If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Ge er

Kategori: Allmänt

Hej. 
Jag kom på vad jag skulle skriva om just i detta nuet. 
Jag satt en vanlig torsdag och skrolla genom flödet av bilder med diverse carpe diem text på instagram så plinga de till, ett skvaller meddelande. 
Jag tryckte opp bilden och de var en fettaktivist som hade lagt opp en bild med text vars löd att hon hade fått skumma blickar på gymmet och det minsann var kränkande och dåligt så nu har hon fått gym fobi och vill straffa hela världen ect. 
Detta gjorde mig upprörd, vem fan har INTE fått blickar på gymmet och vem har inte känt sig fet när man stått i snor tajta tights och kört biceps med 2 kilos hantlar. 
Så jag var tvungen att kommentera hennes bild och berätta hur jag såg på saken, jag drog opp lite medicinska saker samt att jag kände att den som skriker högst, syns mest men när tjockisar syns mest då är de fokus på deras fetma och det blir inte heller bra. 
När jag hade fått berätta klart så stod de även klart för mig att hon har tagit bort mina kommentarer samt blockat mig. Alltså varför? Jag berätta sanningen och hon tyckte att de skulle stå gulliga: du är bäst" kommentarer för att liksom boosta sitt fett...mena själ- själ skulle de stå. 
Jag som normal då, eller som dom säger: vi som följer normerna" är de nå jävla fel på oss, jag vill då inte få följdsjukdomar av något jag kan rätta till innan de är försent. Är inte de att ta hand om sin hälsa?
Sen skrev jag kanske att de aldrig kommer bli okej att en 150 kg tjej går runt i magtröja samt för tajta jeans och de stämmer, jag skulle glott ögon ur mig om jag såg de. Den personen saknar nog insikt, grav störning av självinsikt. 
Jag är förresten förkyld, börjar tro jag har förkylnings astma för hej vad de slår på luftrören men har inhalerat för att minska lidandet. Jag vet stora problem, eller små. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: