If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Jag är en struts

Kategori: Allmänt

Jag hatar den delen av mig själv som är slow, ni vet i teorin låter allt så enkelt ställs man mot praktiken och det blir tvärnit. Jag kan höra mig själv dra ett par lovande meningar i huvudet, men när jag jag ska säga nått då bara nej. Så allt jag egentligen är med om nu, ja de har jag redan gått egenom i huvudet några gånger. 
En måndag som denna så föll de sig så bra att jag har varit ledig, så starta dagen med gymnastik som avlöste med middag och att köra ett arm pass- hello där trötta biceps och triceps, jag tänkte att: hit spricker mina armar nu, alla ni gymnördar, du med fula tights och killen i svart ni kommer dränkas av gul muskel massa som kommer spruta ur mina upp pumpade armar!!" 
 
Sen tycker jag inte om att inse att saker och ting inte går som jag vill, hade en bra samtal med en vän där om poängtera just de att vi båda har haft ett lungt år men nu blåser de opp till storm igen- det är dags för några månaders kamp mot mänskligheten. Känns som de last battle i go in to. 
Detta är inte sagan om ringen så jag kommer sakna både allierande, en häst och en vit trollkarl. Jag kommer på min höjd ha hiluxen, telefonen och medicinerna med mig och de är liksom it och inget mer. 
Morgondagens agenda: ringa sunderbyn och förnya tabletter, träna, jobba och hoppas att jag fortsatt kan köra ner huvudet i sanden som en struts och låtsas att de snöar. God natt 

Min lillasyster

Kategori: Allmänt

Lillis blir 24 år imorgon, gud herrejävlar du var ju nyss 20 och fick börja gå på bolaget. Vad hände? 
Var ju inte såhär de var tänkt, du skulle keep young och always be my babysister - istället har du egna bebisar nu och jag är liksom..ja vet de fan vad jag är. 
Vi har ju så mycket minnen ihop å andra sidan skapar vi nya nu fast dåtiden ändå finns kvar, då och då dyker dom opp och vi båda drömmer oss tillbaka men ingen av oss vill nog dit igen. För du skulle aldrig välja bort tvillingarna för de livet och jag skulle aldrig återvända att dricka alkohol och dansa mig fram genom tillvaron. 
Vi blir äldre, men sen vet jag inte - blir vi klokare? Eller blev de bara så liksom med tanke på att det blev förändringar. Jag dansar fortfarande, dock nykter och utan dagen efter problem. 
Jag önska jag kunde ge dig allt när du fyller år, att jag aldrig skulle känna mig otillräcklig för dig. 
Men det är svårt att inte linda av dåligt samvete när jag inte alltid finna där, när jag väljer bort dig för mina andra adepter och mina måsten och ska göra. 
Mycket jag bör göra, men det liksom faller bort. 
Once var jag kanske din förebild men numera är du min. 
Du liksom klarar vardagen, du bara: this is The life el familje liv. Fast jag kanske hitta min grej, en vacker dag eller så är jag påväg att göra de: jag vill veta vad livet har för större att erbjuda, kan ju omöjligt vara att leva, föda, uppfostra och dö" 
Medans du lever ditt liv så hittar jag min grej, och tvillingarna skänker sån enorm livslust och glädje till mig. Dom ger mig kärlek även om dom av och till med ser mig som nått ont och bara vill mig illa, så anser jag i min snurriga värld att de är kärlek, de är okej när dom är 1,5 år men är dom 15 och beteer sig sådär så kommer moster låsa in dom i ett mörkt rum och låta dom sitta där tills dom förstår att handlingar, ja folk de ger konsekvenser. 
 
lillasyster vår relation blir bättre för varje år, den gror och gråter du - ja då får jag sympati gråta för att hålla stämningen. Skrattar du så låt mig skratta med och dina beslut står jag alltid bakom. 
Du är alltid minst, du kommer alltid vara jobbigaste men de spelar ingen roll jag är här. 
Så älskar dig din jävel. 

Hallå där

Kategori: Allmänt

Startade morgonen med att dra mig i sängen, är längre startsträcka på mig än på en gepard förfan. 
Sen kunde de inte bli bättre än när den långsamma geparden (jag) väl tagit mig opp så insåg jag att de var dags att få i sig nått och låt mig nu poängtera detta jag är en martyr blåste i mig en tonfiskburk, det var med nöd och näppe, enda jag tänkte var: här sluta mitt liv, på ett köksgolv förgiftad av nått som luktar som kattmat och smakar inte destobättre. 
 
Åkte sen och hade mitt veckomöte, jo när man är som jag guds unika speciella barn då får man gå på sånt. 
Avrunda den fria tiden att träna frivändningar, hello me like som jag varva med chins. Vart ett bakslag att inse att jag inte orka mig själv, jag säger att de är pga av stångens lutning, på rak stång drar jag med med axlarna än med ryggen med vinklad stång så får jag bättre position med armarna för att kunna använda ryggen. 
Lite dips och bål träning, märker att jag börjat falla med ryggen när jag blir trött - blir typ ostkrok och de kan inte va hälsosamt  - jag vet ju vad jag uppskattat för träning. 
 
Imorgon så tog jag ledigt från jobbet, jag tänkte ha en dag då jag fixar till mig lite. Gud sista tiden har både hår och färg förfallit, känner mig inte stilig på utsidan. 
Måste även ta tag i bilköp och skoterköp, jo ni läste rätt på de sista om inte annat läs om. Jag vill uppleva en vår som förra, bara få tråkla i skogen, testa mitt tålamod, kunna dividera med någon om teknik och tanke. 
Perfekt egentligen för en orolig själ som jag. 
Puss ha de 
 

Tonfisk i vatten å ris

Kategori: Allmänt

Så till frukost vart de 3 dl gröt och till lunch vart det ris och tonfisk - jodå tonfisk i vatten, inte nå överdriven olja utan de som jag åt som smaka som en blandning mellan kattmat och torrfoder samt såg ut som sågspån simmade runt i lite vatten. 
Är så imponerad över vad jag äter, jag har gått från typ att äta dålig och lite mat till att tugga i mig en jävla konservburk med fisk som nån trampat ihjäl och mosat ner. När åt jag sist nått grymt gott? 
Måste allting varit röding på nex eller den grillade kycklingen med ris, ni ser? Jag äter ris till allt förutom i förrgår då åt jag potatis men annars så. Måste ordna en mobil riskokare. Så till den stora frågan: mår jag bättre?
Jag lyfter tyngre och därav blir jag tyngre men inte nämnvärt fet, jag har tappat mkt av chins och dips vilket jag saknar eftersom jag tkr om att träna med min egna kroppsvikt. Kondition är det också sämre med, men längtar efter ett svettigt cykel pass. 
 
Velat om hårförlängning nu, av och till. 
Inser att det inte kommer gynna mig just nu, jag går mellan hemmet, jobbet och gymmet. Jag vill helst inte spendera för lång tid i duschen för då missar jag annat roligt. Så klipper och fräschar opp med en färg. 
Förut sopa man ju in hår för att bli de snyggaste mf någon någonsin hade sett men nu behövs inte de för jag är redan såpass vacker att jag häpnar. 
Adjö 

Den var fin

Kategori: Allmänt

Vilken snurrig dag, just nu är de inget som faller på rätt plats. Är som jag spelar tetris och alltid får dåliga bitar och failar på level 1. 
Jag hatar när jag måste börja rodda i saker...igen been there like tvåtusen gånger. 
Inte nog med att inget faller på plats så gick bröst passet idag sämre än sämst, ja det var inte nått att hurra över så sjukt besviken på min värdelösa prestation. Det som skulle bli ett bra pass med tunga vikter blev istället slit och hitta ingen kroppsdel som alls ville engagera sig OM så ändå fötterna hade varit på men icke. Hela mitt tränings upplägg är under konstruktion, jag saknar lite mina gamla pass med mycket tempo och intensivt men jag ser ju att jag bygger på bra med muskler på de nya sättet att träna. 
Jag känner dock hur jag tappat mkt av chins och dips, men jag körde 50 burpees idag och insåg att kroppen kändes tung och otymplig. Lite som en sten i djup snö. Saknar spänstigheten, måste nästan ligga i såna delar i mina pass för att kunna känna pulsen lite. 
Socker, nikotin, mjöl, stress, dålig sömn ger mig dålig hy- jag har liksom lagt ner största boven för mänskligheten och de är spriten och ändå ser jag förjävlig ut och mitt hår...ja nej jag är mållös de är en ris buske. 
Jag har inte orkat ta tag i de, känner att jag fallerar rätt fint. Snart är jag väl skit ful också. 
Adjö 

Det dör för få

Kategori: Allmänt

"jag har hört saker om dig som du har gjort" 
Den kommentaren slår bra, jag vet aldrig vad nån har gjort- eller nått har man väl hört men de är inte så att jag lägger nån större vikt vid det. Varför ska då folk envisas att påminna mig? Ja, jag har ett risigt cv och de kan jag inte ändra på, och jag kan inte ändra på vad folk tkr om mig eller vad dom har hört om mig och vad jag har gjort. 
Men till skillnad från andra så försöker jag iaf gottgöra mig själv och vissa andra, jag försöker söka förlåtelse hos mig själv och hos andra men hur i hela jävla fridens namn ska jag kunna förlåta mig själv när folk påminner en. Jag har levt ett sju jävla liv, galet spännande fyllt med både glädje, bedrövelse, elände, sorg och skratt. 
Jag har gjort de bästa av de och utnyttjat de till max, låt sig toppen var väl vid 21 jag var odödlig. 
ODÖDLIG!!! Jag minns de goda stunderna, de roliga grejerna tills nån jävel med moralen uppkörd i röven lägger en kommentar om saker som har varit. 
Men bara de är snart 10 år sen, snacka om att vissa stannat kvar i de som varit. 
Jävla prakt arsel idiot förbannade glädje dödare. 

Insnöade idioter

Kategori: Allmänt

Sen får jag höra att jag drar allt till ytterligheterna! 
Men det jag säger är ju bara sant, jag har läst psykologi, jag är själv lite psyk så jag vet vad jag pratar om så kan vissa människor bara ta bort pinnen ur röven och slappna av lite och erkänna att de jag säger har en viss sanning. Herregud tiderna förändras och som människa har man inget annat val än att förändras själv, eller ja finns ju dom där som kämpar för livet för att inte påverkas av omgivningen. 
När jag börjar vända och vrida på saker och ting och ifrågasätter förhållander och olika typer av människor då får jag höra: tänkt inte så mkt, sluta vara så djup" aha så vi ska bara life go on och inte ifrågasätta våren egna existens och syftet med den? Nej låt oss för allt i världen leva efter de lagar och regler som säger att vi ska föröka oss och leva ett svenne liv där man ej skola ifrågasätta nått utan leva med att: såhär har de alltid vart och kommer alltid vara" 
Jag hatar de, jag hatar de så de kryper i min kropp. 
Jag hatar att vi inte obemärkt får ifrågasätta och starta en diskussion utan tystas ner för ämnet LIVET är för stor för att orka diskuteras de ska bara levas så de så  rakt upp å ner bara levas och de var de. 
Insnöade idioter 
Adjö 

Än bättre

Kategori: Allmänt

Jag är så nöjd, och jag ska berätta varför. 
Träningen har gett så jävla snabbt resultat, på 1 månad har jag märkt resultat - kanske är placebo eller ej. 
Men att trycka 140 på benpress 8 ggr är fan i mig bra och för nån som aldrig tränat vader är väl 90 kg ändå okej även om inte har nått att jämföra med. 
Körde nån ny variant av benspark, 100 reps på så få set som möjligt och de bet på bra. Jag kan inte vara annat än nöjd med resultatet det ger, samt att ris har aldrig varit min grej men nu är de nått jag äter varje dag och jag håller mig som mätt bra men samtidigt har jag märkt att jag är mer hungrig- så jag kan äta rätt bra men känna att de jag trycker i mig gör jag för kroppen så inte att rekommendera att bara äta risgrynsgröt i en månad för du blir ingen hunk av de. Jag är inte manisk, men jag upptäcker att jag mår bättre när jag får fokusera på nått. För jag mår bäst av de och är de under en period så tycker jag de går att köpa och att man får ha överseende med de. Sen ska jag lägga en spray igen här nästa vecka - ser att de börja lossna färg. 
Bara såna små saker gör att jag kan känna lycka även om de är mkt de yttre, för mitt inre är de ständigt jobb med så där kan jag bara win win för varje gång jag upptäcker mina brister och hur mitt gamla beteende smyger sig på och de är så jävligt att känna sig otillräcklig, jag hade velat klona mig själv för jag vet att alla inte kan bli nöjda och där ser man hur mkt man lever för att göra andra nöjda och glada åsså går man runt med oroskänslan att man inte räcker till. 
Nej jag kanske inte gör de, förlåt på den. 
De gör mig frustrerad och nu är jag hungrig. 
Adjö 

Det svarar bra

Kategori: Allmänt

Hej, jag lever ju!
Så då kör vi dagens inlägg :
Träningen går helt fantastiskt bra nu, har fått koll på grejerna på nya gymmet och nya övningar. 
Även koll på maten nu och att de ska ätas protien och ha rutin på sitt ätande, det är mycket ris kan jag säga på en gång. Dragit bort på grädde och överrösa salt till maten och försöker få i mig mycket vätska. 
Kroppen svarar så jävla bra på det och de gör mig så sjukt glad saknar ord för de. 
Igår var jag på spray- tan de var en impuls idé och herrejävlar jag blev sotad, matt brun färg och hon kalla de choklad ja de är en satans mörk choklad 99% kakao! 
Men tog en dusch så den värsta färgen försvann så nu ser man ju mer normal ut, vilodag nu i 2 dagar - varit en intensiv vecka men bra sömn, bra mat och träningen har svarat på mina böner. Imorgon väntas de dejt med mina två favorit tjejer, mina klippor, mina savers. Sen på söndag drar vi av ett ryggpass och måste boka min och mammas resa så vi kommer iväg. Ser fram emot så jävla mkt denna höst, ska både träna, äta, hinna med att gå gränseleden och få träffa Gun igen. 
Nä härligt och kom ihåg: allt sitter i huvve. 
Adjö