If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Den var fin

Kategori: Allmänt

Vilken snurrig dag, just nu är de inget som faller på rätt plats. Är som jag spelar tetris och alltid får dåliga bitar och failar på level 1. 
Jag hatar när jag måste börja rodda i saker...igen been there like tvåtusen gånger. 
Inte nog med att inget faller på plats så gick bröst passet idag sämre än sämst, ja det var inte nått att hurra över så sjukt besviken på min värdelösa prestation. Det som skulle bli ett bra pass med tunga vikter blev istället slit och hitta ingen kroppsdel som alls ville engagera sig OM så ändå fötterna hade varit på men icke. Hela mitt tränings upplägg är under konstruktion, jag saknar lite mina gamla pass med mycket tempo och intensivt men jag ser ju att jag bygger på bra med muskler på de nya sättet att träna. 
Jag känner dock hur jag tappat mkt av chins och dips, men jag körde 50 burpees idag och insåg att kroppen kändes tung och otymplig. Lite som en sten i djup snö. Saknar spänstigheten, måste nästan ligga i såna delar i mina pass för att kunna känna pulsen lite. 
Socker, nikotin, mjöl, stress, dålig sömn ger mig dålig hy- jag har liksom lagt ner största boven för mänskligheten och de är spriten och ändå ser jag förjävlig ut och mitt hår...ja nej jag är mållös de är en ris buske. 
Jag har inte orkat ta tag i de, känner att jag fallerar rätt fint. Snart är jag väl skit ful också. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: