If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Kill it

Kategori: Allmänt

Jag börja min morgon rätt aktivt med att rensa avlopp på toan- alltså mysteriet med min hårtunnhet och var håret tar vägen det fann jag i tvättfastets rör, där var de! 
Jag har skrubbat med klorin som förövrigt är de universala, allt blev rent- jag tog golv, väggar, duschkabin ja you namn it. 
Sen har jag sorterat bland mina kläde, ätit lunch och nu kan jag sjunka ner i soffan med gott samvete. 
Eftersom de mest troligt blir kondition idag så behöver jag inte lasta på med kolhydrater utan låter 4 ägg och en protiendrink sköta de, för att förtydliga ska jag inte cykla ett maraton lopp utan dansa så jag vill inte va för tung i kroppen. 
Det senaste dagarna har träningen varit sten hård. 
Började torsdagen med ett bröst och triceps pass som i nästan vanlig ordning ger att musklerna svarar bra så ock denna gång. Fredagen vart det ben, ja den turen sluta med att jag låg utslagen på gymgolvet och vänta på att mitt hjärta skulle hitta tillbaka in i kroppen. 
Totalt slut, extrem smärta i bena samt bålen. 
Igår var det rygg och biceps, får alltid pump i armarna och alltid med samma griniga uttryck om att jag upphöra med både diet och träning för att de gör så ont. 
Trodde jag skulle vakna smärtfri idag men inte då, känner av i hela kroppen. Sen har jag ilande smärta i bröstryggen och behöver nog få igång blodcirkulationen med erotiska moves. 
Annars blir de att planera matlådorna för vecka, det blir älgkött och köttfärs med ris. 
Nu ska jag klä på mig, och försöka släppa synen av trådar av hår.
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: