If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Jag är en struts

Kategori: Allmänt

Jag hatar den delen av mig själv som är slow, ni vet i teorin låter allt så enkelt ställs man mot praktiken och det blir tvärnit. Jag kan höra mig själv dra ett par lovande meningar i huvudet, men när jag jag ska säga nått då bara nej. Så allt jag egentligen är med om nu, ja de har jag redan gått egenom i huvudet några gånger. 
En måndag som denna så föll de sig så bra att jag har varit ledig, så starta dagen med gymnastik som avlöste med middag och att köra ett arm pass- hello där trötta biceps och triceps, jag tänkte att: hit spricker mina armar nu, alla ni gymnördar, du med fula tights och killen i svart ni kommer dränkas av gul muskel massa som kommer spruta ur mina upp pumpade armar!!" 
 
Sen tycker jag inte om att inse att saker och ting inte går som jag vill, hade en bra samtal med en vän där om poängtera just de att vi båda har haft ett lungt år men nu blåser de opp till storm igen- det är dags för några månaders kamp mot mänskligheten. Känns som de last battle i go in to. 
Detta är inte sagan om ringen så jag kommer sakna både allierande, en häst och en vit trollkarl. Jag kommer på min höjd ha hiluxen, telefonen och medicinerna med mig och de är liksom it och inget mer. 
Morgondagens agenda: ringa sunderbyn och förnya tabletter, träna, jobba och hoppas att jag fortsatt kan köra ner huvudet i sanden som en struts och låtsas att de snöar. God natt 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: