If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Det var min tisdag

Kategori: Allmänt

75 minuter promenad blev det imorse. 
Sista 4 km hade jag skoskav på vänster fot och hungern smög sig på. Jag såg solen gå upp och det kändes lite som jag såg den gå ner också, försökte tänka positiva glada tankar för å positive mind ger positive vibe men det enda jag såg framför mig var hur sönder slaktad häl jag skulle ha och hur otroligt jobbigt dom sista 4 km skulle bli. Men jag överlevde, jag får se skoskav som träningsvärk. Förövrigt har jag lyssnat på tyngres podd där dom pratar huruvida de är bra att träna före frukost, på lång sikt kunde de ge någon procent högre fett förbränning men de var såpass fjuttigt att du lika kan träna efter frukost. Sen tänkte jag: 
Är det inte bättre att äta frukost när man vaknar, vänta 1-2 timmar och sen träna sen efter dricka en protein shake. Jag tror annars i mitt fall att jag liksom svälter ihjäl och överäter efter träning vilket gör att jag äter mer än vad min kropp behöver bara för att den fastat säg 12 timmar varav 2 av dom har varit aktivt arbete.
Så jag tänker att jag kan dissa morgon promenaderna för att kunna sova lite längre, jag klev upp en gång i tiden för att träna 05.30 så höll de på i tre års tid 3/ggr i veckan och jag klarar mig från de. 
Imorgon blir det nog axlar, tänkte få in att träna mage som en enskild muskel grupp än att helt skippa den. 
Den sitter ju där den sitter och aktiveras oavsett men bara för kul skull. Tränar inte med gymhitler förrän på torsdag de innebär eget ansvar. Jag är dålig på eget ansvar det är därför jag har de så bra att jag har någon som lägger upp min träning och ser till att jag lägger mig ner på gymgolvet efter ett hårt benpass och ger mig känslan av att dö och återuppstå. 
 
Dagens mat : 2dl gröt med propud och hallonsylt.
2 dl ris och 4 bitar älgfile med lök 
1 smörgås (ja vet de fan men den slank ner någonstans där) 
1 propud shake 
5 stekta ägg (blev mätt efter 4) och till de en casein shake. 
 
Det är de jag fick i mig idag, är sugen att testa skriva upp det olika intagen men de verkar ta tid å mitt liv just nu saknar tid. 
God natt 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: