If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Nu ska ni få höra

Kategori: Allmänt

Kan du förlåta dom som har skadat dig? 
 
Jag skulle köra ett benpass idag, tills jag skulle sätta mig på köksbordet och leka sömmerska. Påvägen opp missa jag bordskanten och slog knäet rakt in i bordet - alltså jag såg hela mitt liv i revy, jag tänkte att: ja hit dör jag nu och sen då?!" jag kanske var lite dramatisk där, så de fick bli ett...allt möjligt pass. Tror de var nå ihop släng av axlar och bröst eftersom plan A med benpass gick åt helvete. Ska fundera på nån plan med all träning, kanske bara öka vikterna och färre reps, från 8-10 till 5-6 så de biter på bra. Som de bet idag ungefär. 
Eller inte fan vet jag, alternativ b är att sluta träna helt, börja supa och leva lajf (med den stavelsen också) bara leva utan morgondag och bara: hej jag bryr mig inte" 
Se till att vara fri och få göra vad jag vill, helst kunna styra och ställa hela världen runt mig. 
De första gör att psyket kraschar och fortsätter man så slutar man som Kinas president: hatad diktator. 
Så jag skippar nog den. Överlåter de till dom som ser det som ett nöje, så kan jag neka dom som kmr in med skrump lever pga av hårt levande. Bara nä att de blir ingen vård här, du gjorde ditt val. 
Aj mitt jävla ben, måste kanske amputera de. 
Igår gjorde jag nått väldigt skärrande och en påminnelse att: jag är nog inte som er iaf" jag bjöd in mig själv på kaffe, jo för jag kan inte få ett humm om en människa om jag bara för en snap konversation även om de också har sin charm. Men jag upptäckte hur mkt gott de kan ge att bara ta fingrarna ur arslet och göra saker. 
Det är att fånga dagen, det är att vara fri. Att våga göra vissa saker ibland. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: