If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Nu är sommarn här...

Kategori: Allmänt

Läste en sannerligen intressant artikel skriven av en krönikör på Aftonbladet. 
Hur många skilsmässor som förfaller under augusti månad pga av sånt högtryck av förhållandet under sommarn. Att man ska spendera massivt mycket tid med varandra, planera ihop, kompromissa ect. 
Att all denna stress gör att man tydligen känner behov av att avsluta allt efter sommarn. 
Jag håller med om det, jag skulle aldrig klara ha 4v semester och se den andra 24/7 Å höra : vi ska ju passa på att umgås med varandra nu när vi är lediga" 
Man bara umgås ihjäl varandra? 
Vad får man för egentid som är viktig då? I en liten Bregott ask till husvagn med rödvin och samtal om höstens projekt med altan som skulle byggas redan förra sommarn med i brist på engagemang numera är förskjutet. 
Låter rimligt att de blir överväldigande på slutet av semestern och man känner: fuck it!
Jag köper de. 
 
En annan sak, detta med maniskt beteende. 
Kan kopplas ihop med mitt rivande av tånaglar, det ger mig en tillfredställelse som är svårt att sätta ord på. 
Exakt lika paralleller kan man dra till träning, jag är manisk i allt under en viss period och då är de det och inget annat och kosta va de kosta vill om så hus och hem. Hänsynslöst. 
 
Tro även att man kan få kontakt och pump även fastän man gör många reps på relativt lätta vikter. 
Körde en serie idag med både axlar och bröst i bristande på tid och någon inre stress som vägra med ge sig. Behöver dock min tränings kompis på gymmet för att kunna leverera över min max kapacitet och trycka ut de sista. 
 
Nej nu ska jag göra min plikt som kvinna i huset och ställa mig framför spisen mellan husborn står vid grillen och dricker öl. Som alltid. Eviga ölen