If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Detta era trasor är min helg

Kategori: Allmänt

High up above or down below
When you're too in love to let it go
If you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you 💜

Hej era trasor och gott folk, ni som förstår och inte förstår, ni som inte vet bättre och ni som tror ni vet allt. Kanske jag skulle ta och berätta om mim helg så alla får en liten inblick i vad jag egentligen pysslat med. Jag har: suttit fast en jääääävla massa, blev utlurad till mordor- helvetets slut position! Out in the wood där de enda man såg var träd och träd och träd. Man körde och kände nått i stil med : im the quuen! Tills de tog stop, satt man fastkilad med träd över en, under en, de hade kilat sig in i mitten, grävt sig fast i a-armarna jag hade träd bitar fast i kläderna. Så var 5m köra, 5m dödslängtan, 5m quuen, 5m svära, 5m bäst och 5m fast. Så pågick de. Tillslut var de som jag gav upp, doris gav och och allt hopp lämnade oss så ja är de nån som sitter i rymden nu och undrar vad de är för fläck mitt i allt så är de där jag och doris har plöjt oss fram för jag tror de saknas träd just där. 

Idag så för vi på en tu man hand tur, grymt att få känna att man besitter nån kontroll. Men jag är ju tänkaren själv så innan jag kör så tänker jag på konsekvenserna...så jag gjorde omvänt och tänkte inte alls tillslut...gick som en dans- fick upp henne på sidan dansa runt på ängen tills de så STOP!!! Doris kantra och dök och jag flög av som en vante, tjohej sa de bara tjofräs och tjofatterittanrey. Men kul var de ändå, underbart, och liksom ett nöje av dess like. 

Intensiv kursen förra våren har givit resultat. 

Sen efter att ha svettats ungefär ut halva min kroppsvikt så drog jag av ett axel och biceps pass och ja vilken pump jag fick i kroppen. Jag bara nej snart spricker t-shirten! Vart ett bra pass, svarade bra. Avsluta med bål för att stärka upp den inför kommande projekt och påhitt. Sen käk, en dusch och gråta till musik hjälpen och nu skiter jag. Typ så kan jag väl summera de hela. 

 

Ha de bra 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: