If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Hela du är en jävla kris

Kategori: Allmänt

Nej jag har ingen 30 års kris, vad de nu skulle vara? 
Jag hade min top of the line vid 21, oförmögen till ansvar, alltid närvarade vid fest och alltid pank halleluja ljuva ungdoms år.
Jag tror att när man börjar liksom bli äldre så lär man känna sig själv bättre, man har inte lika många osäkra sidor och har man dom så är man en jävel på att inte visa dom. Är 30 års kris att börja planera framtiden så får jag kris över att jag bara planerat ett halvår framöver. 
Isåfall är min kris att jag vill ha nått större och bättre än detta nuet, jag krisar över att min plan kanske går i stöpen för min förhoppningar är inte ursuddade än. 
Jag vet att min livmoder är en ogästvänlig plats, som en liten etta med kokvrå. Varför vill någon hyra den? 
 
Jag fick svar : när man blir äldre så går pengar till huslån och familjen" då är de inge liv då är de ju mer en utgift att allt handlar om att försörja än att leva livet.
Jag vet folk som har familj, sen vad är definasionen av familj? Jag vill bara leva, göra de bästa jag kan och försöka få de som är bättre, större och nej de är inge kretslopp. Jag inte bara födas och dö, måste ju finnas nått mer...Jag ska ta reda på vad.
 
Gårdagens benpass bjöd på enormt bra svar från mina två bleka stolpar. Benböj på 80kg, kändes bra och hade vad jag själv kände bra teknik. Vad helt slut efter den turen men höll ihop passet igenom och visst har kroppen utvecklas. Är bara född med synen i röven så jag ibland missar min utveckling 
Ha de Hej 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: