If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Allt i ett

Kategori: Allmänt

senaste dagarna 
 
helgen vart det en ritsem sväng och oklara kilometer gående vars 50 procent var uppåt och 50 procent var neråt eller lätt lutning. 
Vi hade givande samtal som handla om att lillis pratade om en drog som hon för allt i världen inte kunde komma på vad den hette, men hon visste att den börja på L. 
Jag försökte dra egenom hela registret av kända preparat, plus dom vi använder på sjukhuset. 
Efter många om och men, stannar hon opp...skriker i högan sky: BENZO det var BENZO det hette" 
Vafan de börja ju inte ens på L och jag fastna på litium. 
Ni vet de ögonblicket när man tror man är nära att lösa ett mysterium och någon annan hinner före, den känslan fick jag. Moa för helvete!! 
 
På torsdag ska jag till Luleå, insett att det bara på ca 1,5 månad blir tre svängar dit. 
Sökt nytt jobb och ska på gruppinfointervjuvträff, känns lite som jag inte vet vad jag pysslar med. Kanske charmen med mig, att jag är såpass opålitlig och snabb i sättet att jag själv inte ens hinner med när jag gör saker. 
 
Vet ni vad jag ogillar? 
Att höra ens brister, när man vet om dom - inte så att jag är dum i huvve och behöver påminnas. 
Jag försöker bli bättre, men de känns ibland som att de lättaste att fokusera på är vad jag kan förbättra och inte redan de som blivit bättre. Jag kan inte göra alla nöjda, gör jag alla andra nöjda så kommer JAG i slutändan och endast jag må mest dåligt över de. Men den lilla detaljen verkar omgivningen glömma, ska jag tänka på alla andra? Och tänker jag inte på mig själv ja då blir de tungrott. Vem ska jag lyssna på? Å hur jävla ska kunna tillfredsställa folks behov NÄR DET ENBART BLIR SOPPA, för mycket vill ha mer sas de. 
Okej hej, jag ska vara ärlig - till vintern och våren ska fokus ligga på att inte dö i någon ferum fraktur när jag flyger head befor hands över styret och jag vet inte jag umgås med dom jag umgås med och alla är inte ense om att de sällskapet är bra. För mig är dom bra, för mig funkar de. 
Skit ner er idioter 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: