If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Tonfisk i vatten å ris

Kategori: Allmänt

Så till frukost vart de 3 dl gröt och till lunch vart det ris och tonfisk - jodå tonfisk i vatten, inte nå överdriven olja utan de som jag åt som smaka som en blandning mellan kattmat och torrfoder samt såg ut som sågspån simmade runt i lite vatten. 
Är så imponerad över vad jag äter, jag har gått från typ att äta dålig och lite mat till att tugga i mig en jävla konservburk med fisk som nån trampat ihjäl och mosat ner. När åt jag sist nått grymt gott? 
Måste allting varit röding på nex eller den grillade kycklingen med ris, ni ser? Jag äter ris till allt förutom i förrgår då åt jag potatis men annars så. Måste ordna en mobil riskokare. Så till den stora frågan: mår jag bättre?
Jag lyfter tyngre och därav blir jag tyngre men inte nämnvärt fet, jag har tappat mkt av chins och dips vilket jag saknar eftersom jag tkr om att träna med min egna kroppsvikt. Kondition är det också sämre med, men längtar efter ett svettigt cykel pass. 
 
Velat om hårförlängning nu, av och till. 
Inser att det inte kommer gynna mig just nu, jag går mellan hemmet, jobbet och gymmet. Jag vill helst inte spendera för lång tid i duschen för då missar jag annat roligt. Så klipper och fräschar opp med en färg. 
Förut sopa man ju in hår för att bli de snyggaste mf någon någonsin hade sett men nu behövs inte de för jag är redan såpass vacker att jag häpnar. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: