If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Din glädje är dubbel glädje

Kategori: Allmänt

Morgonen började med gröt, har avancerat opp till fiberhavregröt men fortsatt med vanilj propud och hallon. Sen for jag och träna, vart axlar och rygg sen 16 min intervaller på crosstrainern (hallå där svett, i got tillfälligt blind av mitt egna salt i ögona!!) 
Sen vart de lunch bestående av ris och köttfärs, det är svårt att njuta av mat som är så tråkigt att tillåmed tallriken lider. Då kanske ni undrar? Vad pysslar hon med nu och de ska jag berätta. Jag har bytt gym, eller tänker väl fortsätta köra marklyft på jobbet och resten på cr8. Å eftersom träningen antagligen kommer bli mer avancerad och tyngre så är de tänkt att jag ska äta mer protein och bättre mat eller bättre - jag ska öka mängden. Man skulle varit matfantast och älskat att äta men se icke - men lillis har nå tips på kyckling i stekpåse som jag ska testa framöver. Sen träna jag bålstyrka och mage, tog en paus och kollade när en laddade kanalerna tog enbart sisådär 2 timmar så fick kolla fotboll. 
Jag tror detta kommer blir en bra sensommar och höst, mycket mer glädje och ska försöka tänka happy tankar även vid motgång. Så bara hålla i hatten och längtar att få avsluta sommarn 2017! 
Ska kolla på min kille Ernst nu, lär mig bygga...jag lär mig bygga en flotte tydligen- en sån behöver ju jag.
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: