If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Din glädje är dubbel glädje

Kategori: Allmänt

Morgonen började med gröt, har avancerat opp till fiberhavregröt men fortsatt med vanilj propud och hallon. Sen for jag och träna, vart axlar och rygg sen 16 min intervaller på crosstrainern (hallå där svett, i got tillfälligt blind av mitt egna salt i ögona!!) 
Sen vart de lunch bestående av ris och köttfärs, det är svårt att njuta av mat som är så tråkigt att tillåmed tallriken lider. Då kanske ni undrar? Vad pysslar hon med nu och de ska jag berätta. Jag har bytt gym, eller tänker väl fortsätta köra marklyft på jobbet och resten på cr8. Å eftersom träningen antagligen kommer bli mer avancerad och tyngre så är de tänkt att jag ska äta mer protein och bättre mat eller bättre - jag ska öka mängden. Man skulle varit matfantast och älskat att äta men se icke - men lillis har nå tips på kyckling i stekpåse som jag ska testa framöver. Sen träna jag bålstyrka och mage, tog en paus och kollade när en laddade kanalerna tog enbart sisådär 2 timmar så fick kolla fotboll. 
Jag tror detta kommer blir en bra sensommar och höst, mycket mer glädje och ska försöka tänka happy tankar även vid motgång. Så bara hålla i hatten och längtar att få avsluta sommarn 2017! 
Ska kolla på min kille Ernst nu, lär mig bygga...jag lär mig bygga en flotte tydligen- en sån behöver ju jag.
Adjö 

Jag är glad

Kategori: Allmänt

Det var kul och träna, men de har nått nya höjder nu så ni är det utvecklande, sjukt roligt och börja träna tyngre. Jag räknar med att jag inte kommer kunna gå imorgon, jao så pass är de. Drog av ett benpass idag, konstigt nog är de nått av de tyngsta jag kört men jag var så fokuserad på att orka så jag missa att svetten dränkte mina ögon. Men så jävla härligt och mentalt så är träning de bästa, säga vad man vill att man ska se ut som man vill om de hänger lite här och dallrar där och de är träningshets ECT, jag tränar för min skalle. 
För jag vet att på gymmet släpper man allt och måste oavsett om man vill eller ej på de man gör. 
Om kroppen blir tajtare och spänstiga så är de jävulskt bra, så alla ni som mår som arsel ta och rör på er - tro de eller ej men de funkar 
Adjö 

Lyx onsdag

Kategori: Allmänt

Tack du vanliga onsdag, en ovanligt ordinär onsdag med detdär lilla extra - typ som ett skrov med plus meny. 
Vart olika sorter skinka (prucetta) mozzarella med tomat, honungsmelon, mörkt grekiskt bröd, snittar med renkött i, tomatsallad med fetaost och ett glas skumpa till de i solen så jävla lyxigt. Köpte nå nytt bubbel idag från bolaget, hittade en flaska för 89 kr! Förstå 89 kr för nått som inte ens ger en svajj, men herregud vad gott de var. När man satte både melon och skinka i käften och sen en klunk bubbel då bara vart de eufori i själen. Sen kaffe och glass på sena kvälls kvisten. 
Hämtat upp mina glasögon...som jag ska försöka hålla hela. Imorgon blir de träning, behövde nog denna vilodag och hinna njuta av annat än att maxa i mark. 
Nä ordlös är jag, 10/10 toast

Snart halvlek

Kategori: Allmänt

1 september har jag varit nykter i ett år. 
Ett helt år, inte en enda fylla inte en enda söndag man vaknat attack bakis med mör kropp, trasiga njurar, ångest from hell och alla dagen efter symptomer. 
1 helt år fri från spriten, ja jag har druckit men jag vill ändå någonstans säga att jag har valt att kalla det nykterist för mig känns de bäst så. Om sen nån nu frågar kan jag ärligt säga att ett vin glas har åkt ner men vid väldiga speciella tillfällen. Men jag ser hellre att jag fortsätter i detta bana för de har berikat mitt liv, perspektiv har ändras och få växa inombords och se sin utveckling, titta tillbaka och få rysningar fast oväntat tänka: de var tider. Är jag lyckligare nu? 
Absolut, det är en klarare, finare värld där jag upplever allt och får ta hand om mig själv och slåss mot alla demoner i fräscht tillstånd. Är jobbigt att försöka slåss när man ligger under täcket med huvudvärk, svettningar, ljusskygg och lova sig själv: aldrig mer. 
Jag sa aldrig mer när jag slutade, jag valde de och första tiden räknade man helger man hade fixat de. 
Nu bara: okej 1 år snart, fyfan va bra - va grymt de är och de finns så många alkoholfria alternativ så jag ska satsa på ett år till- för min egna skull, för min systers skull och för pojkarnas skull. Pojkarna är allt, för dom är de bara att bita ihop och rycka opp sig själv. 
Adjö 
 

Hon tar fram det högst och längsta i dig

Kategori: Allmänt

Vilken förmiddag
 
När jag noga hade räknat ut min dag så räkna jag inte med att lyfta 110 kg i mark, den såg jag inte komma!
Jag såg inte heller hur mycket jag hade lastat på, kanske det ändå är bra att vara totalt värdelös i mattematik.
Vart bara ett ryck, sen körde jag cirkel träning, cross fit inspirerat yey!
Efter den bedriften och glädjen så har det bara rullat på, solen sken, klänning på, fått bara vara.
Kanske är det just då som jag mår bäst, även fast jag kan se mörka moln på himlen hopa sig och kanske finns det problem i överflöd men tills dess så kan jag väl ändå få känna frid i denna ständigt oroliga själ.
Jag ger er de.

På it igen

Kategori: Allmänt

Gå in på shopnorthenspirit.se därifrån har jag klickat hem nya träningskläder.
Har redan ett par vit/svarta tights, men har klickat hem ett par svarta nu, samt ett linne och en hoodie.
Så lätt när jag fick en rabattkod därifrån. Jag har haft svårt tycker jag att hitta tights som funkar, som man trivs med.
Har mina från BLACC, sitter sjukt bra men blir tråkigt att träna i en och samma.
Sen har jag några par till, men är som trevligt att förnya upp, tänk om jag hade använt lite pengar till nya skor också.
 

Jag vill inte behöva betala för alla hennes drinkar, öppna dörrar åt henne, ge henne min jacka när jag fryser eller vara ett sexmonster som dreglar över tajta kjolar.

Hon bör inte vara en prinsessa. Jag vill inte behöva köpa mig in i hennes hjärta. Jag ska inte behöva ge henne rosor eller smycken varje gång hon blir arg. Hon kanske trots allt inte ens gillar dem!

Jag vill inte ge mig ut och leta för att rädda henne.

Jag vill att hon ska finna mig, eller så vill jag att vi båda ska snubbla in i varandra när vi inte tittar.

 

Hittade en sida som heter utforska sinnet, och där har jag fastnat.
Annars då? Ja man ska inte klaga man dör ju iaf.

Ja jävla jag somnade

Kategori: Allmänt

Gårdagen bjöd på skönaste optiken landet sett röken av, hon var lite såhär: ah du ser som en kratta, skippa linserna ett tag och där är vi klar. 
Så ja, jag köpte ett par glasögon - och allt dom var snygga, stilrena och han som jobba i kassan är min nya favorit. Dom brukar ju pracka på en allt fan, men vi gick egendomen hela glasögon sortimentet och jag var den enda kunden för dom hade stängt - kände mig som ett rockstar. Rockstar på spacsavers! 
Sen ett gympass och de finns sk ingen kontakt med mina muskler dom bara: nä" enda som fick igång mig var marklyft, lätta vikter och få igång pulsen. 
Sen hem å äta, och nu till historiens centrum : gick å la mig i soffan....vakna halv 6 imorse fortfarande i soffan. 
Jag hade somnat dit, bara träningskläderna på, med smink kvar, oduschad och jävligt. Men de vart ju ändå 10 timmar sömn så. Å nu drar jag av ett dubbelpass, ska hovra in pengar - bara tjäna och slösa. 
Tänk att hur saker än blir så kan man vara glad för de finns alltid någon som ler åt en. 
Adjö 

Gå hem eller bli större

Kategori: Allmänt

Provocerande när en mygga kommer å man sitter på toa, den jäveln måste veta att man inte bara kan ställa sig opp å hunt it down! 
Ska summera helgen: 
Jobbat. 
Men igår fick jag till ett grymt bra pass, jamen hej bara. 
Jag har varit sådär att nej jag ökar inte vikter för jag kanske blir så stark att jag exploderar och alla bara kommer bli avundsjuka och så nej nu ljög jag så är de inte alls de. Men jag vet inte, är väl en pussy helt enkelt vad vet jag. Men så igår kom gud till mig och sparka mig i benet å bara: hallåååå ska du fortsätta såhär så ser jag inte meningen med de. Då kan du lika gärna fara hem och sitta i soffan och glo tv!" jo så sa gud eller om de var Jesus eller deras tales person. 
Jag gjorde de big five, i en liten annorlunda tappning kan man säga fast ändå fokus på de stora muskler grupperna. Var så jävla kul att köra benböj, vad är de värsta som kan hända? Jo att man inte orkar 628 st och bara vill lägga sig ner och dö, ah men man behöver ju inte orka 628 st de räcker väl med att klara inte fan vet jag 5 reps på 60 kg behöver väl inte överdriva ihjäl sig. 
Så färre reps får de bli och tyngre vikter, för annars kan jag lika gärna skippa de hela. Får massa inspiration eller jo tjena från en och resten från gymlivet (tidning, online tidning kanske de heter) 
Dubbla pass idag på jobbet 06.45-21.45 och nu hopp i säng för opp 05,30 för att fara på jobbet igen - hade kunnat sova där bara för att de hade varit närmast och lättast. På nio salen sover två sköna damer där på golvet hade jag ju kunnat dra ut ett täcke och sova på. 
Packat träningsväskan och hoppas att ni som kröka i helgen har rejäl fet söndags ångest och bara: nej jobb!!' 
Kan påminna er då att fan att ni ska jobba imorgon, å må ni plågas. Adjö 

Im run the world

Kategori: Allmänt

Halloj, jag ni måste ju ha hört att jag har fått en låt tillägnad mig. Jag är väldigt stolt att presentera min version av Beyoncé låt: who run the world" jag har nämligen fått mitt namn insatt där istället för girls. 
Men att jag har skrattat senaste dagarna...åt mig själv alltså obs åt mig själv. Jag har fått blåsa liv i mig utdöda humor, jag gör de episk nu. 
Nu är de till att jobba för jag ska bjuda mamma till rhodos i augusti, ni läste rätt bjuda så de blir bara sol, bok och kall cola. 
Mammas kommentar var: får jag dricka ett glas vin?" 
Absolut gör du så, tills hon ändra sig å bara: nä dricker inte du vill inte jag. 
Nu bra mamma tänkt om fler hade annamat det. 
Kul att göra något för någon annans skull, men jag tvivlar fanns om hon tror på mig. 
Idag blir de gröt till frukost, och jag tkr om min gröt när de är lite motstånd i den, de är lite varning för att de kan användas som mordvapen. 
Sen blir de benpass idag, mitt knä hade inte gått av så då är de ju lungt. 
Igår fyllde jag på förrådet med både bcaa, whey, tränings kläder och dragremmar så nu projekt: lyfta tungt. 
Mål: bli starkare. 
Sen börja äta bättre, musklerna skulle varit som hjärnan aktiv konstant satan va man hade varit Vin diesel. 
Kan bli en bra dag detta after all ska bara väcka mina allierade. Adjö 

Nu ska ni få höra

Kategori: Allmänt

Kan du förlåta dom som har skadat dig? 
 
Jag skulle köra ett benpass idag, tills jag skulle sätta mig på köksbordet och leka sömmerska. Påvägen opp missa jag bordskanten och slog knäet rakt in i bordet - alltså jag såg hela mitt liv i revy, jag tänkte att: ja hit dör jag nu och sen då?!" jag kanske var lite dramatisk där, så de fick bli ett...allt möjligt pass. Tror de var nå ihop släng av axlar och bröst eftersom plan A med benpass gick åt helvete. Ska fundera på nån plan med all träning, kanske bara öka vikterna och färre reps, från 8-10 till 5-6 så de biter på bra. Som de bet idag ungefär. 
Eller inte fan vet jag, alternativ b är att sluta träna helt, börja supa och leva lajf (med den stavelsen också) bara leva utan morgondag och bara: hej jag bryr mig inte" 
Se till att vara fri och få göra vad jag vill, helst kunna styra och ställa hela världen runt mig. 
De första gör att psyket kraschar och fortsätter man så slutar man som Kinas president: hatad diktator. 
Så jag skippar nog den. Överlåter de till dom som ser det som ett nöje, så kan jag neka dom som kmr in med skrump lever pga av hårt levande. Bara nä att de blir ingen vård här, du gjorde ditt val. 
Aj mitt jävla ben, måste kanske amputera de. 
Igår gjorde jag nått väldigt skärrande och en påminnelse att: jag är nog inte som er iaf" jag bjöd in mig själv på kaffe, jo för jag kan inte få ett humm om en människa om jag bara för en snap konversation även om de också har sin charm. Men jag upptäckte hur mkt gott de kan ge att bara ta fingrarna ur arslet och göra saker. 
Det är att fånga dagen, det är att vara fri. Att våga göra vissa saker ibland. 
Adjö 

Men så bra

Kategori: Allmänt

What if I told you sometimes I lose my faith?
I wonder why someone like you would even talk to me
What if I told you there's no fixing me
Cause everybody's already tried
Would you stay? Would you leave?
I could wait, it'll all come out eventually
If I told you all the stupid things I've done
I'd blamed on being young
But I was old enough to know, I know
If I told you the mess that I can be
When there's no one there to see
Would you look the other way, cause you love me anyway?
What if I told you I don't plan on staying here?
My dreams are a million miles away

Jag listar fester

Kategori: Allmänt

Jag tänkte såhär, det skrivs mest tradiga grejer på bloggen- jamen sånt där återkommanden dravvel. 
Som en bok som man läser om och om igen, men nån jävel lägger dit extra text på dom tre tomma sidorna längst bak i boken. 
Så jag satt på toa och sket och fundera över: vad kan jag skriva om?" jo jag ska lista dom 5 topp festerna jag varit på och en orsak varför. Detta kommer ta tid men vi kör på. 
Plats nr 5: 
Såhär är de, min lillasyster är liksom ett nästan måste ha med på sväng. Kanske för att hon är en kopia av mig, fel hon har varit numera är vi också kopior men dock ett snäpp lugnare och hon har barn och såvitt jag vet har jag inga. Men how hur som helst, där jag varit - där har hon varit annars har de varit en dålig fest. 
Plats nr 4: 
Nyårsafton 2008 var bra, börja dagen med att åka ring bakom skoter sen dansa man hela natten tills morgon timmarna. 
Plats nr 3: 
Måste väl vara nån husvagns fest man varit på, kanske den gången gick hem från parkeringen ner till mamma mitt i natten...eller om de var på morgonen, den måste iaf varit kul för jag minns att jag gick. 
Plats nr 2: stugdans på camp ritsem, hur många ggr har de inte dansats så golvet har svajjat? 
 
Plats nr 1: 
Jag kom på den när jag grubbla. 
Jag och lillasyster, i min lilla etta i byn och fundera vad hittar vi på? Jo jag vet vi ringer skjuss och far till Gällivare. Sagt och gjort. Vi basta, drack, dansa, drack än mer, dansade än mer...i en källare i ett hus. 
Sen dansa vi ännu mer, jag såg Lillis halv naken, ett tu tre var väl klockan 6-7 på morgonen och vem fan vet när man kom i säng. Varför toppar denna fest listan då? 
Jo för att de var spontant, de var skön stämning, ingen visste nått och alla var tok i fyllan sen var vi ett skönt gäng. 
Å dagarna efter så fick jag och Lillis med hjälp av varandra bygga ihop hur kvällen hade slutat. 
Det var många skratt under den fikan, herregud. 
 
Sen såklart finns de andra som jag bara inte rotat tillräckligt djupt för att komma på. 
Men alla fester där man kunnat dansa på har på ett eller annat sätt varit bra på, å de anser jag än - ge mig bara bra musik sen är kvällen fixad. 
Nej nej nej vänta nu jag har en ny topp 1 ju!! 
halloween 2016 
Sjukt rolig, vi dansa så jävla mycket - 10 alkoholfria öl. 
Bästa sällskapet, bra musik, stod högst opp på snygghets skalan, dans battle mot Lillis och blink blink ljus. Sen chaufför och natten var över vid halv 5 på morgonen. 
 
adjö