If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

I behöver dig som fan

Kategori: Allmänt

Älskar att träffa människor som är mer begåvad att tänka med annat än kuken eller deras bröst. 
Kanske därför jag uppskattar mitt jobb ibland, svårt sjuka människor vars enda motto oftast är, är att bli frisk. För dom är inte helgens fest aktuell, inte att hinna på bolaget innan dom stänger, inte att försöka hitta en lämplig sommar flirt eller prata skit om andra. 
Drar jag alla över en kant, jao alla karlar och kvinnor med större bröst än 80a är helt mentalt invalida. 
Apropå mentalt invalida, vafan är de för fel på trafikanter? Alltså de är nästan så att man undrar vad som försegår i deras huvuden. Är dom rädd för polisen, andra bilar eller att alla fyra däck ska lossna när dom gasar? Jag förstår 30 på 30 väg, eller egentligen inte men okej. Men 60 på 90 väg why??!! 
Ringde vc idag, sköterskan måste missuppfattat allt- ändå försökte jag förklara att de inte är hostan som är problemet utan att jag låtit som fucking kalle anka i 4v. Fick cocelliana, helt fel eftersom de fortfarande inte är hosta!! Fick ihop ett bra tränings pass ändå, blev mest fokus på rygg. Man är starkare märker man. Kanske semestern gjorde sitt, men mental är man svagare. 
Skärpning!
For till Lillis och hjälpte henne packa, men herrejävlar. 
Fan va jag skratta, äsh ingen idé att förklara men en sak är säkert hade inte passat in när de var power flower eran. EM jobb imorn och ett tu tre är de helg. 
Lillis du har inte åkt än, men kan du iaf komma tillbaka. 
Jag saknar dig redan, behöver dig på gymmet. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: