If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Sluta vara sån tjockis

Kategori: Allmänt

Ibland kan jag känna: åh mänskligheten var är du påväg?" 
Såhär är de, jag har stört mig länge och väl på nått så jag måste speak out. 
Man ska inte säga att folk är tjocka, inte för smala, man får inte berätta om konsekvenserna av övervikt och man får absolut inte säga åt någon att: du bör nog droppa några kilo för ditt egna välbefinnande" för då klankar man ner på någons annans kropp och de är inte okej. 
Å vissa kan faktiskt inte bestämma hur dom ska se ut, FEL FEL FEL FEL man kan visst bestämma hur man ska se ut om man inte har någon genetisk sjukdom. 
Man kan ändra livsstil och man kan fan gå ner i vikt, och de är inte för inte psykologer och experter säger att träning ökar välbefinnandet och utsöndrar glada gubbar. 
Jag vet, jag vet exakt att så är de - träningen är en orsak att jag mår som jag mår idag. Gymmet gjorde att mina värsta dagar kunde bli bra, just för att jag inte fokusera på mitt dåliga mående för 1 timme. 
Alla kan gå med i tjockis klubben men jag föredrar att hålla mig tränad, de är för att jag ska känna mig snygg, fräsch och visst fan är de kul att höra: vilken fin kropp du har fått" de är skit kul å de måste fler än jag erkänna. 
En annan sak fler med dålig mående borde anamma, istället för att gnälla på alla andra som rör på sig och försöker vara nyttiga och äta de kroppen mår bra av SLUTA kröka. Man kan inte säga att man har social fobi om man klarar att dricka 3 liter rödvin för att sedan svänga fettet på dansgolvet. 
Jag har haft sjukt jobbigt med att gå ut förut när jag sluta dricka, men de är bara bita ihop och ångesten går över. Jag fick ta de pö om pö, och se mig nu im the fucking Queen på dansgolvet när jag går ut.
Alkohol löser inte världens problem och man blir inte fit av det heller å ja de spär på redan den ångesten som finns. 
Så upphör med de så ska du se att de blir människa av dig också. 
Förövrigt så ska jag säga er: depression under kontroll, avvecklad" ballt jag är inte deprimerad nåmer, har de på papper. Rätt lustigt sånt, att man kan säga att jag inte är de nåmer grattis på mig. Det går åt rätt håll nu. 
Jag är bäst hej 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: