If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Jag har tänkt såhär :

Kategori: Allmänt

Dom säger att man ska va så tacksam för livet, men vet ni NEJ helvete heller. Skulle man varit så tacksam för de så skulle ingen kotte må dåligt och ingen hade tackat för sig i förtid. Så tacksam till livet är man inte alltid, ibland saknar man helt enkelt skäl. 
Jag kan inte le å va glad varje dag och jo ibland känner jag att jag är född ur fel fitta- samt nej har inget emot min mamma hon är lika mycket pain in the as som alla andra mammor. Jag kan inte känna : gud jag är så tacksam för tak över huvudet och mat på bordet" för ibland är inte ens de bra och vi ska va glad att vi lever i ett sånt bra land - nej nej nej de är inte bra land. 
Vi tjänat skit och betalar helvete för mycket skatt, folk dör ändå i sjukdomar, barn blir ändå misshandlade, in i mig mördade och våldtagna ect så säg inte att de är ett bra land. Vi har hemlösa människor, ni vet som bor i tunnelbanor, unga barn som knarkar och gud vet allt. 
Ska jag sen tänka på folket i Afrika, har aldrig varit där det verkar va varmt och rätt fint men kan tyvärr inte veta hur de är att dricka smutsigt vatten för jag föredrar mitt rent och jag kan bada fötterna i rent vatten. 
Det ska inte svältas här för är helt onödigt, förresten här i Sverige så svälter folk frivilligt så lite Afrika style är de ändå. 
Jag är tacksam dom dagarna jag känner mig fri, fri från min restless soul. Jag är tacksam dom dagarna gråten är nära för jag upplever något jag vill säga lycka. 
Jag är tacksam dagarna jag har kul, får hänga med bra folk annars så är svenska livet rätt miserabelt. Tur att man är same då så man inte behöver känna allt som svensken känner - så smart. 
 
Snart fin besök av pojkarna, ska dra igång doris så dom får ett litet humm att deras faster har tappat fotfästet helt och blivit en självmords kandidat. 
Adjö 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: