If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Isolering är väl ändå bra?

Kategori: Allmänt

Vilken dag det vart! 
Den börja bra och jag rodde hem den kan man säga. 
Även om jag börja med nästan en försovning och nästan ett frispel så kunde jag inte låta det påverkar resten av min dag. När jag hade vaknat till liv i bilen så insåg jag att det var lördag och de innebär att händelsenas händelse skulle ske idag och el grand finally fick träffa en kär gammal böna. 
Jag var liksom i fas med att gråta eller att vi ta ihop och sen gråta, jag körde en 50/50 jag brukar inte bli så blödig men jo jag vart det. Ni vet ett sånt ögonblick då man känner: låt tiden stanna" ett sånt moment hade jag. 
Men se icket, efter mitt känslosamma ögonblick så vart det ett ryggpass och jag är nöjd, ruskigt bra gick dom sista setten på den första så fick jag inge kontakt utan mer att de klicka till på höger sida skuldreblad med sen var jag väl rätt ofokuserad att hitta kontakt alls. 
Sen så fick jag till de och kände ändå att kroppen svara bra. Jag har tänkt nu: tror jag går ner till 1 dl gröt på måndag för jag tänker såhär att jag har ett grundmål och de är att kunna sätta en fin diet och se hur kroppen svarar på det, vad blir skillnaden om jag sänker intaget av vissa form av föda och kan jag få bort "isoleringen" som finns på kroppen. Jag vill veta för då kan jag sätta nya mål för nästa år, jag inbillar mig att jag försöker vänja kroppen inför komma skall. 
 
Hade någon slags bedömning igår : rundare axlar, armarna kommer bli tajta när jag tömmer, bröstmusklerna är okej, magmusklerna kommer komma fram även dom vid tömning och när jag tajtas till. 
Det var liksom helt okej och inget mer med det och fan vad man känner sig risig när man är blek och utan fransar, jag ser ut som en uteliggare förfan. 
Imorgon söndag, velar på att Zumba pass dels för att de är rätt kul och dels för att nöje ger nytta eller om jag ska satsa på ett konditions pass och bara svettas ut. 
Jag får se, just nu har jag ugglor i mossen och fjärilar på taket. 
God natt 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: