If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Detta är sjukt

Kategori: Allmänt

nu räcker de tack 
 
okej, här kommer sanningens ord- kanske lite grymt, elakt, lite som jag har brist på empati men jag måste sjunga ut: 
Det är fine by me att alla är olika (ibland ogillar jag de men de är okej) men hallå där att lägga opp lättklädda bilder på sin kropp där man uppmuntrar till en ohälsosam livstil är inte OBS inte okej, det är sjukt. 
Har ni ett reklamen att 2/3 barn i Sverige rör sig för lite, tror ni dom grunda den reklamen i att bara vara elak med folk? Nej då, de är undersökningar och statistiker. 
Det är inte att håna och vara elak utan de är sanningen. 
Att de sen finns en rad tjejer som klankar ner på att leva hälsosam är vridet "låt mig vara tjock" jo visst, du får se ut hur fan du vill men börja inte sen vaijna om att du fått diabetes och högt blodtryck och att de sitter i generna, för mycket stress eller va du nu kan hitta på för bortförklaring för att du ska kunna skydda att de är ditt egna beslut som lett till dessa sjukdomar. 
Kom inte sen å bara: nej jag vet inte hur jag fick högt bt" 
Hjälp på traven? Din ohälsosamma livstil, ditt ätande att du inte rör dig, dessa personer är nu så jävla inne i att stå upp för alla likas kropp att dom riskerar att få sjukdomar för att alla andra ska haka på samma trend. Man bara VAD GÖR NI???? Ni riskerar att förkorta era liv fast å andra sidan är de självmant, är man så dum så skyll er själva. Ni tycker alla är emot er? Nja inte riktigt så, men ni skriker högst, får mest uppmärksammhet och ändå, ändå är ni inte nöjda. Vad vill ni att vi övriga normal viktiga ska göra, bli tjock? Skriva arga brev till hm att öka storlekarna, kassörskan ska också va rund eller vadå? Flytta till USA om de är så jävligt här. 
Jag kommer iaf upp i ett träd vid zombie attack medans vissa måste först ta en brandbil, hitta ett träd som är tillräckligt maffigt och sen sätta livlina och liksom be till gud att trädet inte kantrar. 
Jo är förbannad, jo blir provocerad och nej kommer inte haka på trenden, har redan ont i mina leder så att jag föredrar att försöka stoppa krämpor redan nu. 
 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: