If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Måste vi mobilisera

Kategori: Allmänt

bloggare berättar om sitt stora bakintresse" 
Jag kan berätta om mitt också för jag finner bakar väldigt spännande, kanske man kan säga intresse. 
 
Jag hoppas på en bra vecka, öppna stenhårt med vassle för att sen äta 1,5 dl gröt, 2 matskedar propud och 2 matskedar hallonsylt.
Till lunch vart det tre ägg och kebab gryta, ja det var det som låg på min tallrik. Varit i en ointresserad värld av mat därför måste jag göra matlådor nu för att step in igen. 
Kanske släpper när jag får ta på min superwomen tröja och träna axlar, benpasset i Fredags vart ju under all kritik....eller jag tryckte ju upp 90 kg men själva längden på passet blev ju inte nå två timmars effektiv muskel byggning. 
Så jag måste hitta det där lilla extra nu för jag känner mig mest motiverad till att göra ingenting och när man inte för nått så beställer man grejer. 
En #teamrn tröja med mitt namn på- många tänker nog why? Så jag säger why not, kul att ha. 
Jag beställde en stor jävla canvas tavla på mig och min hangaround, beställt kläder från sledstore och äpplet på högen en present åt tvillingarna. Jag vela om jag skulle köpa en yoyo panda men tror nog lillis hade hiva den efter mig. 
 
Okej positivt nu : till helgen kommer doris!!!!!!!! 
Jag längtar fast samtidigt vet jag att veckan är lång bestående av 4 arbetspass till. Jag vet att jag kommer tagga till på fredag men långt tid är de ju. 
 
Ha de 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: