If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Så vad gör du för att få saker?

Kategori: Allmänt

Jag tänker: matcha bra, eller matcha bättre.
Därför har jag skidoo kläder, dels för att tjejer kör jetwear och fxr så tycker jag att skidoo har nr 1 : jävlit snygga kläder. Nr 2 grym kvalité på deras utbud. 
Precis som vissa är fxr horor är jag en skidoo hora, och det ska synas för alltid alltid alltid retar de någon. 
Jag kan vara en vandrande reklam skylt!! 
Sen har jag en bästis som ordnar och fixar och apropå det så leder detta in på något jag fick höra för någon dag sedan.
Jag och person X skulle fara å träna, varav person x ser bilen jag lånat (en rullande reklam pelare) varav frågan ställs: vad tror du han vill ha tillbaka nu för att du har fått låna hans bil" 
Okej hallå lugn i bussen, jag känner mina adepter så bra att jag vet att jag inte behöver knulla mig fram för att få eller få låna saker vad skulle de förväntade svaret vara : jo du nu är det så att han ville ha sex för att jag skulle låna bilen, bra deal så jag tog den!!!" 
Är folk helt dum i huvudet nuförtiden? 
Samtalet pågick och nästa smäll var : jag vet hur killar funkar" 
Jasså de gör du, jag vet hur tjejer funkar och jag vet att tjejer har sina knep, jag vet att tjejer är grymt smarta och vill dom ha nått så lovar jag dig att sex inte är vägen att gå. Så snälla killar, tror ni att tjejer är helt dum i hela huvudet???? 
Vi vet, tro mig vi vet. Jag är uppväxt mitt i ett kill inferno varav jag varit på otaligt många fester med min bror och hans vänner och jag vet hur de pratas. 
Frågan är hur många killar har varit på enbart en tjej fest och hört hur vi pratar? Få va? Ni skulle bli mörkrädda om ni hörde hur vi prata. 
Så för det första sluta tro att tjejer dealar till sig saker för sex och sluta tro att vi är korkade och iof borde jag ställt motfrågan : vad tror du inte han har gjort för att låna min bil? 
 
För en sekund börja jag tvivla på dina adepter men insåg att jag har så bra vänner att dom aldrig skulle kräva sex, jag vet att dom vet hur jag ställer mig till sånt. Å alla killar är inte svin och alla killar vill inte bara en enda sak, och dom som säger så ja de är väl just killen som sa det som egentligen bara vill en enda sak. 
Sista idioten är inte född, den sista idioten dör sist. 
Ha de 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: