If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Gå hem eller bli större

Kategori: Allmänt

Provocerande när en mygga kommer å man sitter på toa, den jäveln måste veta att man inte bara kan ställa sig opp å hunt it down! 
Ska summera helgen: 
Jobbat. 
Men igår fick jag till ett grymt bra pass, jamen hej bara. 
Jag har varit sådär att nej jag ökar inte vikter för jag kanske blir så stark att jag exploderar och alla bara kommer bli avundsjuka och så nej nu ljög jag så är de inte alls de. Men jag vet inte, är väl en pussy helt enkelt vad vet jag. Men så igår kom gud till mig och sparka mig i benet å bara: hallåååå ska du fortsätta såhär så ser jag inte meningen med de. Då kan du lika gärna fara hem och sitta i soffan och glo tv!" jo så sa gud eller om de var Jesus eller deras tales person. 
Jag gjorde de big five, i en liten annorlunda tappning kan man säga fast ändå fokus på de stora muskler grupperna. Var så jävla kul att köra benböj, vad är de värsta som kan hända? Jo att man inte orkar 628 st och bara vill lägga sig ner och dö, ah men man behöver ju inte orka 628 st de räcker väl med att klara inte fan vet jag 5 reps på 60 kg behöver väl inte överdriva ihjäl sig. 
Så färre reps får de bli och tyngre vikter, för annars kan jag lika gärna skippa de hela. Får massa inspiration eller jo tjena från en och resten från gymlivet (tidning, online tidning kanske de heter) 
Dubbla pass idag på jobbet 06.45-21.45 och nu hopp i säng för opp 05,30 för att fara på jobbet igen - hade kunnat sova där bara för att de hade varit närmast och lättast. På nio salen sover två sköna damer där på golvet hade jag ju kunnat dra ut ett täcke och sova på. 
Packat träningsväskan och hoppas att ni som kröka i helgen har rejäl fet söndags ångest och bara: nej jobb!!' 
Kan påminna er då att fan att ni ska jobba imorgon, å må ni plågas. Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: