If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Hej jag mår dåligt. Okej då vet vi

Kategori: Allmänt

Jag tror att om man ständigt å jämt håller andra uppdaterade om sitt dåliga mående så kommer man själv aldrig framåt för man liksom fastnar i spåret och håller sig flytande när man påminner andra. 
Förstår ni mitt tänkt? Hade jag gång på gång lagt upp bilder på mig själv på Instagram och skrivit hur jag dåligt jag mår så hade jag själv aldrig kommit vidare i livet för jag skulle påminna mig själv om att jag är sjuk. 
 
Jag kan absolut säga till andra orsaken till varför jag inte dricker eller varför jag inte jobbar natt ect. 
Men jag låter de inte bli en sån stor av mitt liv, det kommer upp ibland men jag vill ju att det glada jag, tänkaren och filosofen i mig ska va centrum. 
Inte att folk tittar på mig och tänker : där är hon som mår dåligt hela tiden" 
Å jag tycker inte att klaga på psykvården är rättvist, precis som med allt annat kan du få en läkaren som gives a shit om ditt knä står 90 grader ut å han skickar hem dig med 2 Alvedon exakt kan de va på psykvården. 
Jag har fått all den hjälp jag kan få, men jag har väl aldrig varit den som pratat om mina problem för mina problem ansåg jag inte då var ett problem jag tyckte väl att de var så livet framgick. 
 
Idag kan jag säga sanningen om att jag är nykterist, för jag skäms inte men jag vill inte att de ska va centrum i mitt liv för jag vet att de ständigt är där. 
Har förövrigt 8 flaskor vitt vin och 8 flaskor rött vin, tydligen var inte dom flaskorna populära bland folk så fick dom. 
Å precis som alla andra mår jag inte alltid bra, jag kan få ångest men jag vet att jag har fått alla verktyg för att häva dom eller lära mig hantera de. 
Finns ångest sen finns de ångest (jobbet er samma ångestkänslor som en panik attack- jävla va de suger där) 
Nej nu ska jag sätta fransar å försöka hålla kräket inne mår inte bra idag, ett snurrande illamående. 
 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: