If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Vafn

Kategori: Allmänt

Jag kommer nog vara kandidat för vinter depression. 
Jag är helt slut som artist, annars brukar jag ändå känna att nej carpe diem ryck opp dig..nu känner jag bara: låt mig sova! 
Jag vill hem, käka popcorn, glass, dricka cola zero och kolla typ bridget Jones dagbok och skippa alla diet, all träning och allt annat. Men alla vet vi ju att verkligheten är annorlunda, att efter allt detdär goda så kommer tanken: behövde jag detta?" och alla vill vi svara ja men vi ska betee oss som att vi är helt utom behov av att äta glass, godis ect men jag tror att vi är genetiskt byggda att vi måste minst 1 gång i veckan käka lösgodis från Ica och trycka en b&j två ggr i veckan. Jag tror de är så, sen tror jag att för att de ska väga opp sig måste man ha 1. Giltiga skäl 
2. Göra nått av skiten du just smällt i dig 
 
Jag vill liksom bara trösta mig i allt de goda, för jag är så trött och vill ha hem doris - jag vill försöka dra igång henne 27 gånger och svettas, svära och sura för att sedan dra lite till med enda tanken: de handlar om teknik" 
Sen behöver jag kramas, jag inbillar mig these days when i feel som en udöd dinosaurier så ska allt lösas genom en kram. Stämmer heller inte överens med verkligheten, kramen gör sällan nån skillnad. 
Så jag hoppar den och längtar hem. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: