If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Hallå där

Kategori: Allmänt

Startade morgonen med att dra mig i sängen, är längre startsträcka på mig än på en gepard förfan. 
Sen kunde de inte bli bättre än när den långsamma geparden (jag) väl tagit mig opp så insåg jag att de var dags att få i sig nått och låt mig nu poängtera detta jag är en martyr blåste i mig en tonfiskburk, det var med nöd och näppe, enda jag tänkte var: här sluta mitt liv, på ett köksgolv förgiftad av nått som luktar som kattmat och smakar inte destobättre. 
 
Åkte sen och hade mitt veckomöte, jo när man är som jag guds unika speciella barn då får man gå på sånt. 
Avrunda den fria tiden att träna frivändningar, hello me like som jag varva med chins. Vart ett bakslag att inse att jag inte orka mig själv, jag säger att de är pga av stångens lutning, på rak stång drar jag med med axlarna än med ryggen med vinklad stång så får jag bättre position med armarna för att kunna använda ryggen. 
Lite dips och bål träning, märker att jag börjat falla med ryggen när jag blir trött - blir typ ostkrok och de kan inte va hälsosamt  - jag vet ju vad jag uppskattat för träning. 
 
Imorgon så tog jag ledigt från jobbet, jag tänkte ha en dag då jag fixar till mig lite. Gud sista tiden har både hår och färg förfallit, känner mig inte stilig på utsidan. 
Måste även ta tag i bilköp och skoterköp, jo ni läste rätt på de sista om inte annat läs om. Jag vill uppleva en vår som förra, bara få tråkla i skogen, testa mitt tålamod, kunna dividera med någon om teknik och tanke. 
Perfekt egentligen för en orolig själ som jag. 
Puss ha de 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: