If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Sanningens ord från en vis kvinna

Kategori: Allmänt

Man kanske kan fråga sig hur de kommer sig att jag och min syster kan jobba med varandra, där den ena är ja dit kommer oftast den andra. 
Vi kan absolut komma i luven på varandra när de är stressigt och mycket att göra, men överlag är de oftast en av oss som styr den andra och med tanke på min enorma visdom så är de jag som styr skutan och lillis får ro så att säga. 
Vi har alltid varandra att backa opp och även fast vi sett tråkiga öden och hört livshistorier av tragedi där sorg har varit stor så har vi ändå kunnat skratta, de må vara hemskt när man smyckar ut ett död person men väldigt ofta så blir de ändå ett skratt eller leende och de ser inte jag som något dåligt för har en människa varit svårt sjuk länge och får somna in med värdighet då ger den en glädje för man vet att de var det den personen ville. 
Visst vill jag döda lillis ibland när du hon släpar bena efter sig å snubblar över sina egna fötter och hasar fram likt en svart sopsäck. 
 
Så till nått annat, supa och träna är inte bra.
Låt oss klargöra de, ge fan i att ena dagen lägga opp bilder på när ni tränar för att sedan 4 timmar senare lägga opp en bild på 8 cidern och en kvarting rom. 
För vad är idén då du förstör ju de du bygger opp. 
Någonstans måste man väl veta att de inte är bra men att alkoholen är så okej gör nog att folk inte tänker på de i någon större utsträckning. 
Idioter 
Hej 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: