If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Manifestationen för oss

Kategori: Allmänt

Wow Wow Wow. 
Kollar #metoo manifestationen på Sergels torg på tv4 och jag blir så rörd och tycker de är så jävla häftigt att så många har samlats, de är liksom en uppsjö av styrka, folk som talar, bilder på instagram och politiker som sjunger ut DOCK så saknar jag männen- jag vill höra nån tala om hur dom kan påverka varandra, hur dom kan ändra sin syn på kvinnor och vad som får dom att säga att #metoo är något som rockar. 
 
Jag har pratat med killar om detta, jag har upplevt de själv i bland annat förhållande har man fått höra att man är tråkig som inte vill ligga, man har nästan blivit tvingad för att mannen inte ska dö av nått han själv kallar sperma döden och varför sa man inte nej? 
Jo för att kvinnan ska pleasa sin man, för de är så himla gjort i århundrade att de är så man visar sin kärlek genom att ligga. 
Kärlek för mig är fan inte bara sex, de är inte att ställa opp, de är inte att va schysst i sängen. 
När någon man tycker om gång på gång visar att sex ställer man opp på, när den sanningen slog mig så visar sig sitt rätta jag - att ha sex har jag för min egna skull! 
Kvinnor ska ha sex för sin egna skull å inte för att någon man hotar med att göra slut eller dö sperma döden. 
Hur många gånger har man inte varit på krogen och någon tar en på röven så jävla respekt löst å är de någon gång män kommer få känna på kvinnornas raseri är de NU!! Kalla de häxjakt men tyvärr killar att såhär blir de när ni håller varann om ryggen och skyddar alla med kuk, de går ut över er alla. 
Så tyvärr så ryker även The good guys med på denna så skyll er själva hade ni tänkt med hjärnan och inte med kuken och utnyttja er makt, styrka ect så hade detta aldrig hänt. Men men, kampen är igång. 
Kommer jag kämpa? Absolut det kommer jag göra, såväl för tjejer som är i förhållande med män som tror att spermier kommer gå upp i skallen så dom dör.
För alla tjejer som inte vågar säga nej och för min egna skull ska jag börja säga nej och de får bära eller brista. 
 
Så kvinnor nästa gång ni är ute på krogen å nån tar på er mot er vilja, vänd er om och hit and hit them Hard. 
 
#METOO 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: