If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Än bättre

Kategori: Allmänt

Jag är så nöjd, och jag ska berätta varför. 
Träningen har gett så jävla snabbt resultat, på 1 månad har jag märkt resultat - kanske är placebo eller ej. 
Men att trycka 140 på benpress 8 ggr är fan i mig bra och för nån som aldrig tränat vader är väl 90 kg ändå okej även om inte har nått att jämföra med. 
Körde nån ny variant av benspark, 100 reps på så få set som möjligt och de bet på bra. Jag kan inte vara annat än nöjd med resultatet det ger, samt att ris har aldrig varit min grej men nu är de nått jag äter varje dag och jag håller mig som mätt bra men samtidigt har jag märkt att jag är mer hungrig- så jag kan äta rätt bra men känna att de jag trycker i mig gör jag för kroppen så inte att rekommendera att bara äta risgrynsgröt i en månad för du blir ingen hunk av de. Jag är inte manisk, men jag upptäcker att jag mår bättre när jag får fokusera på nått. För jag mår bäst av de och är de under en period så tycker jag de går att köpa och att man får ha överseende med de. Sen ska jag lägga en spray igen här nästa vecka - ser att de börja lossna färg. 
Bara såna små saker gör att jag kan känna lycka även om de är mkt de yttre, för mitt inre är de ständigt jobb med så där kan jag bara win win för varje gång jag upptäcker mina brister och hur mitt gamla beteende smyger sig på och de är så jävligt att känna sig otillräcklig, jag hade velat klona mig själv för jag vet att alla inte kan bli nöjda och där ser man hur mkt man lever för att göra andra nöjda och glada åsså går man runt med oroskänslan att man inte räcker till. 
Nej jag kanske inte gör de, förlåt på den. 
De gör mig frustrerad och nu är jag hungrig. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: