If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Begå brott nästa

Kategori: Allmänt

Alla bara : å ni är så duktig som tar hand om sjuka människor" alltså de är 50/50 på den vissa är inte sjuka utan att vara förmögna till att vara hemma och då kommer dom till oss och bosätter sig här för husrum, mat, sällskap och någon som gullar med dom. 
Å ärligt har du börjat inom vården kommer du dig aldrig någon annanstans och de är sant. Det jobb vi gör kan lätt utan tvekan nästan alla göra, du behöver knappt va utbildad för du lär dig under tiden. På med en namn skylt där de står undersköterska å du är med i gamet. 
Det är fan våran arbets kategori som egentligen inte kan ett skit om nått annat, tex jag- det hade varit grymt att få köra traktor och lalla runt i varsel kläder. 
Men tror ni något firma har lust att anställa någon med ett personligt brev som börjar såhär: utbildad till undersköterska, jobbar med dementa och nu vill jag jobba hos er" Alltså nej de köper inte de. 
Så once u here så kommer du aldrig härifrån. 
 
Förövrigt är de ingen överraskning att våran arbets kategori lider av högsta sjuk frånvaro bland personal. 
Det ingen ser å inte ens läkarna är hur sjukt tungt de är på en avd och jo visst vi har valt detta yrke men inte räkna jag med att de skulle spåra åt helvete 2 år senare och bli rena trauma rummet 24/7! Hade jag vetat kanske jag hade bytt jobb långt innan de hann gå såhär långt. 
Med sorg vill jag säga: jag avskyr mitt jobb, jag är less på konceptet att detta ska va ett ålderdomshem, less på strukturen, uppbyggnaden, chefer som inte kan organisera och ingen miljö eller skyddsombud. 
Vi saknar allt. 
 
Ja fyfan 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: