röd turban, hur många söker på den taggen? Nå vilket som, det finns dom människorna som är så hälsofreak att de nästan går överstyr: man kan inte äta kött för djuren har plågats (fisk går bra tydligen saknar dom känslor- helt ok att hugga av huvve på och sprätta opp) importerad frukt/bär innehåller enorma mängder bekämpnings medel, mjölk produkter är absolut nej för vem vet om den kon plågades under mjölknings processen! Så kvar blir då ett kålhuvve (fast äter man LCHF äre uteslutet) ja ni fatta vitsen? Så kollar man på dessa människor som är raw food fantaster, och tränar för att må bra (vafan "må bra" nu innebär) och liksom kör yoga för att bli smidiga och träna bort kommande demens. Nå iaf, men kollar man deras bilder och text till så gåre fan inte ihop. En bild på tre olika shakes, 1 med protien, 1 med keratin och 1 med nån socker minskade sötsugna blandning och här gott folk blir det så fel när denna text kommer upp :"perfekt innan träning, ger bra energi och boost" ärligt du raw food guru vet du ens vad hälften av innehållet i dom där shakes är? Kan nästan lova att du hittar både nedmalda ko-ben, nå morötter och en skvätt ost i dessa. Sen så lägger dom opp en bild från träning och skriver : 5timmar på gymmet, älskar när hjärtat pulserar i takt med musiken" ah du tränade därför att? Må bra eller? Vara sund? Nä lilla du det ä inte sunt att vara 5 timmar i sträck på ett gym, och vad gör du där borta så länge? Kan man träna annat än dom stora muskel grupperna? Ah fan blir inte klok, men kul är det när jag får dessa uppenbarelser. Från Istagram till en annan sak, jag har vartt å tränar idag (nä inte i 5h) har längtat efter en SUND promenad men då valde himlen att släppa ner regn skurar! Så for på Ica ihopp om att hitta på nå att äta, jå tjena mitt bena kom ut med....5 kvarg och 5 celcius! Tycks inte bli nån middag, ä ju inte ens hungrig (vänta snart blir jag det och kmr drabbas av pääänik) Jag tror jag har delat m mig av det mesta som florerat i mitt huvve idag. Adjökens

Uppföljning på föregående inlägg.

Kategori: Allmänt

Jag har konstaterar att : När man är måttligt/ åt hållet skit full så ä man lite som en död kyckling, armar och ben fladdrar för vinden. Man kan göra 200 armhävningar (iaf jag) man kan ligga på gräsmattan och studera stjärnor mitt i sommarn och trillar man omkull och slår halvt ihjäl sig så känns inte det. Man reser sig opp och haltar iväg, gråter en skvätt (i mitt fall ä jag döende oavsett tillstånd) MEN fan när man är nykter och bara går i tv rums bordets ben och slår i tån ja då äre som hela ens liv försvinner!!! Ah ni vet att de är så, herre min satan va ont det gör, man kan ju knappt ha en sko på det akuta sjuka tån. Å alltså en bryten tå gör ju inte läkarn nå åt, men det låter ju rätt groteskt när man säger : ah jag har brytit tån" å alla bara : näää hur mår du?" Sen drar man snyftisen om promenaden, att bordet var i vägen, att huvudet vägra sammarbeta med kroppen, att man gick in i den och nu ä man på jobbet fastän man helst skulle vilja bli inlagd själv å omplåstrad å helst lite morfin för annars svimmar man av smärtan. Hade man däremot vartt full å hela bords incidenten hänt ja då hade man bara fått ett utbrott, sparkat tillbaka på bordet (i tron om att det är den som faktiskt började sparka) sen hotar man med att slänga ut de genom fönstret (varav den ändå inte fattar det) Så om man vill sumera följande inlägg så vore de ändå bäst att ha lagomt m promille gånger då man tex går in i ett bordsben. Allt för mig

Ta finger ut arselet och säg straight up va du tänker

Kategori: Allmänt

Jag har analyserat en grej. Förresten har ni tänkt på att jag aldrig börjar ett inlägg med någon välkomnande fras? "Tja tja bloggen" frasen känns inte riktigt aktuellt. Nå tillbaka till min analys, studierna är grundad på en person, blir en 100% statistik. Att vara ärlig kan i sina stunder vara klokt, och andra gånger kan det vara mindre klokt. Har man nu tänkt vara ärlig och öppen hjärtligt berätta om sina tankar så tänk då förfan till. Man kan vara ärlig och säga straight up att såhär äre...men innan du gör det så tänk om det du säger låter helt jävla idiotiskt. För ärlighet behöver uppenbart inte ha ett sammanhang och ibland tror jag att ärlighet är till för att trycka ner en annan människa. Sen tycker alla att man ska vara så ininordens ärlig och nu låtsas vara bra och full av hänsyn men med handen på hjärtat, ärlighet kan vara hänsynslöst och elakt och folk (konstigt nog) kan störa sig på människor som helt och håller öppnar käften om hur dom tycker, tänker (få verkar banne mig inte tänka alltså. *jag tänker uppdatera här under dagen.

John blund är förståndshandikappad

Kategori: Allmänt

Restless hands, restless leg, ressless head. Min enda stora lycka inträffa när jag av en planerad slump läste Veckorevyn och meningen "Helgens horoskop" dök upp, tänkte att :"nu jävlar ska vi se vad helgen kan erbjuda enligt stjärnorna" läser : lugn helg" jahapp, ah men då äre ju ingen panik med sovandet då, ska tydligen bara glida runt på jobbet imorn, gnugga in händerna med handsprit och undvika att bli smittad av diverse bakterier som florerar på min arbetsplats. Min mage låter som det pågår ett invärtes krig. Varenda gång magen lever om kan jag helt lugnt veta varför : Tarmen är i rörelse, alltingen maler den mat eller trycker undan luft. Senaste jag åt ä väl 5 timmar sen, en halv kvarg och två koppar te så är ju knappast ett ned malande av dessa produkter som pågår så gissar på att mina tarmar är fyllda med luft som snart kommer att öka oxygen mängden med 100% Jag säger det, att jobba eftermiddag och sen förmiddag är som livsfarligt för sömnen, ändå skulle jag låtsas att vakna tidigt idag. Ge mig själv en chans till att somna vettig tid, jo absolut- nä jag ligger än vaken och klockan har passerat halv ett och John blund verkar ha fått minnes svårigheter och har tydligen glömt mig! Så John blund, om du inte har dyslexi eller nå andra åkommer tex är förståndshandikappad så ta ditt paraply och masa arselet hit. När man i dessa stunder inser att somna är uteslutet så brukar jag ändå blunda och försöker tänka på något som gör att det är värt att somna så kan man spinna vidare på tanken man har när man är vaken vilket resultera i dagarna att jag låg och tänkte på cancer och den funderingen gott folk hemsökte mig hela natten. Vaknade klockan fyra och insåg att fram till den tiden hade jag inte fått mycket sömn! Eftersom jag inte har Facebook så brukar jag söka på dom mest bisarra orden på instagram och gå igenom dom vännerna som har typ 2000 följare för att se om det är nå intressanta människor, blir långdraget när du inser att efter 100st vet du inte vem någon är, alla har sin profil låsta! Tillslut blir man så jävla less på det så man väljer heller att blunda om så då en sista vakna tanke handlar om kärnvapen eller Hiroshima, det liksom spelar ingen roll! Adjö

Metafetamin konungen kröns!

Kategori: Allmänt

Metafetamin (varför korrigerar det inte stavfelen, finns inte drog namn med på rättstavning?) Intas : injicera, röka "ice"?, oralt, sniffa. Problemet med det? De ska jag berätta för er : allt från tandröta till labilitet, från skoskav till hallucinationer och utseendet mässigt så kam du gå från en topp 10 till en botten etta! (Vid långvarigt Meth missbruk!) En gång så kom det in en man på akuten som var i det sämsta skick jag sett en människa som inte är multisjuk. Han hade gräs i hela munnen. Såg ut som han hade stoppar en hög med lera i munnen (heter även KATT!) sen hade han injicerar nån cocktail blandning mellan tårna! Är iof facinerande att se en människas förfall, å tanken just då när han låg å krampa var : undrar om han tänker alls" Från de ena till det andra : på 45min har jag förbrukat 5000 kalorier, bränt bort lika många hjärnceller och blivit skitnödig! Anledningen till detta var att jag skulle ordna så morgondagens personal kunde ta remiss proverna (just in case, gjort så gott jag kunnat) min sköterska tyckte att : MEN så bra du är, tänk att detta är en utveckling i ditt yrke" Absolut, jag ska bli pappers ansvarig gällande pappers remisser. Hjärnan höll på att burn up, hade ett blodsocker som var på sprängande låg nivå och en mage som EFTER att JAG har ätit med jämna mellanrum har skött sig! Imorse drog jag i mig ett glas fruktsoppa, 9- fikat två hårdbröd mackor med ost och en halv kvarg (28 koppar te) lunch blev det tacos (undan bröd till) sen vid 2 snåret den andra halvan av kvargen och nu middag 2 hårdbrödmackor å en halv kvarg (hejja kaviar, min natrium nivå är uppstigande (salter) Förresten så upptäckte jag följande : jag får som ett snabbt rus av att veta att jah ska jobba mkt SNABBT rus skrev jag! Nu måste jag fortsätta med min rast. Cash is Queen bitches

Ändring från 1 aug inlägget!

Kategori: Allmänt

Rättningar fr.o.m. 1 Aug inlägget!

Det blir absolut inte rätt detta. 
Nu gör vi detta klart för en gång för nu börjar ändringarna bli långdragna : 
Heat 1 : andra plats 
Heat 2 : andra plats 
Heat 3 : Första plats 
Resultat : C-final- utslagen = inga pengar! 

I å med det är detta avslutat! 
Jag har tagit tag i min hypekondri och magont i 7 år (där ett tag trodde jag att jag var sken-gravid) men man kan inte vartt gravid i 7 år för det är även för mig osannolikt. 
Inatt kunde jag inte ens sova pga av min oro, vaknade kl 4 å tänkte : fan ä detta klimakteriet också" måste hitta nå tidsfördriv där tex träningsvärk är en sund smärta där döden inte är påtaglig! 
adjö

Ändring i föregående första inlägg!!

Kategori: Allmänt

Ändring i inlägget för 2 dagar sen! 

Junior kom ETTA i heat 3! 
Kom tvåa i heat ett och två! 
Nu ska de väl korrekt skrivet och nej junior vann inte 40.000kr! 

Rättelse i föregående inlägg!

Kategori: Allmänt

Fel information i tidigare inlägg!
Junior körde ur i C-finalen. 
 

Tattarpack i transporter och djurskyddsrätt

Kategori: Allmänt

vaknade 06.30 helt utan förvarning, varmt-blaskigt-fuktigt å tre personer i rummet, sammanträngda på ca 10 kvadrat och två sängar. 
damerna lasta av skotern, reste tältet och Junior var så nervös att han höll på att skita ner sig! 
Reka, surr och träning (pirrigt i magen) 
jag kan allt om simning, teknik och pepptalk men watercross känns sååå långt ifrån! Hur peppar man nån i en sport man inte har en susning om?
Junior körde tre hit, tvåa på två heat och trea på tredje. Fatta inte om man kunde bli diskvalificerad så kunde inte hurra över junior ställde till det för grannen! Sen 4 på C finalen men vartt en fin dag, mkt sitta och mkt surr men mest skratt och skitsnack och olika dealer! 
Gett mig in i något som jag kanske inte kan slingra mig ur. Nu blir de duschen, dricka och sen äre Piteå till imorn. 
Jah ger er detta : 
Hej då