If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Insnöade idioter

Kategori: Allmänt

Sen får jag höra att jag drar allt till ytterligheterna! 
Men det jag säger är ju bara sant, jag har läst psykologi, jag är själv lite psyk så jag vet vad jag pratar om så kan vissa människor bara ta bort pinnen ur röven och slappna av lite och erkänna att de jag säger har en viss sanning. Herregud tiderna förändras och som människa har man inget annat val än att förändras själv, eller ja finns ju dom där som kämpar för livet för att inte påverkas av omgivningen. 
När jag börjar vända och vrida på saker och ting och ifrågasätter förhållander och olika typer av människor då får jag höra: tänkt inte så mkt, sluta vara så djup" aha så vi ska bara life go on och inte ifrågasätta våren egna existens och syftet med den? Nej låt oss för allt i världen leva efter de lagar och regler som säger att vi ska föröka oss och leva ett svenne liv där man ej skola ifrågasätta nått utan leva med att: såhär har de alltid vart och kommer alltid vara" 
Jag hatar de, jag hatar de så de kryper i min kropp. 
Jag hatar att vi inte obemärkt får ifrågasätta och starta en diskussion utan tystas ner för ämnet LIVET är för stor för att orka diskuteras de ska bara levas så de så  rakt upp å ner bara levas och de var de. 
Insnöade idioter 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: