If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Söndag 2 advent å du din klåpare

Kategori: Allmänt

Helgen går mot sitt slut, känns mer som de är en tisdag än en vanlig söndag. Det kan lika vara påskharens födelsedag eller Jesu förintelse. 
Förövrigt tycker jag folk överlag är för dum i huvve, jag gnäller men det är ju enbart för att det jag säger stämmer men övriga tex Jesus tänkt hur hårt han hade de? Han levde, blev hatad sen dödad för att sen återuppstå och dö igen. Tänkt hur man kände? 
Är man inte född med en nitlott då. 
Denna helg har gått i huvudvärken och illamåendets tecken, kronisk huvudvärk igår chocka min lever med både Alvedon, ipren och allah blev nog lika förvånad som jag att jag bad han om nåd eftersom gud verka ha lämnat mig någonstans i Fredags morse. 
Jag har inte gjort annat än att ätit onyttigt för matlusten har varit som bort blåst och då tänker jag: bättre nått än inget" inte ett fungerande koncept när man tränar men eftersom jag mest inte gjort det i helgen så har jag utnyttjat mitt dåliga mående genom att häva i mig onyttiga saker men vägde upp allt med ris och köttfärs till middag men paja det stenhårt genom att dra i mig en chips påse.
 
Allt annat rullar på, är dock oändligt irriterad just nu. 
Helgens jobb har inte varit tungrott utan snarare av och till väldigt frustrerande av sina skäl. 
Blev alone nu det också av sina jävla skäl. 
Förstår varför en man inte är gravid och fick äran att föda för varenda karl hade dött. 
Mot måndag morgon går vi, verkligen underbart att få jobba fm är så glad över att ha ett jobb att gå till varje dag och känna meningen med det ELLER INTE. 
 
Ha de 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: