If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Avdelning döden

Kategori: Allmänt

Jag säger: belastningen är galen, det är tunga pat, många vårdkrävande, det larmas hej vilt och lilla rut som har ont i handen har tydligen fel på bena enligt henne själv så hon kan inte gå och hämta ett glas vatten 1m bort!! Någonstans långt innan dess så har ens humör dalat, tålamods bufferten är snart slut och de enda man vill göra är att ställa sig och skrika att situationen är åt helvete. 
Jag får höra: men ditt dåliga humör får inte gå ut över patienterna, det är inte deras fel att dom är här. 
Jag tänker: idiot idiot idiot, jag är väl inte dum i huvve men kom in på våren avd så förstår du nog varför humöret börjar svikta och nej dom kommer oftast inte hit frivilligt....eller jo vi har dom återkommande människorna som tycker sjukhus är trevliga för man blir uppassad och ompysslad. 
Står och delar ut mat och lillis dyker opp i korridoren och behöver hjälp, jag har liksom gått från att servera mat till att 1 min senare stå och torka nån stjärt och sen tillbaka till maten (måste ju bakterier så de bara sjunger om de) men vi är så lite personal att jag hellre riskerar att alla får skit sjukan än lämnar lillis kämpade på toan med en karl som är så stor att faller han så är min syster jämnad med marken. 
Hur tungt de än är ska vi alltid le, våran chef säger: vad vill ni att jag ska göra? 
Ja chefen hur fan ska jag veta, du får väl annonsera och sätta folk på anställning så kanske de skulle bli nån ordning. Men vi ligger ju back 2 miljarder pga av en reparation som är lika värdelös som hela avd. 
Så egentligen enligt lillis borde vi betala för att gå hit för de finns inga pengar vi kan få.
Jag är så less, jag är sååå sjukt less. 
Förståelse för oss på golvet som springer är noll.
Alltid någon som gnäller och vi måste alltid behöva diskutera för våran rätt och händer de att vi tar kaffepaus 3 sek mer så får vi höra: har ni inget vettigt att göra? 
Jo de har vi men vi skiter i att göra de så dra åt helvete med allt 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: