If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Life is shitty ibland

Kategori: Allmänt

Åh nej har har hittat en ny podd nu : tyngres rubriker. 
Är rätt skön att lyssna på, panel diskussioner om hälsa, mat och träning. Älskar att dom använder ordet "tjock" det har blivit ett sånt hatiskt ord att det inte får användas. Jo det finns tjocka människor som äter skräpmat, det ser inga problem med att gå upp 5 kg för dom vill inte höra till idealen MEN tänk om du då kommer på att du vill gå ner 10 kilo så kommer de bli svårare än när du gick upp dom kilona eftersom kroppen är van vid dom tio så kommer den göra allt den kan för att behålla de och visst för vissa de kanske räcker att äta mindre go saker men så fort du börjar med de igen så kommer du gå upp dina tio kilo och säkert lite till. 
Vad är idealen då? Måste varit nå snurrigt nån kom på för att de är jobbigt att hålla sig hälsosam då är de lättare att förespråka att man ska älska sin kropp oavsett vad MEN varför går man på gym då när man är så nöjd och stolt över sin kropp som gud skapat den? Är ju aldrig någon som tvingar dig träna, och kom inte med nå hokuspokus att du måste för att idealen säger det. 
Sluta häng på gymmet, far hem och ät en tre chipspåsar å drick Cola och fortsätt va nöjd för sanningen är att vi som tränar..nä vi blir inte nöjda, vi vill bli bättre, starkare och se snygga ut nakna. 
Det var det. 
 
1 dec är de grand finally med Gun, sista träffen. 
Gått hos denna räddande ängeln över 1 år och som hon hjälpt mig. Vissa saker är jag och de har jag med hjälp av henne och att själv inse att vissa saker kan jag inte ändra på och vill nog inte de heller. Jag har tagit bort mitt skit beteende och främst då som jag sa till henne att jag är så glad över att jag varit nykter i ett år och 2 månader och jag saknar inte att bli full. 
Så häftig är de, och de har absolut räddat mig än vad de har skändat mig. 
Jag har en bra grund att stå på nu, javvist upp och ned gångar har alla men en depression är nå helt annat. En depression är kroppens sätt att protestera att den människan man byggt upp inte kan finnas nått mer. 
Den är så trött på en själv att den hellre gräver ner sig än kämpar för att få ordning på nått. 
Snyggt att inse att man varit de, jag vet när gun så dom ordet : du har en depression" nå nä inte jag - im superwomen fast sanningen var nog att jag var långt långt lååångt nere på botten. Skumt aldrig sett mig som en människa som är på botten, se vad lite man vet om sig själv. 
När jag inte kommer ha gun som kommer jag få lita på att mina närmaste adepter finns där och faktiskt bryr sig om mig och inse att vissa gånger mår man dåligt men de bra stunderna väger upp de. 
Jag är på banan gott folk. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: