If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Sanningens jävla ord

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt och jag har tänkt åt alla andra och mina tankar går såhär : 
Ah det finns nån tjomme där ute som garanterat tycker att hela doris grejen är galet patetisk. Ni vi bara åh nu tror hon att hon är nått och varför ska hon ha dittan och dattan och lägga ut bilder på den snart kommer hon tagga ruffrides, 509, sledneck och så jävla vidare. 
Men nu gott folk är det såhär med denna sak : 
Jag har pröjsat för skoter jäveln så då ska jag visa upp henne. Hon ser ut som en hubbabubba så de kan jag också visa upp och nej jag vill inte göra nått halvtdant. Skall det göras så skall det göras annars gör de int alls. 
Träningen tex, ska jag träna ja då tränar jag och har guds alla kostillskott och ska jag sova ja då sover jag 10 timmar. Så är de, jag tror stenhårt jag har nån kombnation men samtidigt är de en motivation.
Jag kan inte sätta stop för mig själv och jag är tveksam om jag hade velat det.
Detta driver mig framåt, vem är annars så dum att söker jobb hemifrån och har egentligen ingen susning om hur de ska bli? Vem går in på affär och kommer ut med en skoter och bara: ja hur fan gick detta till.
Vem hoppar upp på en hästrygg och tror hon kommer vinna OS? Och vem fan klär sig i en kort snäv klänning på en julfest med jobbet??? Jo jag  
 
Så låt oss säga såhär : de är allt eller inget, så länge jag mår bra och är skoter terapi och gör min restless soul lugn så kör jag på det. För när man mått dåligt så vill man inte dit igen. 
 
Så #teamrn, doris och smurfen är mina bebisar. 
Så skit ner er förfan 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: