If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Andas lungt och tryck på gasen sen

Kategori: Allmänt

Vilken gårdag! Piskade axlar och biceps, hade dock så träningsvärk efter ryggpasset dagen innan så var rätt kämpigt men höll ihop och körde på bra vikter. 
Min favorit på biceps är övning tungt och jävlit tungt. 
Går ut på som de låter, första set är tungt, andra är tungt som fan - fyra set av de. 
Sen vart de 21x3 alltså det är en serie man kör och ja jävlar jag fällde en tår efter sista setet- huka mig ner och snyftade ungefär som jag hade vunnit silver i jvm hockey!! En tyst tår kan man säga. 
Fick även se videor från volbeats konsert i sthlm i höstas, jisses jag satt andra sidan luren och tyckte de var magiskt för For evigt är en himla vacker låt samma som Black roses. 
Sen hem och duscha, käka och hopp i lådan. 
 
Sitter och tänker på mitt wip, upp och ner. 
Jag kommer så långt som till kanten sen kan jag inte visualisera mer för jag vet inte hur jag ska gå vidare sen. Ska jag börja vända den neråt just i början av kanten eller när jag kommit upp??? Jag vill bara ha ett litet humm om hur jag ungefär ska göra. Måste sätta den!!!! Måste måste måste, oavsett om de ryker nån fjällbjörk på kuppen. Sagt åt mig själv att de är bara att testa den, doris frontbåge är ju gjort för krig och sten och förintelse så de SKA GÅ MÅSTE GÅ!!!
 
magen är fortfarande ett mysterium, mysteriet på Greveholm eller mysteriet i mitt anal. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: