If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Jag är så stolt

Kategori: Allmänt

Var ska jag börja? 
Vilken jävla dag så kan jag börja, känns som jag summera alltihop då. 
Imorse mötte jag 7 andra som hade sökt samma tjänst som jag och på en gång tyckte jag hela gänget var något extra av allt. Tjejen som jag trodde var tystlåten hon körde all in när vi hade case uppgifter, hon som var äldst och jobbat med typ samma sak som hon söker till hon var mest jobbig att lyssna på och sen killen på kortsidan av bordet han var typiska: jag vill inte hänga med er för jag är bättre än er med min pull-over" 
Sen fanns de en som skela så jag var nära att kantra av stolen när jag skulle följa hans blick, vet inte vad han titta på sen sakna han ett finger så jag hade svårt att slita mig från tankarna om han allting var född med den defekter eller om han typ råkat skära av sig fingret. 
Sen hade vi separata intervjuer och ja, nej jag tror jag lyckades charma dom- för hur mycket jag än tänkte att jag skulle vara seriös, ärlig och sånt de säger att man ska vara så...jo jag lyfte fram mina bra sidor och sen var de faktiskt mycket skratt och svammel. Jag fick en bra magkänsla ändå eller vad de var, är så jävla stolt över mig själv att jag ändå åkte och att jag inte börja vela fram å tillbaka. Gjort är gjort så får se om två veckor om dom hör av sig. 
Men jag tror att konkurrensen är rätt brutal, känns som jag är med i idol typ!! Av 75 sökande vart vi 24 kvar- av oss 24 nu som har eller ska på intervjuv sållas det ut till 6 st är kvar och dom 6 åker ner i par till Uppsala 2v för att plugga...ja resan är lång. Lång och hård och konkurrensen är som sagt hård, men åter igen jag är stolt över vad jag gjort och jag trodde på varje ord jag sa under både case och när vi satt individuellt och jag fick höra sen innan jag gick att jag verka genuin och prata från hjärtat (kunde inte såga henne och säga att orden kommer från hjärnan, varav de fraktas meddelande till munnen att den ska öppnas och ut kommer ljud som tungan hjälper att forma) 
 
Jag tycker absolut om att bo hemma, det handlar inte om nått sånt utan de är detta med jobb att jag vill göra nått nytt även om larm operatör är att jobba med människor så är de den fysiska kontakten jag känner att jag gärna tar ett break ifrån. 
Jag vill få saker att funka även om jag skulle jobba borta, det har jag i beräkningarna oavsett liksom vad. 
Får jag jobbet så är lite förberedd om och om inte så kommer jag lik förbannat vara sjukt glad, nöjd och stolt över att jag våga söka, vågade åka och vågade liksom se vart de bär av. 
Så nu är jag helt färdig, nu hopp i sov lådan och sen opp imorgon för nya tag. 
Ha de 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: