If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Det var en dag att minnas

Kategori: Allmänt

Fredag i all ära men....
Igår tänkte jag att himla så trevlig, på Fredag ska jag sova till 10. Men icket 07.37 ringer min mor och upplyser mig att hon sannerligen är barnvakt idag, med trevlig ton så informera jag henne om att jag sov.
Inte tar de länge innan de ringer igen, då är de nå stolpskott som vill berätta att dom nya vinter däcken ska leverans till dörren. 
Sen är det ett sju jävla plingade på mobilen, sms om att de saknas folk, sen saknas det inte folk, sen var de för mycket folk, för lite och sen var de löst. 
Klev opp..eller ja jag satte mig opp och kände att: nått är galet fan vad ont jag har i skuldrorna och nacken! 
Jamen då har jag sovit på tv kontrollen!! 
Ja sen gick den dagen åt helvete- fy fan vad jag har varit grinig. Körde dock ett bra benpass med tunga vikter och det svara på bra, såpass bra att när jag la mig efteråt så höll jag inte på att ta mig opp. Var mycket statisk träning, uthållighet och såklart styrka, så jag antar att jag kommer behöva ansöka om hemtjänst när träningsvärken slår till. Sen middag vart det gårdagens kött med ris och tankar kring hur jag se på min egna kropp. Lyssna på ett poddprogram där en tjej sa följande: tjock är ingen känsla, det är nått man är" 
Jodå tjock kan va en känsla, man kan känna sig en gnutta rund och ofräsch ibland- det liksom hänger och sladdrar. Hon menar att känna sig tjock kan ge en negativ klang. Men vad ska säga då? Ursäkta jag känner mig lite överviktig idag. 
Allt sitter ju hos sig själv, jag har min syn på vad som är tjock- jag tycker inte de är fint det är sån jag är. 
Jag kan tyvärr inte ändra på den synen, kanske för att jag idrottar hela livet, kanske för att jag vet hur dåligt jag mår när jag KÄNNER mig rund. 
Jag har vägt 68 once och jag känner mig inte bekväm, jag vill helst va liten och nätt med former och känna mig stark, snabb och atletisk. 
När jag vägde 68 var jag som en prål i vattnet, tuff tuff!! 
Det är inge fel att vilja smälta in och följa normer, det gör vi undermedvetet å varför stanna kvar i krig när man kan följa resten och fly? 
Å sen har inte alla läkare fel kring motion, omöjligt. 
WHO varnar för en fettma epedemi, var 3 svensk är fet. 
2/3 barn rör sig för lite och hm suger för att dom gör för små kläder (hallå inte ens jag kan ja deras storlek 40 så dom gör små kläder) 
Jag vill va vacker naken, jag vill känna mig atletisk och jag vill inte känna mig tjock. Mitt psyke mår bättre av att träna, jag behöver de. 
Jag tränar, jag gör de bra, det stimulerar mig orofyllda själ och ger mig snygg hållning samt att mina led smärtor avtar. Ha de hej 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: